| | #61 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında)
Yok dedem Amma saçmaladık yaw, kaç sayfa sürecek bu daha böyle? | |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında) sonunda durabildiniz mi yaa | |
|
| | #63 (mesaj-linki) | |
Sanırım, Erika'dan ses çıkmadığına göre... | |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |
hayıır burdayım.kurtulusunuz yok.yiyicem ruki yide reita yıda^^ ben obur reitayı yemekten bahsediodumda^^ | |
|
| | #65 (mesaj-linki) | |
yaa reitayı bana veeer
| |
|
| | #66 (mesaj-linki) | |
Ban yok mu bu forumda? Hepimizin sonu öyle olacak galiba böyle devam edersek... ![]() Ban us pls... | |
|
| | #67 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında) hakkaten erkeklermiş yaw cidden kız gibiler hehe | |
|
| | #68 (mesaj-linki) | |
ban isteye isteye banlancaksın istemee evet erkekler. ayrıca kız gibide degiller eger arastırma yaparsan neden oyle giyindiklerini anlarsın!! obur degil buarada öbür olcak erika-chan^^ Son Düzenleyen Hotarubi; 23-09-2007 @ 21:00. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #69 (mesaj-linki) | |
Şaka yaptım sakın banlamayın ha Glam rock'ın etkisiyle olsa gerek... | |
|
| | #70 (mesaj-linki) | |
haha etkide kaldı.zavallı | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Barış Manço (Barış Manço Kimdir? - Barış Manço Hakkında) | Blue Blood | Türkçe Rock | 58 | 13-07-2009 20:44 |
| Eşref Kolçak (Eşref Kolçak Kimdir? - Eşref Kolçak Hakkında) | thedoctor_611 | Sinema tr | 1 | 30-07-2008 11:26 |
| Cem Yıldız (Cem Yıldız Kimdir? - Cem Yıldız Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 0 | 09-09-2007 13:28 |
| Yıldırım Öcek (Yıldırım Öcek Kimdir? - Yıldırım Öcek Hakkında) | thedoctor_611 | Sinema tr | 0 | 10-06-2007 00:29 |