Arama

Fıkralar/Komik Olaylar - Sayfa 96

Güncelleme: 19 Kasım 2016 Gösterim: 290.846 Cevap: 1.351
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Aralık 2007       Mesaj #951
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Lenin ölüyor ve Tanri onu Cehenneme koyuyor. Ama bu Lenin
dururmu hiç, başlıyor cehennemde insanlari örgütlemeye.
Sponsorlu Bağlantılar

- "Bakin, biz burada yanıyoruz, acı çekiyoruz, öbürleri
orada cennette rahatla bollukla yaşıyorlar olmaz böyle" diyor

ve cehennemde insanlar ayaklanmaya başlıyor. Melekler hemen gidiyorlar Tanriya; - "Tanrım Lenin cehennemi karıştırdı insanlar ayaklandı" diyorlar.

Tanrı da;
- "O zaman onu alın Cennete koyun" diyor.
Bu sefer de Lenin cennette basliyor konusmaya;
- "Bakın, biz burada bolluk içinde yaşarken cehennemde yoldaşlarımız acı çekiyor, yanıyor, buna izin vermeyelim" diyerek
orayı da karıştırıyor.

Melekler hemen gidiyorlar yine Tanrının huzuruna;
- "Tanrım" diyorlar, "Lenin orayı da karıştırdı insanlar cennette de ayaklandılar ne yapalım?"

Tanrı;
- "Getirin şu Lenin'i karşıma bakayım" diyor.
Melekler gidip getiriyorlar Lenin'i, Lenin giriyor Tanrı'nın
odasına, kapılar kapanıyor aradan 1saat geçiyor, 2 saat geçiyor, Lenin çıkmıyor odadan... Melekler iyice merak etmeye başlıyorlar...

Saatler sonra kapı açılıyor; Lenin çıkıyor içerden. Hemen
giriyorlar melekler içeri; - "Tanrım, ne oldu bu kadar ne konuştunuz?" diye soruyorlar.

Tanrı: - "Ssst! Tanrı yok, hepimiz kardeşiz!!!"

yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
27 Aralık 2007       Mesaj #952
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
SARIŞINLAR
Kör bir adam yanlışlıkla Bayanlar Barına girer. Bara doğru ilerler ve bir içki ısmarlar. Biraz oturup, içkisini yudumladıktan sonra barmene seslenir:
Sponsorlu Bağlantılar
"Hey, bir sarışın fıkrası duymak ister misin?" Birden bar, bomba düşmüş gibi sessizleşir. Kör adamın yanında oturan kadın, tok bir sesle:
"Hey bayım," der "bu fıkrayı anlatmadan önce bilmeniz gereken beş şey var. Birincisi, barmen sarışın bir kız. İkincisi kapı görevlisi sarışın bir kadın. Üçüncüsü, ben 1.90 boyunda karatede siyah kuşaklı bir sarışınım. Dördücüsü, sağınızda oturan kadın profesyonel bir halterci ve sarışın. Beşincisi, benim yanımda oturan kadın profesyonel güreşçi ve sarışın. Yine de bu fıkrayı anlatmak istiyor musunuz?"

Kör adam bir kaç saniye düşünür, sonra başını sallar:

"Hayır, hiç sanmıyorum. Beş defa anlatamam."

yaremce - avatarı
yaremce
Ziyaretçi
27 Aralık 2007       Mesaj #953
yaremce - avatarı
Ziyaretçi
User018: Merhaba sitenin sahibi sen misin?
Admin: Hayır efenim adminiyim ben sahibi başka birisi.
User018: adminiyim ben ne demek
Admin: Yani yöneticisiyim efenim sorun nedir?
User018: Bak sen yöneticiymiş hahahah hiç gülcem yoktu
Admin: Yöneticiyim tabi, beğenemedin mi?
User018: 3-5 kişiyi toplamış etrafına bi de yöneticiyim diyor.
Admin: Efenim soruna gelsek
User018: Artislik yapma, yöneticiymiş de sorunumu çözcekmişte hahaha
Admin: Bi kere ben mühendisim tamam mı? Yönetici olarak bile çalışabilirim büyük şirketlerde
User018: Sus lan sus tamam koptum, belli oluyo 14 saat forumdasın takip ediyorum. Kaldırım mühendisi yıkıl...
Admin:...

User112: Selam ben bişey danışcam
Admin: buyrun danışın
User112: avatar yüklüyorum ben ama göremiyorum
Admin: çerezleri silin efendim
User112: ne çerezi fındık fıstık mı var burda
Admin: hayır efendim çerez, yani internette aldığınız bazı bilgileri bilgisayarınıza alan bir dosya grubu
User112: bişey anlamadım dediğinden
Admin: anlamanıza gerek yok efendim siz forum ana sayfasının altındaki çerezleri sil e tıklayınız yeterli
User112: tıkladım bu seferde attı beni forumdan
Admin: atar normaldir kullanıcı adınızla giriş yapınız
User112: şifremi bilmiyorum ki
Admin: nasıl bilmiyorsunuz, kullanıcı adınız nedir halledeyim.
User112: kullanıcı adım xxxx
Admin: tamam şifreniz ........." imiş efendim.
User112: teşekkür ederim
Admin: görevimiz efendim

user068: Admin?
Admin: Evet bildiniz
user068: forumuna yeni üye oldum
Admin: ne güzel
user068: çıtır bolmu bu forumda
Admin: nasıl çıtır?
user068: karı kız yani?
Admin: Bilmem vardır tabi
user068: ayarlasana bana bi tane
Admin: siz beni karıştırıyosunuz ben adminim çöpçatan değil
user068: ya şimdi bi dolu mesaj at ortanlara gir zor iş şöuyle hızlısından halletsek, para veririm bak.
Admin: üye adınızı alayım...
user068: xxxx saol
Admin: banladım seni s...
user068: ******** hekliycem oğlum bu forumu
Admin: beklerim bye bye

