| | #131 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında)
ben japn deilimm ![]() turkum erika hızlandırılmıs kursa gıdıyorr aiko da annesı turk sanırsamm evet annesı turk o yzden turkceyı bılıyoo bnde japonca ogrenıyorum | |
|
| | #132 (mesaj-linki) | |
senin japon olmadını anladımda (resimdekinin sen oldugunu düşündügüm için) güzelmiş ögrenmişler ama türkçeyi anne türk bana japon wayt süper bişi ya | |
|
| | #133 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında) keske japon olsaydımmama ne yapalım turk olmusum bı kere ama buyunce bende aoiyle evlencemm ![]() ama japonya ya gıtcemm ole dusunuyorumm ![]() ![]() daha evlılık ıcın erken ama ![]() ![]() valla aoi kabul etse seve seve gıderım yanına cok sevıorum onu cunkı ![]() eminim reita da kabul etse aiko hıc dusunmeden gıder pesınden demı aiko ![]() erika da rukının pesınden elıf de kai nını pesınden bende aoinin pesınden aoi bıras yaslı ama yaslı gıbı davranmıyoo bıde konusmuyoo hıc hep o kai konusuyooo allah bı cene vermıss valla bı tanee vıdıosu var adamın 5 dk lık batarı adam 3:30 dk boyunca konusuyooo dıgerınde de baterı calıoo ![]() elıf ne yapar bılmem artıkk bıde kai cok unutkann demı_? herseyını unutuyorr bıgun kendınıde unutcak galıbaaa elıfde cok unutkann onuda bı gun bız unutcaz bıyerde ![]() artık kai elıfı elıfde kaiyi unutur ![]() bu arada aiko ve erikacık elıf tılbe deıl eliff dıgerı ![]() ben reitadan korkuyorumm walla bı bagırıoo heralde onun yanına gtsem dover benii ![]() meev de cok sapık(miyavi) o da her onune gelenı opuyoo walla bıde sapık bır kere sahneye bı tek baksırı ıle cıkmıstı onuda cıkarırdı da kesınn cıkarmadı ![]() ama mıyavıde cok tatlı bısı sorcam erıka veya aiko yaa kaii uykusunda da mı konusuyoo bu yzden reita mı rukımı nee galıba reita odadan atıomus reitada uyurken box yapıomus o yzden kai rukının yanına gıdıomus ruıkıde almıomuss kai konusuo dıee ole duydum Son Düzenleyen gazette_aoi; 18-10-2007 @ 15:21. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #134 (mesaj-linki) | |
haha gideriz ikimizde hem ben reita ve ruki ile kahvaltımı yaptım başka ne sitiim.yanlız erika yı ruki ye bırakırsam zavallı kızın halini dusunuyorum ruki mahveder onu sapık rukihmm kai uyumadan once cok konusuyor genelde ya kai ile reita aynı odada kalıo yada ruki ile reita nedeni ise kai cok konustugu icin reita onu dovuo birazcık(sırtı morarıyor) sonra kovuyor odadan ruki yi yatağından kaldiriyor onun yatağına kai yi yatırıyor kai nin yatağınada ruki yi haha o sunucu cok gıcık miyavi ve gackt ı cok kızdırdı. | |
|
| | #135 (mesaj-linki) | |
destan yazmışsın güzelim ya ne diyim hayallerin gerçek olsun bende böle hayallere kapılırım ama mantık işin içine girdimi olmuyo | |
|
| | #136 (mesaj-linki) | |
haha yazık rukiye kaiyede tabıı ![]() bı tek aoi anormal deıl demii ![]() gercı oda hıc konusmuyoo anca kafasını sallıyoo oldurcem bıgun onuu | |
|
| | #137 (mesaj-linki) | |
aoi hayalet gibi. sabahlari daha beter cok mızmız bişi sabahları ama uyanınca yine kafa sallıo reita bişi soruyor un un diyo kafasını sallio
| |
|
| | #138 (mesaj-linki) | |
haha cokkk sekerr yaa cok tatlı yerım ben onundudaklarını ![]() cokk tatlıııı...... rukıde oyle ama oda kendını halden hale sokuyo yaww | |
|
| | #139 (mesaj-linki) | |
ruki sabahlarıu meyve suyunu içince kendine gelio oyle bir nerji gormedim odasına gitmek için koltukların uzerinden atlio.maymun gibive size resimler..... dını dın dıın eski reita: ![]() eski ruki : ![]() Ruki'ye dikkat tehlikeli oldu :![]() Bir başka tehlikeli ruki ama burda çok değil: ![]() urmm bu ruki sapıtmış durumda artık : Not: Ruki ye bir kız bulmamız gerek ![]() reita..... : ![]() ayakkabı numarasını gören ?? | |
|
| | #140 (mesaj-linki) | |
rukıdekı derı pantonuna bı bak bakalımm orda bısı cıkıoo | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Barış Manço (Barış Manço Kimdir? - Barış Manço Hakkında) | Blue Blood | Türkçe Rock | 58 | 13-07-2009 20:44 |
| Eşref Kolçak (Eşref Kolçak Kimdir? - Eşref Kolçak Hakkında) | thedoctor_611 | Sinema tr | 1 | 30-07-2008 11:26 |
| Cem Yıldız (Cem Yıldız Kimdir? - Cem Yıldız Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 0 | 09-09-2007 13:28 |
| Yıldırım Öcek (Yıldırım Öcek Kimdir? - Yıldırım Öcek Hakkında) | thedoctor_611 | Sinema tr | 0 | 10-06-2007 00:29 |