| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Miyavi (Miyavi Kimdir? - Miyavi Hakkında)
vallahi ben linc ederim .ruki ye kimse kadın diyemez benim tatlım o^^ reita o yuzden takio dimi bandı .evet. | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
Ruki'nin Reita'nın burnunu kırdığını bilmiyodum. Reita haklıymış Ruki'yi dövmekte o zaman ![]() Reita burun bandı olmadan bi kaç resmi ![]() ![]() Bu da bantlı ve makyajlı hali ![]() ![]() ![]() Burun bandının ne kadar yakıştığını anlamışsındır şimdi | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Miyavi (Miyavi Kimdir? - Miyavi Hakkında) olması olmamasından iyiymiş taksın yaw | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
Burun bantlı daha karizma duruyo ama benim için görünüşünden çok karakteri ön planda Adam da cool bi hava var | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
burnu çok tatlı ama.ama ruki yi sürekli dövmüo.ben brun bantsızda seviorum.
| |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
cook tatli. tabi ruki reita yla oynamaya calisiomuz sonra kavga etmisler ruki da yanlızlıkla reita nın burnunu kırmıs[bad but cute Ruki-san^^] | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
Bu da dediğin gibi Ruki'nin yaramaz olduğunun ispatı o zaman Naughty Ruki-san yoksa Ruki-kun mu demeliyim... | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
sen ruki-kun diytebilirsin ben ona taka-chan yada taka-kun diyicem[takanori ruki'nin gercek adi taka da kisaltmasi ondan] taka-chan demek daha zevkli oluyor cok yareamaz bazen uykusu geldiginde reita ya yaslanarak uyuyor.ama reita istemio sonuz olarak kavga cikio | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Miyavi (Miyavi Kimdir? - Miyavi Hakkında)![]() | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
ben taka-chan in ic camasirlarinida biliyorum ![]() nasil uyudugunuda | |
|
![]() |
| Etiketler |
| hakkında, kimdir, miyavi |
Miyavi (Miyavi Kimdir? - Miyavi Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Miyavi - Kekkonshiki No Uta | BeyaZencİ | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 13-03-2008 18:56 |
| Miyavi - Girls Be Ambitious | BeyaZencİ | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 13-03-2008 18:54 |
| Miyavi - Are You Ready to Rock? | BeyaZencİ | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 13-03-2008 18:51 |