| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında) | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında)
reita değil o reila. bayılıyorum.nao adınıda yanlış söledin. sen o klibin hikayesini bilsen.reita bassçılarının adı.^^ kız huh bayılcam öldürün benii | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |||||
öldürülmek mi istiyorsun büyük bir zevkle ![]() jrock tarzını sevmediğim için bu adamlarıda sevmedim bu benim kişisel düşüncem ve zevkim.... tamam yok artık problem bayan mı erkek mi olduğunu öğrenmek istiyordum öğrendim gerisi hikaye.... | |||||
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
Gazetto'nun bazı klipleri Reila Zetsu Cassis Taion Anata no Tame no Kono İnochi " /> Silly God Disco No-666- Mad Marble Hell Vision | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
The Gazette[Aoi&Ruki]-Make On The Holiday Bölüm 1 The Gazette[Aoi&Ruki]-Make On The Holiday Bölüm 2 | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
kız erkek ne farkeder önemli olan müzik diil mi hiç duymamıştım bu grubu bakym bi videolarına teşekkrler aiko | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
gazette dekı herkes erkek lutfen gazetteye kız demeyın sımdı bayılcam valla ben gazetteyı cook sevıyorumm | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
haha aoi sama fanısın diimi? ama aoi nin yeni saçı güzel değil.değiştirmesi için yalvarıyorum. eski saç hali daha güzeldi^^ | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
yeni albümleri Stacked Rubbish raflardaki yerini aldı
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında) | |
|
![]() |
Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Barış Manço (Barış Manço Kimdir? - Barış Manço Hakkında) | Blue Blood | Türkçe Rock | 58 | 13-07-2009 20:44 |
| Eşref Kolçak (Eşref Kolçak Kimdir? - Eşref Kolçak Hakkında) | thedoctor_611 | Sinema tr | 1 | 30-07-2008 11:26 |
| Cem Yıldız (Cem Yıldız Kimdir? - Cem Yıldız Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 0 | 09-09-2007 13:28 |
| Yıldırım Öcek (Yıldırım Öcek Kimdir? - Yıldırım Öcek Hakkında) | thedoctor_611 | Sinema tr | 0 | 10-06-2007 00:29 |