Arama

Fıkralar/Komik Olaylar - Sayfa 93

Güncelleme: 19 Kasım 2016 Gösterim: 295.320 Cevap: 1.351
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
2 Aralık 2007       Mesaj #921
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Bir gün 4 Tane deli kaçmaya karar vermişler.Bir ağacı kesip onla bütün kapıları kırmışlar.
En sonda deliler demişki hadi yakalanmadan geri dönelim bu bir provaydı..

Sponsorlu Bağlantılar
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
2 Aralık 2007       Mesaj #922
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
Bir köyde ateşli bir hasta vardır, kasabaya doktora getirir hastayı
Köylüler. Koca devletin koca doktoruna. Doktor hastaya fitil verir ve
Sponsorlu Bağlantılar
Köye döndükleri gibi hastaya fitili anüsten vermelerini söyler
Köylülere. Köylüler tabi 'tamam dohtor bey' diyip köye giderler. Köydeki
Herkese sorarlar, en bilgelere bile, ama kimse anüs ne demektir
Bilemez. Bu nedenle bir türlü ilacı da veremezler hastaya. Hastanın
Durumu da gitgide kötüleşmektedir. Bunun üzerine köylü, doktora, koca
Devletin koca doktoruna telefon etmeye karar verir ama kimse buna
Yanaşmaz. Ne cüret di mi doktoru arayacak bir köylü.
neyse durumun vahameti üzerine muhtar aramayı kabul eder. Bütün
Köylü toplanır santrale, muhtar arar, "biz ne yapacağımızı
Bilemedik dohtor bey"
Falan der ıste. Karsıdan doktor bir şeyler söyler. Muhtar döner
Arkasına: "makattan verin dedi dohtor" der.
Yine tüm köye sorarlar, komsu köylere birilerini
Yollayıp sordururlar falan, ama makat ne bilen yoktur yine.
Hasta ise gitti gidecek, ateşler içinde kıvranıyor baya.
İhtiyar meclisi toplanır. Son çare, doktorun bir kez daha
Aranmasına karar verilir. Yine kimse aramak istemez doktoru. Nihayetinde
Yine biri kandırılır, telefonun basına geçer, ama bı yandan
Söylenmektedir:
"çok kızacak dohtor çok!!!" diye.
Sonunda telefonu açar, durumu anlatır, doktor bir şeyler söyler
Yine. Telefondaki köylü, yüzü allak bullak, arkasını döner:
"çok kızacak demiştim; *****e sokun dedi"
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
2 Aralık 2007       Mesaj #923
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
İLK TECRÜBE

Temel ilk cinsel tecrübesini 50 yaşında yaşamış. Tabii heyecana dayanamayıp Hakkın rahmetine kavuşmuş. Yüzündeki gülümseme 3 günde geçebilmiş. Tabutu kapatmaları da 3 hafta sürmüş.
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
3 Aralık 2007       Mesaj #924
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi

Temel ile İdris bir gün pilotluk eğitimi için amerikaya gitmişler.

üç aylık temel eğitimden sonra yanlız başlarına uçma sırası gelmiş.
havalanmışlar ve 1 saatlik uçuştan sonra sıra inişe gelmiş. alçalmaya başlamışlar. bu sırada temel idrise \"ben sana frene bas dediğimde kuvvetli bi şekilde basarsın\" diyerek
alçalmışlar. tekerler yere değdiği anda temel idrise la bas frene diye bağırmış. zar zor pistin sonunda durabilmişler. temel derin bir nefes aldıktan sonra idrise dönüp \"ha bu gavurlar ne biçim pist yapamışlar boyu 50 metre eni 5 kilometre...
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
5 Aralık 2007       Mesaj #925
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
Kadıköy Camiinde vaaz vermekte olan Osman Demirci Hoca'ya:
- Hocam, diye sormuşlar. At nalını evimizin kapısına asarsak uğur getirir mi?
- Demirci Hoca:
- Zannetmiyorum, diye cevap vermiş. O nallardan her atta dört tane var ama, bütün gün kamçı yiyip duruyorlar.

Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
5 Aralık 2007       Mesaj #926
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
Laza karayollarını boyama işi vermişler. Laz başlamış çalışmaya. İlk gün tam 200 metre boyamış. İkinci gün 100 metre, üçüncü gün 50 metre.
Artık dördüncü gün 10 metre boyayınca amiri Lazı çağırmış:
- Hayırdır evladım iyi çalışıyordun ?
- Ben yine iyi çalışıyorum
- İyi ama dün 50 metre bugün de 10 metre boyamışsın.
- E... haliyle. İlk günlerde boya kovasına gidip gelmek kolaydı, sonraları çok vakit almaya başladı.
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
5 Aralık 2007       Mesaj #927
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
yemek tarfleri:erkeklerden
Domatesli Biberli Yumurta: Büyükce bir tavaya yag domates ve biber koyup bir sigara yakiyoruz. Sigaranin külü yere düsmek üzereyse yumurtalari eklemenin zamani gelmis demektir. Yumurtalari kirip sigaramizi bitiriyoruz. Pismistir herhalde. Ocagin altini kapatiyoruz.

