Arama

Çapkınlık Eğitimi Başladı - Sayfa 3

Güncelleme: 25 Haziran 2016 Gösterim: 76.957 Cevap: 24
CeLebRindaL - avatarı
CeLebRindaL
VIP why did you go why
25 Aralık 2011       Mesaj #21
CeLebRindaL - avatarı
VIP why did you go why
Kız mı tavlicaksın?

Sponsorlu Bağlantılar
2 kural var.

1. Kız tavlama hakkında konuşmicaksın ( en önemlisi )
2. Düşünmiceksin.

Kızlar şöyle tavlanır , kızlar böyle tavlanır , yok efendim şunu şöyle yapınca şurasını açar gibi muhabbet edersen , kaybedersin. Gerçi , kaybedecek tipler bu muhabbeti ediyor gibi değiştirebiliriz bunu ama olsun.

Kız tavlama hakkında konuşmadım az önce. bu bir istisnai durum ve açıklamadır.
O Kadar Kalabalik ki Yalnizligim..
kaankaa - avatarı
kaankaa
Ziyaretçi
3 Mayıs 2012       Mesaj #22
kaankaa - avatarı
Ziyaretçi
Evet arkadaşlar.Sizlere çok önemli ve değerli bilgiler veren bir site tanıtmak istiyorum.Sadece site değil ilişkiler hakkında bilmedikleriniz,bilmeniz gerekenlerin hepsi burada.

Sponsorlu Bağlantılar
**Hoşlandığınız kız sizi red mi ediyor ?
**Hoşlandığınız kıza bir türlü açılamıyormusunuz ?
**Hoşlandığınız kızın yanındayken konuşamıyormusunuz ?
**Kızlarla aranız pek iyi değil mi ?
**Yolda yürürken,durakta,toplu taşıma aracında,restaurantta,diskoda,sinemada vb. herhangi bir yerde gördüğünüz ve çok hoşlandıpınız bir kızla tanışmaya cesaret edemeyip belkide onun sizden hoşlandığını bile öğrenemiyormusunuz ?
**Okulda,üniversitede,yeni girdiğiniz ortamlarda konuşmaktan çekinip kızları etkileyemiyormusunuz ?

Bu ve bunlar gibi daha birçok sorununuz varsa size bu LOKAL'i tavsiye ediyorum.Ayrıca kayıt olduğunuzda bir çok bilgi almanızın dışında size özel mailler gelmektedir ve bu maillerde hiç bir yerde bulamayacağınız bilgiler bulunmaktadır.Yazarımız,uzmanımız,üstadımız Harun D. size özel mailler ile sizleri yönlendirip kızlarla konuşmakta ve ilişki kurmaktaki en önemli etkenleri söylüyor.Ve inanın çok kişi başarılır olmuştur

.Gelin biraz da başarı hikayelerini dinleyelim;

