Ya gerçekten sıkıldım, beni tanıyanların bir müddet sonra seni çözemiyorum, çözemedim veya buna benzer kelimelerle karşıma dikilmesi beni rahatsız etmeye başladı,
birincisi; beni neden çözme ihtiyacı hissediyorsun,
ikincisi, çözünce ne olacak..
üçüncüsü beni kimse çözemediki senmi çözeceksin bu kısa süre içinde.
Ayrıca buarada üstüne basa basa söylüyorum
KESİNLİKLE DUYGUSAL BAĞLANMALARDAN, AŞK, SEVGİ Vb. SAÇMA SAPAN DUYGULARIN . . .
BİR DELİNİN MAL BEYANI..
bekirr 14 Mayıs 2012 12:41
BİR DELİNİN MAL BEYANI..
1-Avşa adasında üç daire, dört üçgen, beş dikdörtgen
2-Gökyüzünde bi bulut
3-Bitlis'te beş minare
4-Bir yazlık biri kışlık iki platonik sevgili
... 5-Büro mobilyası ve çelik kapı üreten bir fabrikanın öğle üzeri yaslanıp sigara içilen beyaz duvarı
6-Islıkla da çalınabilen dört anonim türkü
7-Palandökende bi palan, iki döken
8-Kastamonu da üç kasto
9-Üç fay hattı
10-Bir çarşamba, iki perşembe, üç cuma
. . .
1-Avşa adasında üç daire, dört üçgen, beş dikdörtgen
2-Gökyüzünde bi bulut
3-Bitlis'te beş minare
4-Bir yazlık biri kışlık iki platonik sevgili
... 5-Büro mobilyası ve çelik kapı üreten bir fabrikanın öğle üzeri yaslanıp sigara içilen beyaz duvarı
6-Islıkla da çalınabilen dört anonim türkü
7-Palandökende bi palan, iki döken
8-Kastamonu da üç kasto
9-Üç fay hattı
10-Bir çarşamba, iki perşembe, üç cuma
. . .
MUSTAFA KEMALİN PİLOT OĞLU
bekirr 14 Mayıs 2012 11:33
MUSTAFA KEMALİN PİLOT OĞLU
Sarıyer PTT müdürü İrfan Bey o gün, Nüfus Müdürlüğü'nde alır soluğu ve oğlunun adını "Mustafa Kemal" olarak yazdırmak istediğini söyler. Memur, çocuğa bu adın konulması konusunda Ankara'dan onay almak gerektiğini söyleyince de, İrfan Bey başkentin yolunu tutar...
Mustafa Kemal, kendi adını oğluna koymak isteyen İrfan Bey'e bir şartla izin verir: "Çocuk benim gibi subay olacak!"
1953 yılının 25 Ağustos'unda, Adapazarı'nın Arifiye . . .
Sarıyer PTT müdürü İrfan Bey o gün, Nüfus Müdürlüğü'nde alır soluğu ve oğlunun adını "Mustafa Kemal" olarak yazdırmak istediğini söyler. Memur, çocuğa bu adın konulması konusunda Ankara'dan onay almak gerektiğini söyleyince de, İrfan Bey başkentin yolunu tutar...
Mustafa Kemal, kendi adını oğluna koymak isteyen İrfan Bey'e bir şartla izin verir: "Çocuk benim gibi subay olacak!"
1953 yılının 25 Ağustos'unda, Adapazarı'nın Arifiye . . .
BEKİRİN MANİFESTOSU...
bekirr 14 Mayıs 2012 09:43
BEKİRİN MANİFESTOSU...
Aranıza kısa bir zaman önce katılmama rağmen, kimilerinizin gönülden, kimilerinizinizin zoraki , kimilerinizinde içinde kin ve nefret ve dahi hasetlikle beni aranıza kabul ettiğini hissedebilen bir yüreğe sahip olduğum için öncelikle demin saydığım özellikte olanları ayrım etmeden her birine sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. öncelikle şunu belirtiyim, burada ortak kullandığımız bazen boş vakiti değerlendirme bazen stres atmak amaçlı box denilen yerdeki kimi zaman . . .
Aranıza kısa bir zaman önce katılmama rağmen, kimilerinizin gönülden, kimilerinizinizin zoraki , kimilerinizinde içinde kin ve nefret ve dahi hasetlikle beni aranıza kabul ettiğini hissedebilen bir yüreğe sahip olduğum için öncelikle demin saydığım özellikte olanları ayrım etmeden her birine sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. öncelikle şunu belirtiyim, burada ortak kullandığımız bazen boş vakiti değerlendirme bazen stres atmak amaçlı box denilen yerdeki kimi zaman . . .
Van Gogh ve Glokom
bekirr 11 Mayıs 2012 16:18
Van Gogh ve Glokom
Yedi kapılı Teb şehrini kuran kim
Kitaplar yalnız kralların adını yazar
Yoksa kayaları taşıyan krallar mı?
Teb, Mısır'da, bilimin ışığının toplandığı, bilgiye susayanlar için çağlayanların aktığı bir kentti. Binaların içlerinde, duvarlarını oluşturan
tuğlalardan daha çok sayıda kitapların olduğu Teb kenti, bir dönem, aydınlanınacıların Kutup yıldızı olmuştur. Aynı dönemde yaşamış olsaydı,
Van Gogh'un yazdığı mektupların sağ üst . . .
Yedi kapılı Teb şehrini kuran kim
Kitaplar yalnız kralların adını yazar
Yoksa kayaları taşıyan krallar mı?
Teb, Mısır'da, bilimin ışığının toplandığı, bilgiye susayanlar için çağlayanların aktığı bir kentti. Binaların içlerinde, duvarlarını oluşturan
tuğlalardan daha çok sayıda kitapların olduğu Teb kenti, bir dönem, aydınlanınacıların Kutup yıldızı olmuştur. Aynı dönemde yaşamış olsaydı,
Van Gogh'un yazdığı mektupların sağ üst . . .