Aranıza kısa bir zaman önce katılmama rağmen, kimilerinizin gönülden, kimilerinizinizin zoraki , kimilerinizinde içinde kin ve nefret ve dahi hasetlikle beni aranıza kabul ettiğini hissedebilen bir yüreğe sahip olduğum için öncelikle demin saydığım özellikte olanları ayrım etmeden her birine sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. öncelikle şunu belirtiyim, burada ortak kullandığımız bazen boş vakiti değerlendirme bazen stres atmak amaçlı box denilen yerdeki kimi zaman istemeyerek sınırları aştığımız ama bazen aştığımızın farkına varamadan komşu köyün tarlasına girdiğimiz bu diyarda eğerki olaki şahsım şahsınızla alakalı her kimi incittiyse af ola. Burası üye olduğum diğer sitelerden (13) biraz farklı geldi, acaba zeminin rengindenmi yoksa sitenin sakinlerindenmi orasını bilemeyeceğim, benim için sanki bir okulun sınıfı gibi geldi, tabiki okulun müdiresinden bahsetmeme gerek yok

neyse demem o ki burada herkes etli kanlı canlı birer ferdiz, yani bulunduğumuz mekanın adı msx olsa bile (sanal alem) sonuçta yaşayan karakterler (bekirr,yağmur,saklı, kompetankedi, sasy, vb.)
bunlar gerçek buna heralde kimse itiraz etmez.önce ilk zamanlar siteyi gözlemledim nedir ne değildir , baktım ki kimileri gerçekten çizgi film karakteri gibi hareket ediyor, kimileri masal kahramanı gibi,kimileride matrix'in farkında mantıklı hareket ediyor, işin acı tarafı bunların farkında olmayanların ise acınacak durumda olduklarını gördüm.
bunun yanı sıra sitede tam bir hiyerarşik otoriter bir düzen de hakim kılınmış, zamanında nasıl kurulmuş bilemiyorum ama gerçekten tebrik etmek lazım, ben devlet dairesinde bile bu kadar sıkı disiplinli bir yapıya rastlamadım
... aslında iyi olmuş, olması gerekir diyenlerin safındayım. yoksa iş çığırından çıkardı gerçi arada çıktığınada şahit olsakda bir şekilde olaya müdahale edildiğininde farkındayım. neyse lafı fazla uzatmak istemiyorum sadece şunu belirtiyorum bundan sonraki bekirr karakteri önceki bekirden biraz farklı olacaktır bu yüzden şaşırmayın ya da alakasız eleştiri ve yorumlar yapmamanız ümidiyle yeni bekirden hepinize saygı ve selamlar....