Arama
Günlük Kontrol Paneli
Varsayılan Kategorisi olmayan mesajlar

İTİRAf_name

HayaLPeresT 4 Ekim 2012 10:34

İTİRAf_name

Yaşadığım kadar, yaşadım... Ne bir eksik, ne bir fazla... Hepiniz kadar güldüm, ağladım, uyudum, uyandım... Herkes kadar kendimi gecelerde buldum çoğu zaman... Herkes kadar gündüzü yaşadım, geceyi duydum... Sessiz geceler ne çok konuşturur adamı bilirim, ne çok susturur, ne çok şey söyletir kendine... Konuştuğun kadar yaşarsın, sustuğun kadar . . .

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 2688   Yorumlar 1  

YALNIZLIK; GÜZELDİR

HayaLPeresT 4 Ekim 2012 10:24

YALNIZLIK; GÜZELDİR

Ve; aslında bir parça yalnızlıktı hayat boyu sırtında taşıdığın... Yük dersin, ağır dersin, taşınmaz dersin, yükledikçe yüklenirsin, sızlanırsın gece gündüz... En ağır hastalıktır yalnızlık, ağrılı... Diz boyundan başlar boğazından taşar, nefes alamazsın. Bazen kimsesizliğin çarpar yüzüne soğuk su gibi, donarsın, üşür . . .

Gösterim 3937   Yorumlar 4  

YAZ

HayaLPeresT 4 Ekim 2012 10:21

YAZ

AIbEiAIAAABDCO7L9 mn8cX8KSILdmNhcmRfcGhvdG8qKDc3NWI2MTc4ZjA1ZmVkMTgxYzk0OTQyMzNkYmZmOGFlMzk2ZDJlZjgwAReS5cP W4yLWW9ovaOXOkvpx0Qs

Yağmurlarım var sulu sepken, sağnaklarım var sele karışmış, çamurlu, puslu, sisli sokaklarım... Sen Yürümeyi bilmezsin bu sokaklarda: taşa dolanır ayakların, karanlığa karışır yüzün, dolaşamazsın.... Şaşarsın, Düşersin, Yorulursun... . . .

Gösterim 523   Yorumlar 0  

KALDIRIM MASALI

HayaLPeresT 4 Ekim 2012 10:20

KALDIRIM MASALI

• KALDIRIM MASALI
Kaldırımlar... En yoğun çocukluğu insanın, koşarken eskittiği, düşerken yıprattığı dizlerini, benliğini, en çok tükettiği kendinde kalan son izlerini... Kaldırımlar, en yorgun ihtiyarlığı, en çok bitkinliği yaşatır taşlarında. Yürüdüm bu gece uzun uzun kaldırımlı sokaklarda.Siyah, beyaz, renksiz taşlar aşina ... Kalabalıklar . . .

Gösterim 616   Yorumlar 2  

Tuzlu Kahve

HayaLPeresT 3 Ekim 2012 10:03

Tuzlu Kahve
Kiza bir partide rastlamisti.. Harika birseydi. O gün pesinde o kadar delikanli vardi ki.. Partinin sonunda kizi kahve içmeye davet etti.
Kiz parti boyu dikkatini çekmeyen oglanin davetine sasirdi, ama tam bir kibarlik gösterisi yaparak kabul etti. Hemen kösedeki sirin kafeye oturdular. Delikanli öyle heyecanliydi ki, kalbinin çarpmasindan konusamiyordu. Onun bu hali kizin da huzurunu kaçirdi.. "Ben artik gideyim" demeye hazirlanirken, delikanli birden garsonu . . .

Gösterim 1660   Yorumlar 0