| | #81 (mesaj-linki) | |||||||||||||
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında)
garipo ama ikisi bir arada cok tatli oluyorlar.![]() unique yeme saatin geldiginde birlikte yeriz ama bana birakicaksin soz ver ![]() anladım neden oraya yazdigini | |||||||||||||
|
| | #82 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında) | |
|
| | #83 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında) yeme saatim geldiği zaman çok yiyorum o zaman da gerek kalmaz neyse ![]() erika anladığını biliyorum erika ![]() ![]() | |
|
| | #84 (mesaj-linki) | |
haha sen reita yı yiyemezsin.zavallı rki'nin kolunu kırdı o tek basina ^^ 19 yasindayken.simdi tanrı bilir neler yapar korkuyoruum ben reita-san dan bazen ^^ ama tatli birii
| |
|
| | #85 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında) | |
|
| | #86 (mesaj-linki) | |
ben ilk gordugumde onlari Diru'daki Kyo ya benzetmistim | |
|
| | #87 (mesaj-linki) | |
Hepsini birden mi Bence Psycho le Cemu gibilerdi kostümler filan,özellikle grup üyesi Seek gibi... Ama Diru'nun da Filth ve Obscure gibi kliplerini düşünürsek onlara da benziyorlar biraz | |
|
| | #88 (mesaj-linki) | |
evet.ama solistleri cok benziyor
| |
|
| | #89 (mesaj-linki) | |
Açıkcası ben pek benzetemedim Sen tarz olarak mı diyosun yoksa fiziksel görünüş mü? Gerçi iki açıdan da benzetemedim | |
|
| | #90 (mesaj-linki) | |
tarz olarak.diru nun bir foto cekimi vardı ordaki haline benziyor ama cok degil
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Gazetto (Gazetto Kimdir? - Gazetto Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Barış Manço (Barış Manço Kimdir? - Barış Manço Hakkında) | Blue Blood | Türkçe Rock | 58 | 13-07-2009 20:44 |
| Eşref Kolçak (Eşref Kolçak Kimdir? - Eşref Kolçak Hakkında) | thedoctor_611 | Sinema tr | 1 | 30-07-2008 11:26 |
| Cem Yıldız (Cem Yıldız Kimdir? - Cem Yıldız Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 0 | 09-09-2007 13:28 |
| Yıldırım Öcek (Yıldırım Öcek Kimdir? - Yıldırım Öcek Hakkında) | thedoctor_611 | Sinema tr | 0 | 10-06-2007 00:29 |