user059:lan g...
Admin: neaaaaaa
user059: benim resmimi forumun her yerine koy
Admin: başka?
user059: başka, hmm bi de hakkımda yorum yap, iyi çocuktur, yakışıklıdır falan de.
Admin: Başka?
user059: gerisini ben yaparım kankam saol
Admin: Olm kop git başımdan manyaq
user059: lan kaç yıllık kankayız ayıp be bi foruma satıyon bizi
Admin: Abi işim gücüm var rahat bırak beni.
user059: hahah işi gücü varmış 3 yıldır işsizsin baba parası yiyosun yaşın 26 biraz adam ol.
Admin: sanane kardeşim ne yersem yerim belamısın
user059: senden kanka manka olmaz anlamalıydım.
Admin: Olmaz abicim olmaz şimdi meşgulüm uza lütfen
user059: Allah belanı versin
Admin: Amin
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
27 Aralık 2007       Mesaj #954
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
Temel Dallas'taki kuzeni Dursun'u görmeye gitmiş. Dursun Temel'i havaalanında karşılamış. Beraberce dışarı çıkmışlar. Temel bir bakmış 10 metre boyunda bir limuzin! "Uyyy, amma da büyük bu, daa!" Dursun hafifçe gülmüş: "Temel'im burası Amerika! Burada her birşey büyük!"
Yola çıkmışlar, Dursun'un çiftliğinin kapısından içeri girmişler. Git git bir türlü eve varmıyorlar. Temel şaşkınlık içinde: "Uyy, amma da büyük çiftlik daaa!" Dursun gene hafifçe gülmüş. "Temel'im burası Amerika! Burada her birşey büyük!"
Neyse, akşam olmuş, yemek salonuna geçmisler. Salonun ortasinda kocaman bir masa. Bir ucunda Temel bir ucunda Dursun. Temel Dursun'u taa uzaktan zor seçiyor. "Uyy!" diye bağırmış: "amma büyük masa, daa!" Dursun'un sesi gelmiş "Temel'im burası Amerika! Burada her birşey büyük!"
Yemekten sonra Temel'in tuvalete gitmesi gerekmiş. Dursun:
- "Temelim, alt kata in, soldan üçüncü kapı" diye tarif etmiş. Temel alt kata inmiş ama sol yerine sağdan üçüncü kapıya girmiş. Orası evin havuzunun oldugu yermiş. Heryer karanlık olduğu için Temel elektrik düğmesini ararken havuza düşmüş. Can havliyle bağırmaya başlamış:
- Sifonu çekmeyiiin!! Sifonu çekmeyiiin!
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
28 Aralık 2007       Mesaj #955
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Karadenizde köyün birinde bir çukur varmış ve pek çok kişi içine düşüp yaralanıyormuş.

Köyün ileri gelenlerinden 3 kişi toplanmış ve çözüm aramaya başlamışlar. Birincisi demiş ki:
- "Çukurun yanında bir ambulans beklasin ve düşenleri hemen hastaneye yetiştirsin." İkincisi:
- "Çukurun yanına hastane kuralım düşenleri yetiştirmesi vakit almaz" demiş. Sıra Temel'e gelmiş.
- "Kafanız hiç çalışmıyor" demiş."Bunu kapatalım ve
Gidelim hastanenin yanında bir çukur açalım"
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
29 Aralık 2007       Mesaj #956
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
Hakim Temel`e sormuş:
- Davacıya olan borcunu niye bir türlü ödemiyorsun?
Temel sinirli sinirli cevap vermiş:
- Vereceğum vermesine ama bana üç ay mühlet ver diyrum, vermiy, üç yıldır beni oyaliy!.....
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
29 Aralık 2007       Mesaj #957
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
4 kişilik

Temel asansöre binmiş. başlamış beklemeye bir süre sonra dursun binmiş bakmış temel bekliyor oda beklemiş bir kişi daha binmiş ve neden beklediklerini sormuş. temel hemen cevap vermiş. - uşagım görmeymisun ha burda 4 kişiliktir yazayi
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
29 Aralık 2007       Mesaj #958
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
FINDIK YEVMİYECİLERİ

yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
29 Aralık 2007       Mesaj #959
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
Temel ve Dursun bir bankayı soymaya karar vermişler. Bankayı soymuşlar, paralarla kaçarlarken bunların peşine polis düşmüş. Polislerden biri bağırmış bu esnada "duuur, Or...... çocuğu!".
Temel Dursun'a dönmüş:
- Sen kaç, beni tanıdılar!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ocak 2008       Mesaj #960
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
REJİM BROŞÜRÜ

Şişli'deki bir dürümcünün reklam broşüründen...

diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte türk delikanlılarının ve genelde de türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar
tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir.
gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden türk kadınlarını;
kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve büyük türk ırkını çinliler, japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk
haline getirmektir.

icabı halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabı reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi?

iç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın vita yağının kolestrol yaptığı palavradır.
kolestrol, kebapları yedikten sonra iki şişe soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.
sakın bu oyuna düşmeyin.

feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan
yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir.

ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb. lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir.

ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan çin mutfağı diye birşey yoktur. bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatın,
wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır.
sakın kanmayın, sakın yemeyin. helal değildir!

unutmayın su uyur, düşman uyumaz!