Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

Size Bir Soru Bulun Bakalım

KisukE UraharA 15 Nisan 2008 14:02

PokeSize Bir Soru Bulun BakalımMooooh

Anneden birde ikiz kız kardeşten oluşan bir aile varmış ; ikiz kız kardeşler annelerini çok seviyorlarmış bir gün hiç beklenmedik bir zamanda Anneleri Ölmüş , ikiz kız kardeşler bu duruma çok üzülmüşler ,derken Annelerini gömecekleri gün ikiz kız kardeşlerden biri hiç tanımadığı bir erkeği görür ve aşık olur aylar geçer seneler geçer bu çocuğu hiçbir zaman göremez.(*Ona olan sevgisi halen devam etmektedir) Bir gün aşık olan kız kardeş ikiz kardeşini öldürür neden?

Cevap İçin ; Karışık Kelimeler , Ters Yazılmış Kelimeler Verilmiştir Bulun Bakalım (Cevap : Verdiğim Kelimelerde Saklı)

İğekre Bir Ahad İğidves Niçi Kemliberög
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 10261  Yorum 17  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 17

Yorumlar

Sayfa 2 / 2
  1. Avatarı yok
    ironxSopa

Ziyaretçi 15 Nisan 2008 15:09
  2. Avatarı yok
    evet ikiside aynı yolda Msn Grin

Ziyaretçi 15 Nisan 2008 16:02
  3. Avatarı yok
    Bnm Bildiğim Kadarıyla Bu Soruyu Katillere Sormuşlar Ve Bu Cwbı Vermişler Normal İnsanlarda Bu CEwabı Verebiliyorsa Katil Ruhlu Oluyorlarmış...Msn Confused

Ziyaretçi 15 Nisan 2008 17:05
  4. Avatarı yok
    Bır daha kızlarla takılmayı planladıgımda ıkı kere dusunmem gerek hayatı sevıyorum ve olmek ıcın gencım henuz.sorunun cvb bulamadım.bulmakta ıstemıyorum.
    kadın degılmı ıhanet ıhtıras dolular bır gun olursem kalbten gıtmek ısterım lutfeeen.

Ziyaretçi 15 Nisan 2008 17:33
  5. Avatarı yok
    Sizi Çatlaklar crazy

Ziyaretçi 15 Nisan 2008 17:51
  6. Avatarı yok
    Bıze catlak dıyene bak yahu kız askı ıcın canından bır parcayı katledıyor bu normal karsılanıyor
    bız catlak cıkıyoruz olsun bu da ıyı catlagız ne olcek hehehee

Ziyaretçi 15 Nisan 2008 18:33
  7. Avatarı yok
    BİRİ DÜNYAYI DURDURSUN İNECEK VAR İŞTE O YÜZDEN
    ANLAYANA?? TABİİ Msn Tongue

Ziyaretçi 3 Mayıs 2008 17:00
Sayfa 2 / 2