Arama
Günlük Kontrol Paneli
Varsayılan Kategorisi olmayan mesajlar

SEN UNUT BENİ…

HayaLPeresT 8 Ekim 2012 10:05

SEN UNUT BENİ…

İyisi mi sen unut beni… Satır aralarında yaşanmış bir şiirmiş gibi unut… Eski bir şarkının nakaratlarında söylensin türkümüz… Unut beni, gün dönümlerinde düşmesin yadına yadım… Yüreğinden kopup gitsin, yaralansa da her bir damarım… Akmasın, kanamasın artık kanım… Karalanmış hatıra defterlerinden silinsin adım…

İyisi mi sen unut beni… . . .

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 961   Yorumlar 0  

BEN SENİN EN ÇOK BENDEN GİDİŞİNİ SEVDİM …

HayaLPeresT 6 Ekim 2012 11:30

BEN SENİN EN ÇOK BENDEN GİDİŞİNİ SEVDİM …

‘’ Ben senin en çok bendeki duru bakışınısevdim… Berrak, coşkun bir akarsuda durgun, kırık bir dal gibi bende dalıp giden gözlerini… En çok sende tutunmayısevdim, bakışında süzülmeyi, dalgalanmayı, en çok senin derinliğini sevdim ben... Senden başka bir ben yok, diyen yeşil gözlerini… . . .

Gösterim 1860   Yorumlar 0  

Dik dur

HayaLPeresT 6 Ekim 2012 10:16

Dik dur

2985227422 1ac1b89869

Dik dur, eğme başını, dik dur ki, yıkılmayasın bin bir emekle dizdiğin taşların....

Dik dur,dik, kaldır başını, değmesin yere gözlerin, kaldır rengini...Yakışmaz sana yere doğru eğilmek... Yakışmaz sana toprağın rengi, göğe kaldır başını, maviye sür yüzünü... Bir fotoğrafçı gibi iyi çek hayatının pozunu, güzel çıksın manzara resmin ...

Dik dur, dik, dikenler . . .

Gösterim 2205   Yorumlar 0  

ISLANMAK, YAŞAMAKTIR

HayaLPeresT 6 Ekim 2012 10:08
25 Mart 2013 12:06 HayaLPeresT tarafından güncellendi

ISLANMAK, YAŞAMAKTIR

yagmurgx6
Koşturuyordum… Yağmur dışarıda yağıyordu, ben konuşuyordum. Aceleydi işim, günün her saatinde olduğu gibi, çok hızlı çalışmam, hızlı konuşmam gerekiyordu. Yetişmesi gereken şeylerin içinde telaşlı, yüksek sesle konuşuyordum, kendi sesimi duyuyordum, dışarıda yağmur yağıyordu… İçimde bir çok ses susuyordu… Yağmurun sesi, dışarıdan
. . .

Gösterim 773   Yorumlar 0  

Lisanı Yok Ahvalimin…

HayaLPeresT 6 Ekim 2012 10:07

Lisanı Yok Ahvalimin…

Bazen birikir, boğazında düğümlenir kelimeler… Ne kadar konuşsan, söylesen, yetmez içindeki sesi susturmaya… Kendi sesini tanımaz yüreğin…

Susarsın… Lal olur dilin…

Yarası kabuk tutmuş bir acının kanamaya başlaması gibidir bazen yazmak… İlk cümlede ele verir kendini yalnızlığın… Harflerden . . .

Gösterim 1504   Yorumlar 0