Arama

Ivo Dimchev

Güncelleme: 16 Kasım 2018 Gösterim: 8.083 Cevap: 0
Just fly - avatarı
Just fly
VIP Beşer
16 Kasım 2018       Mesaj #1
Just fly - avatarı
VIP Beşer
Ad:  ivo_dimchev_ikoon_0.jpg
Gösterim: 437
Boyut:  12.9 KB
Ivo Dimchev kimdir?
Sponsorlu Bağlantılar
Ivo Dimchev, 1976 yılında Bulgaristan'da doğdu. Bulgaristan'da çalışmalarını yürüten Dimchev, bir koreograf ve şarkıcı. 'Deneysel doğaçlamaya dayalı opera' diye tanımladığı performansıyla gerek Bulgaristan'da gerekse yurt dışında izleyicilerle buluştu. Ivo Dimchev, 2017 yılında İstanbul'a geldi, Operville adlı performansıyla Türk sanatseverlerle buluştu.

Ivo Dimchev ve çocukluğu
Bir süredir İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan Dimchev, röportajlarında çocukluğundan beri tiyatroya karşı büyük bir sevgisinin olduğunu açıkladı. Küçükken her zaman oyuncu olma hayali kurduğunu söyleyen ve özellikle ilginç imajıyla dikkat çeken Dimchev, Brüksel'den Viyana'ya pek çok festivalde sahne aldı.

Ivo Dimchev neden popüler oldu?
Ivo Dimchev'in popüler olması, İngiltere'de katıldığı bir yetenek yarışması sayesinde gerçekleşti. X Factor yarışmasına katılan Dimchev, burada sergilediği performansla başta yarışmanın jüri üyelerinden Robbie Williams olmak üzere milyonları etkilemeyi başardı.

Ivo Dimchev ve sosyal medya
Dimchev, sosyal medyayı aktif kullanmasıyla tanınan bir isim. Instagram ve Facebook hesaplarını aktif kullanan Dimchev, performanslarını bu platformlardan da paylaşmayı tercih ediyor. Bu da, Dimchev'in her geçen gün daha da dikkat çeken bir isim olmasını sağlıyor. Dimchev, bugünlerde ise müzik çalışmalarıyla ön plana çıkıyor. Dimchev'in şarkılarını dijital müzik platformlarında bulmak mümkün.

Ivo Dimchev ve 'Sculptures' albümü
Ivo Dimchev, 'Sculptures' adını verdiği albümü 2018 yılında yayınladı. 9 şarkıdan oluşan albümde 'Traveling Light', 'I Cure', 'Morning', 'Black', 'Kill', 'Raise', 'Fortune', 'Sculptures' ve 'Rain' şarkıları yer alıyor. Ivo Dimchev, özellikle 'I Cure' şarkısıyla da YouTube'ta popüler olmayı başardı. Dimchev, özellikle ses tonu ile ilginç vokali sayesinde beğeni topluyor.
Kaynak
Biyografi Konusu: Ivo Dimchev nereli hayatı kimdir.
All Alone