Biberli Domatesli Yumurta: Her gün domatesli biberli yumurta yemekten sıkıldıgımızda yapabilecegimiz bu enfes yemek. tipki biberli yumurtali domates gibi pisiriliyor.

Makarna: Bir tencere dolusu sicak suya makarna posetini bosaltip mac izlemeye basliyoruz. Ilk yarinin ortalarina dogru kalkip altini kapatiyoruz. Tencerenin icinden sectigimiz makarnayi fayansa firlatiyoruz.Yapisirsa pismis demektir. Devre arasinda hala icinde su kaldiysa tencerenin kapagini kapatip lavabodaki en kirli tabagin üzerine dogru döküyoruz (o zaman hem tabak temizleniyor hem de makarnalar catalla yenebiliyor)... Üzerine ketcap sIkIp yiyiyoruz. Not: Fayansa firlattiginiz makarnayi bi ara oradan alin. Sayica fazlalastiklarinda bazen hangisini firlattiginiz karisiyo.

Tuzlu Makarna: Yapilisi ayni makarnaya benziyor. Tek farki bu kez makarnalari suya atmadan once tuz koymayi akil ediyoruz .. Öyle daha güzel oluyor.

Pilav: Pilav aslinda basit bir yemek degil. Aranan kriterler var. Tuzlu yumusak ve tane tane olmasi gerekiyor. Sonuncusu kolay. Pirincleri tektek pisirdiginizde tane tane oluyorlar ama uzun sÜrÜyor. Maharet hepsini bir arada pisirebilmekte; ama cok da sorun etmeyin. Nasil olsa icine yogurt koyup bulamac haline getirdigimizde hepsi birbirine yapisiyor. Kisaca yag koyup Üzerine pirinc ekliyorsunuz. Sonra da su ve tuz koyup pisiriyorsunuz.. Hem bunu sÜzmeye de gerek yok.

Patates Kizartmasi: En kolay islerden biri. Patatesleri soyup parmak gibi kesiyorsunuz ve kizgin yaga atiyorsunuz. Tek yapmaniz gereken altini zamaninda kapatmaniz. Yoksa tencere alev alabiliyor. Bu yüzden sadece tv'de pembe dizi izlerken yapin. Bir de diger yemeklerin aksine bunu tencereden yiyemiyoruz. Mutlaka tabaga koymak gerekiyor. Onun disinda cok kolay.

Orta zorluktaki yemekler

Hazir Pizza: Pizzamizi firinimiza atip pismesini bekliyoruz daha sonra firindan cikarip yanik yerlerini bicakla kaziyoruz. Dikkat edilmesi gereken tek sey kazirken üzerindeki malzemeleri mutfak tezgahina yapistirmamak.

Hazir Köfte: Bu da nispeten zor bir yemek. Bir miktar sivi yagi teflon tavaya koyup köfteleri icine diziyoruz. Köfteler tavayla ayni renk olmadan altini kapatmak gerekiyor. O yüzden basinda beklemek lazim.

Zor yemekler

Konserve Türlü: Bir miktar yag ve salcayi tencereye koyup konservenin icindekileri döküp üzerine su koyuyoruz. Pismesi cok uzun sürüyor. O sebeple basinda beklemiyoruz. Gidip tv izliyoruz. Her seferinde yandiklari icin henüz tadina bakamadim ama konservenin üzerindeki resme bakilirsa guzel bi seye benziyor.

Tavuk: Yapilisi makarna gibi. Sicak suyun icine atiyoruz arada pisip pismedigine bakmak icin hayvanin kaba etine catal sapliyoruz. Bu yemek pistikten bir iki gün sonra üzeri jelibon gibi oluyor. Bu yüzden pisirirken istege bagli olarak bolca toz seker eklenebilir.

Ultra zor yemekler

Kiymali Bamya: Konserve türlüye benziyor ama icine daha önceden kavrulmus kiyma konulmali. Kiyma kavurmak cok zor ve zahmetli bir is. Bu yüzden makarna pisirmeyi öneriyorum.

