| | #121 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında) Ama resim için saol yine çünkü piercing manyağı Hitsugi'yi de seviyorum. Ben de onun dudağındaki piercingler gibi bi iki tane yaptırmayı düşünüyorum ... Onun kadar aşırıya kaçmam tabii... | |
|
| | #122 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında)
ilk resimdeki köpek dogruda onu rukiye benzetemedim ama çok tatlı ya ![]() aman ruki sapık olsa bile kaç yazar şeker çocuk işte farketmez ( reita sapık olmasında )karşılamanız için teşekkürler j.rock bilen birilerine ihtiyacım vardı her zmn kendi bildiklerimle yetindim benim dışımda cevremde bilen yokta ![]() ![]() ![]() şunların güzellige ya çok şekeyler ![]() ![]() Son Düzenleyen tılsım; 17-10-2007 @ 10:22. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #123 (mesaj-linki) | |
ruki ve kopegi. ahh ruki nmeden bu kadar guzel guluo. ve ruki nin kopegini o adamda ne isi var? ahh su guluse bak kopekte cook tatli. hmmm reita sapik degil kesinlikle degil o ruki durduruyor o kadar. reita ruki nin asildigi kadinlari koruyucusu hikaru bole diyo en azindangelirim Sophia. | |
|
| | #124 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında)![]() Siyahlı olan Ruki'ninkine daha çok benziyor ![]() @ tılsım Reita'nın ne sapıklığını duydun ki? | |
|
| | #125 (mesaj-linki) | |
aaow ikiside cok tatli. evet sailicak kadar benziyolar ruki kopeginin sırtını boyasin anlasilir. reita mı sapık.ahaha oluyorum ve dur bir dakka reita benim ne oluyor?? hem hitsugi ile rukiş nin o halleri cok ebnzior karistirmasi normal bence. hmm ya ruki hitsdugi nin tarzini caldi yada hitsugi ruki nin kini.... dusun aiko dusun | |
|
| | #126 (mesaj-linki) | |
Bence birbirinden çalmamışlardır. Ufak bi renk tonu farkı da var. Hitsugi'nin saçındaki kızıl renk daha koyu. Zaten Hitsugi'nin saç şekli her zaman böyle değil. İlk defa bu kadar normal görüyorum. Tek kötü tarafı kafası biraz büyük...Hitsugi'nin bu halini görünce bakalım Ruki'ye benzetmek isteyecek misiniz bi daha ![]() Hazır video ararken bi de Gazette'nin Hey!Hey!Hey! showdaki videosunu da ekleyim dedim ![]() Reita'yı kızdırdılar, nerdeyse adamlara girişiyodu ![]() Son Düzenleyen reita; 17-10-2007 @ 20:02. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #127 (mesaj-linki) | |
uyyy ne kadar tatlı cıkmıss rukii kusura bakmayın bn gıremıyorumm bu sıteye fazla daa rukıyı evet yanlıs tanımıssın cnımm konserlerını ızlee elıf tılbe bız ne gormustukk bır resım gırınce onu bı anlat derı pantolonlu olanı bıde giflerı goster bakalımm konserdekıler erikaa bılıosundur demıı elıf sana gstermıstır | |
|
| | #128 (mesaj-linki) | |
haha. videoları biliyorum. adam surekli reita yı unutuyormus gibi yapiyordu gıcık adam elif bana o resimleri gosterdi cok komiiikler o gondermezse ben gondericem
| |
|
| | #129 (mesaj-linki) | |
sen gönder o zmn aikocuk ![]() deri pantalonları cok hos demı rukının hatta bır gıfı var adam stipriz yapıoo demıre cıkıpp ![]() pantalonunu gıyınce cokk hos oluo ayy bende sapıttım iyice | |
|
| | #130 (mesaj-linki) | |
yok reita sapık demedim saoık olmasın manasında yani espiri türü bişi önemli deyil ![]() bu videoları izlemiştim ilk çok güldüm ama sonra çaktım davayı bu salak sunucu reitayla alay ediyor gibi geldi sinir oldum ya arkadaşıma diyordum ben japonyaya gidip o adamın ızdırabı olucam die bu arada siz nasıl japonsunuz ya benden iyi türkçe konuşuyorsunuz | |
|
![]() |
| Etiketler |
| gazetto, hakkında, kimdir |
Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Barış Manço (Barış Manço Kimdir? - Barış Manço Hakkında) | Blue Blood | Türkçe Rock | 58 | 13-07-2009 20:44 |
| Eşref Kolçak (Eşref Kolçak Kimdir? - Eşref Kolçak Hakkında) | thedoctor_611 | Sinema tr | 1 | 30-07-2008 11:26 |
| Cem Yıldız (Cem Yıldız Kimdir? - Cem Yıldız Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 0 | 09-09-2007 13:28 |
| Yıldırım Öcek (Yıldırım Öcek Kimdir? - Yıldırım Öcek Hakkında) | thedoctor_611 | Sinema tr | 0 | 10-06-2007 00:29 |