| | #321 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında)![]() ![]() ![]() Son Düzenleyen Requiem; 01-05-2008 @ 01:44. Sebep: Maksimum 3 resim ekleyelim lütfen.. | |
|
| | #322 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında) Arkadaşlar anlaşılan o ki bu konu bir Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik konusu olmaktan oldukça uzaklaşmış görünüyo.. Tabiki Gazetto hakkındaki düşüncelerinizi yazabilir, hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilirsiniz ama bu konuyu enteresan bir sohbet konusuna çevirmezseniz eminim ki çok daha iyi olucaktır.. Bu duruma biraz özen gösterirseniz sevinirim.. | |
|
| | #323 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında)
ben en çook kai_kun u beğendim. sanırım jrack çok ağır geldi bana ama yinede kai_kun çok şeker onun için biraz gazettoyu dinleyeceğim
| |
|
| | #324 (mesaj-linki) | |
bn gazetteyle ilgili bişi öğrenmek istiyorum gazettedekilerin gay olduğunu söleyenler var doğrumu rukinin biseksüel uruhanında gay olduğunu söyleyen japonlar var doğrumu (ya adminler bu bölümle ilgilenenler isterseniz kızın ama öğrenmessem bn ölcem)) ya nolur biri yazsın o kadar japon var doğrumu bu uruha gay mi yada biseksüel mi ne | |
|
| | #325 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında)Hayır Hiç Biri Gay Yada Bi Degil Bütün J-Rockerlar Hakkında Bu Tür Dedikodular Çıkıo ![]() ![]() | |
|
| | #326 (mesaj-linki) | |
dedikodu olduğuna sevindim onların biseksüel ve gay olduğunu bi japon söylemişti yardımcı olduğun için saol canım | |
|
| | #327 (mesaj-linki) | |
Ruki gibi bir sapikin bi olma olasiligi yok tanidigim icin oyluorum yani ve Uruha gy? kimse solediyse yanlis duymus Ruki bi ha XD hahaha gurmekten orduuum XD | |
|
| | #328 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında)![]() ![]() Son Düzenleyen Naesse; 17-08-2008 @ 00:04. | |
|
| | #329 (mesaj-linki) | |||||
BNDE İNANMADIIM İÇİN O JAPONA SANA SORDUM CANIM SAOL URUHANIN ZATEN GAY YADA Bİ OLMADIINI SÖLEMİŞLERDİ HATTA URUHANIN ARALARINDAKİ TEK NORMAL OLDUUNU SÖLEYENLER BİLE VARDI AMA HİÇ BİRİNİN GAY YADA Bİ OLMADIINA SEVİNDİMMMMMMMM ![]() ![]() ![]() OHHHHHHHHH RAHATLADIMMMMMMMMMMMMMM | |||||
|
| | #330 (mesaj-linki) | |
Selam aranıza katılmaya biraz geç kaldım ama yeni üye oldum the gazzeto hakkındaki bilmediğim çoğu şeyi burdan öğrendim hepinize çok teşekkür ederim | |
|
![]() |
| Etiketler |
| gazetto, hakkında, kimdir |
Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Barış Manço (Barış Manço Kimdir? - Barış Manço Hakkında) | Blue Blood | Türkçe Rock | 58 | 13-07-2009 20:44 |
| Eşref Kolçak (Eşref Kolçak Kimdir? - Eşref Kolçak Hakkında) | thedoctor_611 | Sinema tr | 1 | 30-07-2008 11:26 |
| Cem Yıldız (Cem Yıldız Kimdir? - Cem Yıldız Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 0 | 09-09-2007 13:28 |
| Yıldırım Öcek (Yıldırım Öcek Kimdir? - Yıldırım Öcek Hakkında) | thedoctor_611 | Sinema tr | 0 | 10-06-2007 00:29 |