| | #111 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında)
tamam dört gözle bekliyorum mesajını merak ettim ne yapmış | |
|
| | #112 (mesaj-linki) | |
yani artik bu son derecedeki sapıklıgi degil ama sapik iste
| |
|
| | #113 (mesaj-linki) | |
Sophia senin canini yakarim bak =D ruki ye sapik demee ya sadece bir gun icin onegaii da yo. tamam sapik kabul ediyorum ama cok degil | |
|
| | #114 (mesaj-linki) | |
Sapıkmış işte Sapık Ruki, sapık Ruki, sapık Ruki... | |
|
| | #115 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında) gazetto mU? nee yok artık ya ok dogru gitmişsiniz de gazetto deyil gazette ayrıca reita hırcın mırcın konuşmuşsunuz ama valla kafanıza göre hep bildinizden mi ya 1-incisi reita hırçın deyil şakacı 2-cisi güçlü bilmem ne demişler güçlü iyi hoşta size nasıl sölim anlicanız 26 yaşındaki reita 6 yaşındaki bir çocugun zekasını kullanıyor ![]() bu arada ben gazette fanıyım acı ama gerçek reitaya aşıgım kurtulamadım gitti en sinir oldum şey kızların reitaya sulanması oluyo bu yönden çekilmez biriyimdir iyice takıntı haline geldi =(ruki sapık mı yok artık ya çocuklar günahını almayın hiç bile alakası yok yaptıysa bile bişey hemen sapık demeyin gayet edepli o kadar zamandır görüyorum bi sapıklını yakalamış deyilim Son Düzenleyen tılsım; 15-10-2007 @ 20:51. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #116 (mesaj-linki) | |
1. Gazetto, Gazette'nin hatta yeni adıyla The gazettE'nin japonca adı. 2. Burada konuşanların çoğu Japon arkadaşlar,dolayısıyla onların Reita ile ilgili bildikleri bizden daha fazladır. Merak etme bu forumda Reita'ya aşık olan kız yok Ruki ve Aoi hayranları var sadece... Ben de Reita hayranıyım Ben de Ruki'nin sapık olabileceğine inanmıyordum ama MonXavier'in dediklerini duyduktan sonra inandım. İnanmak istemiyorum ama bu gerçek | |
|
| | #117 (mesaj-linki) | |
The gazette olarak biliyordum ben sadece neyse arkadaşların bizden daha fazla birşeyler bilcegi kesin süper ya umarım benimlede bu konu hakkında konuşurlar ![]() reitaya aşık olan kız olmamasıda süper ay sevdim burayı ![]() mrk etme ruki sapık falan deyildir yapmıştır küçük bi dengesizlik. yoksa öle bitip de deyil. otursun mini kuku köpegiyle oynasın o | |
|
| | #118 (mesaj-linki) | |
dogru ruki ve kopegi ne yoo dur orda reita yı bende severim ruki den sonraki favorim o ve ruki nin giydigi pantolanlara bakarsaniz ve bazi konserlerinde yaptiklarina bakarsaniz cok sapik oldugunu gorursunuz. ve evet the GazettE Gazetto nun ingilizce adi. bu durum biraz aklinizin karismasina yol acabilir. tabikide butun jrock hayranlarina kapimiz acik gelen konussun. reita sakaci mi? bence gızık ve inatci. hatta ruki de diyor inatci diye. ve bu seneki fransa konserlerine goturucek MonXavier beni dimi sophia? hem daha once ruki ile tanistim sapikca bir yoldan kimnse ruki nin uslu olduguna inandiramaz beni tabi abisi haric.:.. | |
|
| | #119 (mesaj-linki) | |
Yoksa Ruki sana da mı sulandı? | |
|
| | #120 (mesaj-linki) | |
ruki nin sulanmmadigi kimse kalmadi ![]() erika sen iste seni ayni gun londra ya bile gotururum.ama tatilden don bir de fransaya gel once iste ruki ve onun tatli kopegi.(ruki burnundaki piercing i cikar igrenc olmuss-ruki oldugunu burnundan ve kokundaki bir sürü seyden anladim vede kafasindan) ![]() ve dostlar. hayir opmuyo sadece kulanigina bisiler solio. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Barış Manço (Barış Manço Kimdir? - Barış Manço Hakkında) | Blue Blood | Türkçe Rock | 58 | 13-07-2009 20:44 |
| Eşref Kolçak (Eşref Kolçak Kimdir? - Eşref Kolçak Hakkında) | thedoctor_611 | Sinema tr | 1 | 30-07-2008 11:26 |
| Cem Yıldız (Cem Yıldız Kimdir? - Cem Yıldız Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 0 | 09-09-2007 13:28 |
| Yıldırım Öcek (Yıldırım Öcek Kimdir? - Yıldırım Öcek Hakkında) | thedoctor_611 | Sinema tr | 0 | 10-06-2007 00:29 |