Arama
Günlük Kontrol Paneli

Hiç Özlemedim Ben Seni!....

HayaLPeresT 4 Ekim 2012 11:12

Hiç Özlemedim Ben Seni!....

3015527906 2f1f4f934f

Hiç Özlemedim Seni... Seni özlemek, ateşin suyu özlemesi gibi, kuzunun kurdu, vahanın çölü düşlemesi gibi... Bir meleğin şeytanı kucaklamak istemesi gibi seni özlemek...Yunusun bile bile kıyıya vurması gibi kendini... Yusuf, Züleyha ' yı özler mi?.. İbrahim, Nemrutu özler mi?... Özlemedim, hiç özlemedim ben seni...

Hiç Özlemedim Seni... . . .

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 1591   Yorumlar 0  

YAĞ YAĞMUR

HayaLPeresT 4 Ekim 2012 11:10

Bir sıkıntı, bir sis bulutu, bir karanlık... Boğuluyor gökyüzü, biriktirip biriktirip boşaltamadı bir türlü gözyaşını... Baharı da unutturdu, kışa kesti ortalık....

Bir rüzgar, bir soğuk, bir titreme... Gözlerde, ellerde, yüreklerde, evlerde... Ağlasa, dökse içini, salıverse kendini; birden bire sağnağa dönüşse... Açmış kollarını toprak, onu bekliyor, . . .

Gösterim 508   Yorumlar 0  

Evimdeki Düşman

HayaLPeresT 4 Ekim 2012 10:53

Evimdeki Düşman

Bugün televizyon bağımlılığından söz edeceğim... Eminim bu yazıyı okuyan herkes bir parça değil, daha fazlasını kendinde bulacaktır.Günümüzde hiç kimse söyleyemez ki, ben bu teknolojik harikanın bağımlısı değilim...Veya varsa da çok azdır, parmakla sayılacak kadar az kişi günün en çok bir saatini televizyon karşısında geçirmeye . . .

Gösterim 1552   Yorumlar 0  

SÖZSÜZ KONUŞMA SANATI

HayaLPeresT 4 Ekim 2012 10:47

SÖZSÜZ KONUŞMA SANATI

Söz tükenir mi?.. Tükenir elbet, tükenir suyun kaynağından fışkırıp dururken, birdenbire duruvermesi gibi gürül gürül bir akışın... Nasıl tükenirse sevgi, nasıl tükeniverirse yüzyılın aşkı gibi görünen o büyük aşklar, heyecanlar, yaşantılar... Hani bitmeyecek, hiç sonu gelmeyecek sandığın bütün güzel şeylerin bitişi gibi... Tükeniverir . . .

Gösterim 3761   Yorumlar 2  

Tam Zamanı

HayaLPeresT 4 Ekim 2012 10:40
26 Şubat 2013 08:52 HayaLPeresT tarafından güncellendi

siirimsilerle 1326897401189

Tam Zamanı

Şimdilerde Yürek Bir Serçe Kanadına Takılmış;

Uçtu, Uçacak.

Şimdilerde Yüzleri Donuk İnsanların,

Unutuldu, Unutulacak...

Şimdilerde Alıp Eline Kalemi,