K. S.
22 Nisan 2009
HARUN ABI SLM! ONCELIKLE SIZE DESTEGINIZDEN OTURU COK TESEKKUR EDIYORUM. EVET DEDIGINIZ TUM YONTEMLERI UYGULADIM VE GERCEKTEN BENI BIR HAYAT BOYU MUTLU EDEBILECEK VE DE DAHA ILERISINI DUSUNEBILECEK VE BENIM ICIN HER SEYI GOZE ALABILECEK BIR BAYANLA TANISTIM VE DE SU AN SOZLU GIBIYIZ. YARDIMLARINIZ ICIN GERCEKTEN MINNETTARIM COK TESEKKURLER HARUN ABI.. SELAMLAR…
V.Y.
15 Nisan 2009
“BASARIYA ULASTIM”
Merhaba hocam kitabınızda yazdıklarınızı uygulamaya başladığımdan beri hayatım büyük ölçüde değişti. İnsanlar sende bir değişim var demeye başladılar. Egzersizleri falan uyguluyorum ve çok işe yarıyorlar. Size çok çok teşekkür ederim. Şuanda olmasını istediğim gibi bir kız arkadaşa sahibim ve çok mutluyum. Size çok çok teşekkür ediyorumve hayatınızda başarılar diliyorum.
I. I.
25 Mart 2009
hocam öncelikle size çok teşekkür ederek başlamak istiyorum..hemen konuya gireceğim..neredeyse 7 yıl boyunca bi insanı sevdim 1 yıl boyunca hep ona açıldım ve hep onu sevdiğimi söyledim ve aslında sizin yzılarınız ve cevaplarınızı okuyunca ne kadar büyük saçmaladığım şeyler oldugunu fark ettim. yazılarınızı tamamen bastan sona okudum.dediklerinizi uygulamaya kısa bir süreç içerisinde koydum..durum şu : 7 YIL UĞRUNA KÖLE OLDUĞUM İNSAN EVET YANLIŞ DUYMADINIZ 7 YIL < ELDE EDİLMESİ Bİ ÇOK KİŞİ İÇİN OLANAKSIZ GÖRÜNEN O İNSAN ŞUAN BENİMLE BERABER OLMAK İÇİN HERAN HER DAKİKA ARAYIP DURUYOR..Kİ OLAY SADECE BUNLA BİTMEDİ hocam neyapayım abartalım olmusken bir kaç insan olsun dedik şimdi telefon susmuyo Msn Confused saırım biraz fazla abarttım neyse ben hatları değiştirdim ..sonuç itibariyle suan şunu söyleyebilirim ELDE EDİLMESİ OLANAKSIZ HERHANGİ BİRİSİ YOK BENİM İÇİN ..YETERKİ İSTEMEYİ BİL
SİZE MİNETTARIM…ÇEVREMDEKİLER BUNUN SIRRINI SORUNCA SİZİN SİTENİZ VE KİTAP İSMİNİZİ VERİYORUM..HERŞEY İÇİN ÇOK SAĞOLUN TEKRARDAN..
U. D.
25 Mart 2009
“sayende abi”
aaaabbbıııı sna nedıyım baska cok saaggooll yyaaa senın sayen de artık benımde bı sevgılım var hem de ole cırkın bıse degıl cok gusel ben kısa gusel kelımeler soledım bana kız cıkma teklıfı ettı msn deyken camda agladı bıde abı yanı hep senın sayende cok tessekkur ederim
Ve bunlar gibi daha bir çok kişi başarıya ulaştı.Harun D. ve kitapları sayesinde...

Harun D. bu konular hakkında uzun yıllardır konferanslara katılan,uzman kişiler ile konuşup tanışan ve onlarla çalışmış bir kişidir.İnsanların ilişkilerini incelemiş ve buna göre yöntemler geliştirmiştir.Bu yöntemleri başka hiç bir yerde bulamayacağınızdan eminim.

Sizlerin kızlar ile ilişkilerinizin düzelmesi ve hayalinizdeki kızı elde etmenizi sağlayacak şeyleri belirtmek istiyorum ;

ÜRÜNLER ; ÇARPICI ETKİ , ÇEKİCİ ERKEĞİN GİYİM REHBERİ , KIZLARLA KONUŞMA KILAVUZU , SEVDİĞİN KIZI GERİ KAZANMANIN ADIMLARI isimli kitaplar bulunmaktadır.

MAİLLER : Kayıt olduğunuzda Harun D. size 3 günde 1 bilgilendirici mailler yollamaktadır.Ve kızlar ile ilişkilerinizde yapmanız gerekenleri söylemektedir.

FORUM: Forumda sorunlarınızı paylaşıp cevaplar alabilir,başkalarının sorunlarını ve gelen cevapları okuyup bilgilenebilirsiniz.




Site : Sosyal Beceriler adresine girip sağ tarafta isminizi ve e-mailinixzi yazıp ücretsiz olarak çarpıcı adım raporunu mailinize alabilirsiniz.

Local: LOKAL

Forum: Genel | Forum « LOKAL


Harun D. hakkında ve bu sistem ile ilgili genel bilgiler için ; Sosyal Beceriler


***Gelen maillerden bir tanesini sizinle paylaşmak istiyorum.(3 günde bir gelen kişiye özel maillerden sadece birisi)***


Bugün hoşlandığın kızla ya da genelde kızlarla iletişiminde beğenilen bir erkek olmanla, “Ay o mu? Boşver onu “ diye hakkında konuşulan biri olman arasındaki farkı yaratan faktörlerden birine değineceğiz.

Benden yardım talep eden erkeklerde sıklıkla karşılaştığım bu hata, kızlarla iletişimlerinde kendilerini fazlasıyla doğrudan konuşarak ifade etmeye kalkmaları. Örneğin kendi kişiliklerinin iyi yönlerini kızın kendisinin fark etmesini sağlamak yerine, kendinden bahsederek “Ben böyleyim, ben şöyleyim” demek, ya da kıza karşı hissettiklerini onun görmesini sağlamak yerine kelimelerle ifade etmek.

