Robin Hood Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > TV Dizileri > Yabancı Diziler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 28-07-2008   #1 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı
Robin Hood

Oyuncular: Jonas Armstrong, Lucy Griffiths, Richard Armitage Locksley`in Robin`i, kutsal Holy Land Savaşı`nda ülkesini ve kralını savunduktan sonra geri geldiğinde yozlaşmış ve değişmiş bir Nottingham`la karşılaşır. Nottingham`da zalim şerif iş başındadır; acımasız vergilerle fakir halkı sömürür. Yürekli Robin ile sadık ve hizmetkarı Much bir grup yetenekli kanun kaçağından yardım alıp bu talihsiz insanlara yardım etmeye kendilerini adarlar. Acaba Locksley`in açlık ve yoksulluk içindeki halkını kurtarmak için adaletsizliğin karşısında dim dik ayakta durabilecekler mi? Cevabı öğrenmek için izleyin.

Son Düzenleyen The Unique; 18-09-2009 @ 17:59.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 18-09-2009   #2 (mesaj-linki)
nzdr - avatarı
Cvp: Robin Hood

harika bir film ya her gün izliyorum =)
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
hood, robin
robin hood kisaca hayati,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Robin Hood Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Robin Finck (Robin Finck Kimdir? - Robin Finck Hakkında) TiglonBoYs Yabancı Rock 0 01-09-2008 22:56
Robin Tunney (Robin Tunney Kimdir? - Robin Tunney Hakkında) KisukE UraharA Sinema ww 2 29-07-2008 21:43
Robin Williams (Robin Williams Kimdir? - Robin Williams Hakkında) PiSiK0PATR Sinema ww 3 19-07-2008 23:26
Robin van Persie (Robin van Persie Kimdir? - Robin van Persie Hakkında) estudiantes Spor ww 2 25-06-2008 13:29
Robin Hood (Robin Hood Kimdir? - Robin Hood Hakkında) KisukE UraharA Masal Kahramanları 1 18-05-2008 21:01