| | #51 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Marilyn Manson (Marilyn Manson Kimdir? - Marilyn Manson Hakkında)
Sweet Dreams bnm favorim...harika bi sanatçı =) cnm bnm | |
|
| | #52 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Marilyn Manson (Marilyn Manson Kimdir? - Marilyn Manson Hakkında) | |
|
| | #53 (mesaj-linki) | |
tüm şarkıları süper kötü olan şarkısı yok benim için konserine gidemediğim için o kadar çok ağlamıştım ki ![]() ![]() ![]() ![]() küçüğüm işte göndermiyolar | |
|
| | #54 (mesaj-linki) | |
eskiden dinlediğim gruplardan birtanesi marilyn manson. bilmiyorum şimdi eskisi kadar etkilemiyor beni fakat şarkıları güzel.. Ben büyük ihtimalle yaşlandım : )
| |
|
| | #55 (mesaj-linki) | |
this is new ****,the nobodies,mobscene,your first and not you mounth,sweet dreams,user friendly sarkılarını cok sevıyorum spr adam bayılıyorum
| |
|
| | #56 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Marilyn Manson (Marilyn Manson Kimdir? - Marilyn Manson Hakkında) Allaam ne harka brsees.D long hard road out ofhell i her dinlediimde deligbi zıplarken sonses baırarak sölemek gelior içimden | |
|
| | #57 (mesaj-linki) | |
adam mğkemmel başka söze gerek varmı sadece dış grntsüne bkmcksn ruh halini anladıın ztn işi çöziyosn
| |
|
| | #58 (mesaj-linki) | |
ADAM BİRAZ DELİ GALİBA NİİE BAĞIRARAK SÖYLÜYONKİ DEME ![]() | |
|
| | #59 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Marilyn Manson (Marilyn Manson Kimdir? - Marilyn Manson Hakkında)![]() | |
|
| | #60 (mesaj-linki) | |
ya şimdi bu adam tecavüze uğramış diyolar baştada yazmışlar ama gerçeklik derecesi nedir bunun zaten dinlemem ama merak ettim bilen varmı?
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Marilyn Manson (Marilyn Manson Kimdir? - Marilyn Manson Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Marilyn Monroe (Marilyn Monroe Kimdir? - Marilyn Monroe Hakkında) | PiSiK0PATR | Sinema ww | 11 | 13-06-2009 09:24 |
| Jeane Manson (Jeane Manson Kimdir? - Jeane Manson Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik ww | 2 | 28-03-2009 04:07 |
| Marilyn Monroe - Santa Baby | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 31-07-2008 09:42 |
| Marilyn Monroe - My Heart Belongs To Daddy | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 31-07-2008 09:41 |
| Marilyn Manson - Sweet Dreams (Are Made Of This) | PocahontaS | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 08-03-2008 19:38 |