Bu yaklaşımın bazı durumlarda sessizce oturmaktan bile daha kötü sonuçlar verdiğini söyleyebilirim. Eğer “Ben çok akıllı, çekici ve alçakgönüllü biriyimdir” şeklinde konuşuyorsan, senin aptal, itici ve kendini beğenmiş biri olduğunu düşünmeleri doğaldır.

Bir konuyu kelimelere döktüğümüzde, onun karşımızdaki kişi tarafından şüpheyle karşılanması ve sorgulanması son derece normal, çünkü biz bir iddiada bulunduk ve o da haklı olup olmadığımıza karar vermek durumunda. Oysa aynı konuyu sözle ifade etmek yerine onun gözlemleyebileceği bir şekilde ortaya koyarsak, artık bizim iddiamız olmaktan çıkar, onun kendi gözlemi olur. Bu durumda kendi gözlemine şüpheyle bakması ve sorgulaması saçmadır. Biz ona bir şey söylemedik, o kendisi bu sonuca vardı.

Bu şekilde davrandığında, harika özelliklere sahip, bir o kadar da alçakgönüllü biri olabilirsin. Üstelik sözle ifade ettiklerini ispatlaman gerekirken, davranışlarınla ifade ettiklerini ispatlaman gerekmez.

Bunu nasıl yapacağını bir iki örnekle açıklayayım.

Diyelim ki, arkadaşlarının senin için önemli olduğunu anlatmak istiyorsun. Sence “Arkadaşlarım benim için önemlidir” demen mi daha etkili olur, yoksa yardımına ihtiyacı olan bir arkadaşın için nasıl fedakarlıkta bulunduğunu görmesi mi?
Ya da, onun fikirlerine önem verdiğini bilmesini istiyorsun. Sence “Senin fikirlerine önem veriyorum” mu demelisin, yoksa önemli bir seçim aşamasındayken ondan aldığın fikri uygulaman mı daha etkili olur?

Ya da, diyelim ki çevreye karşı duyarlı birisin. Sence “Ben çevreye karşı duyarlı biriyim” cümlesi mi işe yarar, yoksa Greenpeace için aktif olarak çalıştığını görmesi mi?
Her türlü kişilik özelliğini onun görmesini sağlayacak ortamlar yaratabilirsin. Ona yönelik duygularını da, mantıklı bir sohbet ediyormuş gibi konuşarak anlatmak yerine, onu önemsediğini, ona değer verdiğini hissettirecek davranışlarla göstermen çok daha etkilidir.

Unutma, kelimelerle ifade edebileceğin her şey ancak laftır!

Tabi ki halk arasındaki deyişle “ağzı laf yapan” birisi olabilmen, kendini iyi ifade edebilen ve konuşurken kendini dinletebilen biri olman her zaman önemli bir parça. Ama biz burada bir çok şeyi davranışlarınla göstermenin ne kadar etkili olduğundan bahsediyoruz. Bu parçaların her ikisine hakim olduğunda, önemli olanın karşındaki insanın seni istemesi değil, senin onu isteyip istememen olduğu bir duruma geleceksin.


Evet artık sizde kızlar hakkında bilinmeyen şeyleri bileceksiniz.Hoşlandığınız kızı etkileyebileceksiniz.Yolda gördüğünüz ve hoşlandığınız kızla tanışabileceksiniz vs. vs. vs.

Şiddetle öneriyorum çünkü bende aynı sorunları yaşıyordum.Fakat Sayın Harun D. kitapları ve mailleri sayesinde kendimi geliştirmeye başladım.Hepinize tavsiye ediyorum.
Sheker_kız - avatarı
Sheker_kız
Ziyaretçi
3 Mayıs 2012       Mesaj #23
Sheker_kız - avatarı
Ziyaretçi
Bi kızı ikna etmek için bundan fazlası gerek. Şahsen ben bu bayat sorulara ikna olmam. Şimdiki kızlar başka şeylerle ilgileniyor. Kızlara saçının güzel olduğunu, gözlerinin renginin ne kadar güzel olduğunu ... gibi şeyleri söyleyerek ona yakınlaşabilirsiniz. Sonra da gerisi size kalmış.
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
16 Şubat 2013       Mesaj #24
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
Sheker_kız adlı kullanıcıdan alıntı

Bi kızı ikna etmek için bundan fazlası gerek. Şahsen ben bu bayat sorulara ikna olmam. Şimdiki kızlar başka şeylerle ilgileniyor. Kızlara saçının güzel olduğunu, gözlerinin renginin ne kadar güzel olduğunu ... gibi şeyleri söyleyerek ona yakınlaşabilirsiniz. Sonra da gerisi size kalmış.

