Arama

Kalbimle ilgili yaşadığım sorun hakkında yardımcı olur musunuz?

Güncelleme: 8 Ocak 2009 Gösterim: 3.279 Cevap: 1
edas_81 - avatarı
edas_81
Ziyaretçi
8 Ocak 2009       Mesaj #1
edas_81 - avatarı
Ziyaretçi
slm benım merak etıgım bı konu var yaklasık 4 ay once kalbımdekı ekstra atımlar nedenıyle kardıologa basvurdum oda panık atak gecmısım olmasından dolayı bana dırek ekstrasıstol tanısı koydu ve dıderal adında bı ılac verdı bır hafta ılacı kullandım fakat atımlarda bı azalma yada kaybolma olmadıgı ıcınn tekrar doktora bas vurdum oda benı tekrar muayene etmeden dırek psıkıyatrı servısıne yonlendırdı tabı benım ıcım rahat etmedıgı ıcın adı batasıca gulhane askerı tıp akademısıne gıtmeye karar verdım ekımde orada holter takıldı ve sonucun bır ay ıcınde cıkacagı soylendı suanda 8 ocak ve ben hala sonucu alabılmıs degılım aletlerı bozuldugu ıcın sonuc cıkarmayı dısarıda yapmak zorunda kalmıslar falan fılan anladınız uzere hala ne sonuc var nede bı tanı gelelım asıl mevzuya ben gercekten ekstra sıstol hastası ısem bu hastalıkta anı kalp durması dıye bısey varmıs eger sonuc cıkana kadar ya olursem yada ne bılım baska bısey olursa bunası saglık hızmetı bu nası ınsan hayatına deger verme ınanın kelımeler kıfayetsız kalıyo bu durumda ıkı cocugum var benım ve kucukler ben anıden olursem benı basından savan kardıologmu bakacak cocuklarıma yoksa gatamı kım vercek bunun hesabını ya bırı bana bı cevap versın
Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009       Mesaj #2
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
şimdi.. öncelikle bir kardiyolog ekg görmeden asla konuşmaz.. bu bir kuraldır. ve sizin ekgnizde görülmüştür.. dideral iyi bir ilaçtır.
extra sistol denen olay ise bir tanı değil, bir semptomdur.. kalbin atriyumdan kanu pompalama gücünü simgeler. anlatabilecek miyim emin değilim. ama extra kasılma beklenmeyen ara ritim gibi düşünebilirsiniz..yani bir hastalık değil, durumunuzu size özetlenmek için döylenmiş bir şey..
Sponsorlu Bağlantılar
ve ekg nizde farklı birşey görünseydi psikiyatriye değil, eko yada yada efora yönlendirilirdinizMsn Happy
lütfne panil yapmayın..
GATA' ya gelince.. gata inanılmaz saygın bir kurumdur.. holder sonucunu beklemek istemiyorsanız başka bir araştırma hastanesine başvurup başka tetkikler isteyebilirsiniz. mesela eko kardiyolojik tanıları koydurması açısından oldukça etkili bir yöntemdir..
birde belirtmeden geçemeyeceğim her hastanenin bir aciliyet piramidi vardırMsn Happy emin olunki Gata da durumunuzda bir aciliyet görse holder sonucunun üzerine ufak bir ''acil'' ibaresi eklerdi.. ve unutmayın sağlık sektöründe herkesin durumu acildir.. ve birtek size hizmet edilmiyor..
sağlıklı günler dilerimMsn Happy
Quo vadis?

Benzer Konular

3 Ekim 2013 / eventhorizon Soru-Cevap
14 Temmuz 2011 / Ziyaretçi Soru-Cevap
15 Aralık 2008 / Ziyaretçi Taslak Konular