Arama
Günlük Kontrol Paneli

Hiçkimse..

OneNight 19 Mart 2016 19:50 (Mαѕαl Bαнçeѕι)

[CENTER][SIZE="5"]Hiçkimse üstün değildir, hiçkimse aşağı değildir, fakat kimse eşit de değildir. İnsanlar yalnızca eşsizdir, karşılaştırılamaz.
Sen sensin, ben benim. Ben potansiyelimi hayata vermek zorundayım; sen potansiyelini hayata vermek zorundasın.
Ben kendi varoluşumu keşfetmek zorundayım, sen kendi varoluşunu keşfetmek zorundasın..![/SIZE][/CENTER] . . .
Yasaklı

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 384   Yorumlar 0  

hayat

OneNight 14 Mart 2016 10:25 (Mαѕαl Bαнçeѕι)

[CENTER][SIZE="3"][I]”Önüne çıkana engel dersen, takılıp düşersin; basamak dersen, bir basamak yükselirsin”[/I][/SIZE][/CENTER] . . .
Yasaklı

Gösterim 323   Yorumlar 0  

Korkuyorum!

OneNight 26 Şubat 2016 16:27 (Mαѕαl Bαнçeѕι)

[CENTER][SIZE="4"]“Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, rüzgârı sevdiğini söylüyorsun ama rüzgâr çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum, çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun.”[/SIZE][/CENTER] . . .
Yasaklı

Gösterim 338   Yorumlar 0  

Not!

OneNight 24 Şubat 2016 20:35 (Mαѕαl Bαнçeѕι)

[CENTER][SIZE="5"]Kırılmak mı ? Estağfurullah, Paramparçayım. !!! [/SIZE][/CENTER] . . .
Yasaklı

Gösterim 397   Yorumlar 0  
5.00 puan, 2 oy.

Eşitlik-Adalet..!

OneNight 18 Şubat 2016 14:14 (Mαѕαl Bαнçeѕι)
8 Haziran 2016 20:53 OneNight tarafından güncellendi

[CENTER][B][SIZE="4"]"Adaletin gecikmesi adaletsizliktir"[/B][/SIZE]
[IMG]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQzDaDDd1KfHYiOZI7yT8edY9OqvSk-QqM5xajMtxQ4SB1xszXwRvE2ezpU[/IMG][/CENTER] . . .
Yasaklı

Gösterim 450   Yorumlar 0