E tabi jenerasyon değişiyor artık xPpp
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
21 Mayıs 2015       Mesaj #25
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Çapkınlık yapma sanatı

Çapkınlık kimilerine göre bir hobi, kimilerine göre adrenalin, kimilerine göre yaşam tarzı olmuştur.Hobi olarak kullananların yakalanma riski çok yüksektir.Adrenalin için yapanlar ise her an topun ucundadırlar.Ancak yaşam tarzı olarak görenler bunu bir iş edinmişcesine özen göstermektedirler ve yakalanma olasılıkları çok düşüktür.Çünkü alanların profesyonelleşmiştirler.

İşte bu profesyonellere bakarsak çapkınlığın nasıl yapılması gerektiği gerçeğini anlamış oluyoruz.Çapkınlık yaparken oyunu kuralına göre oynamak çok önemlidir.

ve işte çapkınlık dersleri;

1. Farklı mekan grupları olmalı: Aynı anda çıktığınız kişilerle aynı mekanda karşılaşma riskinizi azaltır.
2. Eviniz çok özel olmalı, her ilişkinizi eve getirmeyin.
3. Mümkün olduğu kadar deplasmanda veya dış mekânlarda yaşayın.
4. Hediye kabul edin ancak kullanmayın.
5. Gömlek yakalarınızı sürekli kontrol edin. (Fondöten lekeleri en tehlikeli lekelerdir.)
6. Kıyafetlerinizdeki saç kalıntılarını denetleyin
7. Her zaman ikili buluşmalar yapmayın. Grup halinde takılmak çoğu kez can kurtarır.
8. Sırlarınızı paylaşabileceğiniz ve sıkıştığınızda sizi kurtaracak dostlar edinin.
9. İlişkiyi 3 aydan fazla sürdürmeyin.
10. Sadece yalnız kaldığınızda, sığınabileceğiniz bir veya birkaç liman oluşturun.
11. Zamanı not alın ancak kod isimler kullanın, sorulduğunda doğru cevaplar verebilmelisiniz.
12. Gittiğiniz her mekan için birlikte görüldüğünüz kişi hakkında senaryonuzu önceden hazırlayın
13. Suç üstü yakalandığınızda karşı soru sorun” sen burada ne arıyorsun, beni mi takip ediyorsun?”
14. Birkaç kanki karşı cins arkadaşınız olsun, çok işe yararlar.
15. Farklı stilde kıyafet ve hobi senaryoları oluşturun.
16. Spor ya da müzik aktivitelerine zaman zaman katılın. Kaçamak zamanları için bahane üretme olanağı olabilir.
17. Düzenli gidilen dernek toplantılarına üye olun, düzenli gitmeniz gerekmez, arada kaçamak yapabilirsiniz.
18. Fotoğraf çektirmeyin, mümkün olduğu kadar kendi aracınız yerine taksi kullanın.
19. Özel mesaj ya da mail kullanmayın. Aynı numaraları kendi telefonunuzdan aramayın.
20. Telefonunuza isimleri şifreli kaydedin. Numaraları kaydederken şirket isimleri kullanın.
21. Gps, araç takip vs gibi teknolojilerden uzak durun.
22. Güvenlik kamerası veya güvenlik kontrolü olan binalara girip çıkmayın.
23. Otel gibi genel mekanlarda odaya birlikte çıkmayın, otele partnerinizi kapıda bırakıp siz aracınızı otoparka götürün,
otel kapısından birlikte geçmeyin.
24. Otele kayıt yaptırırken, partnerinizi kaydettirmemenin yolunu bulun.
25. Cep telefonunuzu her çalışta açmayın, sizi arayanları sonradan geri arama yapmaya alıştırın.
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ

Benzer Konular

8 Mayıs 2008 / eXcaLLaNT Taslak Konular