Püf noktalar

-Yemekleri daima tencerenin icinden yiyin. Böylelikle tabak kirletmemis olursunuz.
-Asla sade pilav yapmayin. Domatesli pilav yaptiginizda bir seye benzemese bile renginden anlasilmaz.
-Mutlaka soganli bir yemek yapacaksaniz asla sogana dokunmayin. Özellikle rendelediginizde elleriniz cok kötu kokuyor. Bunun yerine sogana ekmek tahtasiyla bes alti kez vurmayi deneyin, ayni isi görür.
-Patates kizartacaksaniz soydugunuz patatesleri asla yikamayin. Kizgin yaga attiginizda cok kötü patliyorlar.
-Yemekler asla kendi baslarina hareket etmezler. Sayet gecen ay yaptiginiz tavuk kendi kendine kimildamaya basladiysa kurtlanmis demektir. Sakin yemeyin.
-Sebzeleri pisirdikce vitamin degerleri düser. Mümkün oldugunca cig tüketin.
-Karpuz tabaga koyulmasi fuzuli bir meyvedir. Ikiye ayirip ortasindan kasikla yiyebilirsiniz.
-Tencere kapagi en mükemmel tabaktir.
-Buzdolabinin sebzelik olarak adlandirilan kismi yemeyi düsünmediginiz seylerin saklanmasi icin idealdir. Bu bölüme konan seyler nasil olsa bir süre sonra unutulur.
-Sebzeligin kapagini sıkı kapatirsaniz cürüyen seylerin kokusu dolaba daha az yayilir.
-Spagetti paketini acmak icin paketi ortasindan sikica kavrayin ve altini tüm gücünüzle fayansa vurun. Paketin üst tarafi yirtilacaktir. Belki bu islem sirasinda makarna unufak olabilir ama risk almaya deger. Özellikle misafirlerin yaninda yaparsaniz tavsiye ediyorum. Öyle daha güzel, bu size cok maco bir hava verir.
-Sagda solda kulagima caliniyordu. Mutfak robotu denen bisey varmis. Birden icimi bir heyecan kapladi. Ulan madem bu isin robotu var ben niye kosturuyorum yillardir diye sinirlendim. Hemen gidip aldim bi tane. Eve gelip kutusundan cikardigimda itiraf etmeliyim ki hayal kirikligina ugradim biraz. Ben acikcasi ufo gibi bisey bekliyodum, bu bildigimiz tencerenin plastigi. Icindede vantilator gibi bisey var. Bununla birlikte bi ton plastik zimbirti daha cikti icinden ama bi ise yarayacaklarini sanmiyorum. Neyse fisini taktim denemek icin bi tane sogan attim icine. Bakalim ne yapacak diye bekledim. Kabuklarini bile soyamadi essogluesek. Paramparca etti birakti. Sinirlendim attim bi kenara yazdan beri duruyo orda. Bir ara yikayip o vantilator gibi olan seyi bilgisayarima takmayi düsünüyorum. Belki fan olarak is görür. Onun disinda tamamen para tuzagi.

Olay budur !

alıntı
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
6 Aralık 2007       Mesaj #928
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
din dersi
Din dersinde öğretmen yeni başladığı sınıfında öğrenciyi kaldırmış...
- Adın ne senin evladım
- Kevser öğretmenim
- Ne güzel isim,Oku bakalım kevser suresini
- Öğrenci sureyi ezbere okumuş
- Aferin evladım, ağzına sağlık
- Senin adın ne evladım
- Fatih öğretmenim
Çok güzel isim, Oku bakalım fatiha suresini demiş,
- Öğrenci ezbere okumuş
- Aferin evladım, ağzına sağlık..
-Öğretman birde bakmış, bir çocuk masanın altına saklanmaya çalışıyor..
- Evladım kalk bakayım, adın ne senin demiş
- Yasin öğretmenim ama arkadaşlar bana kısaca sübhaneke derler...
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
7 Aralık 2007       Mesaj #929
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
Neden kaçmış
Sürücü dikiz aynasında kendisini izleyen polisi görünce kaçabileceğini
düşünüp basmış gaza.

Ancak polisi atlatamayacağını anlayınca, pes edip çekmiş kenara.

Polis arabasından inmiş. Bezgin, kızgın ve de küskün bir sesle:

- “Bana bak, çok yorgunum, üstelik keyfim de kaçık. Mantıklı bir özür
söyle yoksa yaktım çıranı!”

Kısa bir ara ve Sürücü:

- “Karım geçen ay bir polisle kaçtı. Aynada sizin aracınızı görünce,
kaçtığı polis, onu bana geri getiriyor sandım…”
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
8 Aralık 2007       Mesaj #930
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
Akşam serinliğinde gideceğiz

Bir toplantıda: Amerikalı:

- Biz Mars'a gideceğiz demiş. Alman:

- Biz yakıtsız çalışan araba üreteceğiz demiş. Fransız:

- Atom bombasını etkisiz hale getirecek projelerimiz var demiş.

Bizim Temel durur mu?

- Biz de güneşe gideceğiz demiş. Herkes şaşkın şaşkın:

- Ama orası yakar deyince bizim Temel:

- O kadarda enayi değiliz herhalde. Akşam serinliğinde gideceğiz !..