| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında)
slipknot aynı soruyu gecen bende sordum aiko cıldırıcaktı ![]() dikkat aiko bu konuda baya bi hassas ![]() Güzel cocuklar ama ben en cok burnu bantlı olanı sevdim daha ayrı bir karizma var adamda | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
ewt.reita yı sewdin??süpersin.çoğu kişi ondan korkar ama....
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
Korkulacak bi tipi yok ye beni diyor adam ama meyve dalında güzeldir kalsın dalında o
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında)Hayranlardan Çizimler Uruha ![]() Reita ![]() Ruki ![]() Aoi ![]() Kai ![]() Resimlerini verdiği için Sophi'ye teşekkürler | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında)sadece vocalistleri katılmadı crunchyroll.com - Gazette | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında)sarki Discharge dimi?? süperrer^^~~~ | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında) Gazette ![]() Aoi,Reita,Ruki,Kai,Uruha | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
evet o şarkı Discharge
| |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
Stacked Rubbish- Bruial Aplicant sarkisi albumun en yeni sarkisi ordu.Video su izlenilebirir hare gerdi ve sitererde yayinrandi. MtV kanalindada yayinlanan Bruial Aplicant Ciktigi gun 200 Hayran Topladi. | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında)Ruki&Uruha ![]() Aoi ![]() Kai-kun ![]() Kai-kun ![]() Ruki-san^^-im a devil ![]() ![]() Ruki bebekeşirse Reita'da onu tasir ![]() ![]() Reita~~~ ![]() ![]() ![]() ![]() Umarım Reita hepsini kendi yemez de bizede birakir.sanmam birakmaz gıcık ![]() ![]() ![]() Korkunc Ruki ![]() ![]() Tatlı Ruki ![]() ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Barış Manço (Barış Manço Kimdir? - Barış Manço Hakkında) | Blue Blood | Türkçe Rock | 58 | 13-07-2009 20:44 |
| Eşref Kolçak (Eşref Kolçak Kimdir? - Eşref Kolçak Hakkında) | thedoctor_611 | Sinema tr | 1 | 30-07-2008 11:26 |
| Cem Yıldız (Cem Yıldız Kimdir? - Cem Yıldız Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 0 | 09-09-2007 13:28 |
| Yıldırım Öcek (Yıldırım Öcek Kimdir? - Yıldırım Öcek Hakkında) | thedoctor_611 | Sinema tr | 0 | 10-06-2007 00:29 |