King Diamond (King Diamond Kimdir? - King Diamond Hakkında) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik > Yabancı Rock
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 05-04-2008   #1 (mesaj-linki)
Requiem - avatarı
King Diamond (King Diamond Kimdir? - King Diamond Hakkında)

1985 yılında Danimarkalı grup Mercyful Fate in dağılması sonucu solisti King Diamond kendi adıyla benzer çizgide müzik yapan grubu kurdu. Eski grubun satanist, okültist ve dini sorgulayan yapısını temel alan yeni grubunda gitarlarda Andy Larocque ile Pete Blakk, basta Hal Platino ve davulda Snowey Shaw yer alıyordu. Ve oldukça başarılı calismalar ortaya koydular. İlk albumleri "Fatal Portrait" ile büyük bir başarı elde eden grup müzikal açıdan kaliteli bir cizgi yakalamıştı ancak sahnede basit teatral gösterilerle şarkılarını canlandırıyordu. Daha sonra yayınlanan "Abigail" de de benzer cizgiyi devam ettirdi.

Üçüncü çalışması "Them" de Abigail gibi konulu bir çalışmaydı. King Diamond kendi çocukluğundan yola çıkmıstı ve böylece gerçek olabilme potansiyeli taşıyan bir senaryoyu seslendirmişti. Daha sonra çıkan üç albumuyle King Diamond başarılarını devam ettirdi ve Teatral Heavy Metal ile konsept özellikler içeren Progressive Metal e örnek olan kaliteli çalismalar ortaya koydu. Karmaşık katman ı, armonik yapıları, Andy Larocque un mukemmel gitar teknigi ile öne cıkardıgı ritim ve sololari, ana konunun etrafinda gelişen yan konuların yer aldıgı hikayeleriyle King Diamond gerçekten örnek çalışmalar yaptı ve ismini geniş kitlelere duyurdu.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 30-04-2008   #2 (mesaj-linki)
Cvp: King Diamond (King Diamond Kimdir? - King Diamond Hakkında)

Freddy bu gruptan doğdu sayılır diyebilirim

Eyvallah...
Eski 01-05-2008   #3 (mesaj-linki)
Metalingus

Adamı pek beğenmesem de şarkıları gayet iyi...
Eski 02-09-2008   #4 (mesaj-linki)
king nothing - avatarı

Eski 21-02-2009   #5 (mesaj-linki)
kıngofcs - avatarı

ne bu ya satanist mi metalcimi ne bu xD

bu neya bu satanistmi

Son Düzenleyen kıngofcs; 21-02-2009 @ 19:13. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 21-02-2009   #6 (mesaj-linki)
king nothing - avatarı

Bunlar genelde klıplerde sahne performanslarında kullandıkları sov amaclı kıyafetler nasıl dınle bagdastırabılıyorsun anlamadım...
Eski 01-04-2009   #7 (mesaj-linki)
Metalingus

kıngofcs adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ne bu ya satanist mi metalcimi ne bu xD

bu neya bu satanistmi
Muhtemelen King Diamond'ın sözlerini hiç dinlemediğin için böyle konuşmaktan alamamışsın kendini. Hiçbir zaman satanistim denildiği duyulmamış bir adam hakkında konuşuyorsun. Ayrıca Heavy Metal içinde gayet başarılı bir adamdır kendisi. Bir şarkıda 4 farklı vokal varmış gibi hissettirebilecek bana bir adam göstersene! King Diamond'ın sesini kullanmaktaki yeteneğini göz ardı etmeyin.

House Of God'ı nedense dinlerken hiç sıkılmıyorum. Diğer şarkılarında da olduğu gibi melodik bir yapısı sanırım çekici geliyor.

Ha bu arada satanizm nedir azıcık araştırırsan, basit yorumlarda yapmazsın sanırım bundan sonra.
Eski 01-04-2009   #8 (mesaj-linki)
king nothing - avatarı

Metalingus adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Muhtemelen King Diamond'ın sözlerini hiç dinlemediğin için böyle konuşmaktan alamamışsın kendini. Hiçbir zaman satanistim denildiği duyulmamış bir adam hakkında konuşuyorsun. Ayrıca Heavy Metal içinde gayet başarılı bir adamdır kendisi. Bir şarkıda 4 farklı vokal varmış gibi hissettirebilecek bana bir adam göstersene! King Diamond'ın sesini kullanmaktaki yeteneğini göz ardı etmeyin.

House Of God'ı nedense dinlerken hiç sıkılmıyorum. Diğer şarkılarında da olduğu gibi melodik bir yapısı sanırım çekici geliyor.

Ha bu arada satanizm nedir azıcık araştırırsan, basit yorumlarda yapmazsın sanırım bundan sonra.
gereksız yorum ıcın gereklı yorum yapmaya gerek yok bence herkez sınırını asmadan elestırı yapabılır ya zaten bu ulkede dar dusuncelı ınsanlara neyın ak neyın kara oldugunu anlatabılırsınkı ustunde sıyah bır tısort gorseler dırekmen satanıst dıyorlar kalmıskı bu gruba satanıst demesı haylı haylı normal ama ben ancak bu tıp yorumlara gulerım ve acıklaman ıcın tesekkurler dostum eyvallah...
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
king diamond, king diamond kimdir,
King Diamond (King Diamond Kimdir? - King Diamond Hakkında) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Larry King (Larry King Kimdir? - Larry King Hakkında) The Unique Basın/Magazin ww 0 09-09-2008 11:18
King Vidor (King Vidor Kimdir? - King Vidor Hakkında) estudiantes Sinema ww 1 19-07-2008 23:56
Diamond Dallas Page (Diamond Dallas Page Kimdir? - Diamond Dallas Page Hakkında) eXcaLLaNT Spor ww 1 05-07-2008 14:54
King Crimson (King Crimson Kimdir? - King Crimson Hakkında) Requiem Yabancı Rock 0 15-05-2008 02:34
Murder King (Murder King Kimdir? - Murder King Hakkında) SatanpisT Yabancı Rock 0 29-03-2008 13:14