![]() |
ben msn ye giremiyorum msn tusuna basıyorum ama hiç bir sey acılmıyorrr msn yi silip yeniden yukleyeyim dedim ama program ekle kaldır a girilmiyo hata verriyo aynen soyle yazıyor ( windows cannot find C:/ windows/ system 32/ rundll32 exe. Make sure you typed the name correctly and then try again.To search for a file click the start button and then click Search) baktım system 32 dosyası var ama rundll32 exe yok acaba nasıl duzeltebilirim msn ye girmemem için bir fikriniz var mı format atmak haricinde olursa sevinirim? |
Alıntı:
Yukarıdaki kullanma kılavuzundan faydalanarak güvenlik ayarlarını nasıl geçici olarak kapatacağınızı öğrenebilirsiniz. Eğer bilgisayarınıza başka bir modem takıp deneme şansınız varsa sorunun bundan kaynaklanıp kaynaklanmadığından emin olabilirsiniz. Ayrıca yüklü olan anti-virus, firewall yazılımlarının da kapalı olduğundan emin olunuz. Windows güncelleştirmelerini yapmanızda da fayda var. Alıntı:
|
merhaba ARkadaşlar,ben şuanda arkaplanlarda da yer alan bir resmi,resim olarak kaydetmek ıstıyorum.. Bir arkadaşım bana resım göndereyım derken,arka plan olarak göndermiş ve msn sohbet menusunde arka plan olarak kaldı.. Arkadaşım tatıle gittiği için resmide alamadım...Acaba bu arka planı resim olarak başka bıryere kaydetme ımkanı varmı teşekkürler |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-icerikleri/35696-concon-retriever-windows-live-messenger-icerik-yedekleme.html |
ilginiz ve alakanıza çok teşekkür ederimm..sorunum çözüldü.. iyiki varsın sy NeutralizeR... yanlız nedense geri yüklemeyi başaramadım.. saygılar |
arkadaşlar biri bana yardım etsin plss...msn avatar koyamıyorum hiçbir şekilde birde ifadelerin hiçbiri yok onları bile ekleyemiyorum.windows live messenger 8.5 final kullanıyorum hiçbir şekilde avatar ve ifade koyamıyorum vede avatar ve ifade kutusunda resim bile yok. birde resim degiştirte altta bi kutucuk var resimleri gösterme yazıyo o kutu işaretli işaretide kaldıramıyorum.ayrıca messenger discovery live onada resim koyamıyorum.msn program ekle kaldırdan kaldırdım kaç kere geri yükledim halen aynı.yardım plsssss... neutralizer galibe sorunları sen çözüyosun burda hep.bide bana yardımcı olsan çok sevinirim. |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
Hep çevirim dışı açılıyoo msnim nedeni nedir.???? hep çevirim dışı açılıyoo msnim nedeni nedir.???? arkdaşlar sinirlerim bozuldu bi turlu düzelmedi çevrimciye alsamda bi sonraki açılışımda yine çevirimdışı şekilde açılıyoo anlamadım gittii msn 8.5 ve plus kullanmaktayım 2 gündür boyleee....cevaplarınızı bekliyorum teşşekürler...:*(:*(:*(:*(:*(:*( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Benim nickim konuşma pencersinde Adım olarak gözüküyor... ? arkadaşlar şimdi ben, tüm msn sürümlerinde, birçok bilgisayarda, birçok dilde denedim olmuyor bir türlü... Sorunum şu: ***Msn ana penceresinden ayarlardan adımı değiştirdiğimde gözüküyor herşey normal ( msn ana pencersinde istediğim nick gözüküyor) ***Fakat herhangi bir konuşma pencresi açıldığında o konuşma penceresinin içinde nickimde hep adım soyadım yazıyor... ? ortalama 1 senedir de bu böyle =) nasıl çözülür bu sorun ? teknik desteğe başvurdum fakat cevap gelmedi... ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... |
acil yardım please!!! mailim acılmıyor spacesime bile bakamıyorum sifre dogru ama acılmıyor bu yazıyor Windows Live alanı daha oncede boyle olmustu baya bı gırmemıstım acılmıstı 120 aktıve flln yazıyodu sımdı yıne böyle bi 120 gun dahamı beklıcem neden oluyor bu ? yardım edersenız sevınırım sımdıden tşkler..... |
acik yardım !!! msn acılmıyor.. merhaba ben msn giremeye calısıyorum ama girmıyor kittle die bişeyler cıkıyor ya yanlıs adres yada çok oturum açmaya çalıstınız dıyor spacese girmeye calısıyorum Windows Live alanı bu cıkıyor sifrem yanlıs degil emınım cunku bı ara bayadır gırememıstım msn 120 gün sonra fln aktıve msj geldı aktıv ettım sımdı bır 120 gün dahamı beklicem ? |
Msn 8.5 kurulum sorunu öncelikle sorunum msn 8.5 kurulumu herşeyi temizledim kurma programı çalıştırdım fakat bir süre bekleyip yüklü değil diyor sistemim gereği bilgisayarı kapattığımda bilgisayara çökecek sistem ilk geldiği gün msn olduğu için kaldırdığımızda çöküyor acil yardımlarınızı bekliyorum:) |
cok acillll arkadaslar msn için hareketlı ifade indirdim fakat msn yukleyemıyorum yardımcı olurmsunuz |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Messenger Plus! Live'ın kaldırıcısındaki "Messenger'ı Onar" düğmesini kullanarak yüklü bütün scriptleri devreden çıkartmayı denediniz mi (tabii ki daha önceden herhangi bir script yüklediyseniz)_? Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
messengerı çevirim dışı açılıyoo hep bu durumda çevirimci olarak alsamda konumunu bi sonraki açılışımda yine çevirim dışı açılıyo diğer kullandığım hesaplarda boyle bi sorun yok aynı pc de.... |
Alıntı:
O hesapta oturum açarken Farklı oturum aç : Çevrimdışı Göster olmamasına dikkat ediniz... |
kendim buldum yinede teşşekürler tüm register girişlerini sildim anca düzeldi ilginiz için teşşekküerler.. |
slm arkadaşlar benim bi sorum olucaktı hani windows live messeger cep telefonuna da yüklenebiliyor ya illa hattımızın türkcell olmasımı lazım?ayrıca diyelimki hattımız türkcell illa belirli bi model mi olması gerekiyor telefonumuzun?^o)şimdiden tsk ler |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
merhaba arkadaşlar.. Msn'de geçmiş iletilerimin kayıtlarını tutmuyorum yani otomatik olarak siliniyor ama bu yazılar pc nin herhangi bir dosyasına yinede kayıt ediliyor olabilir mi? Profesyonel biri Pc'me iznim olarak uzaktan girip bana yardımcı olan biri bu kayıtlar varsa bunlara ulaşabilir mi ? yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim |
Alıntı:
Belki kayıt oluyordur , ama pc' nize girme fikrini aklınızdan çıkarmanızı tavsiye ederim.... Bilgili ve yetkili biri ilgilenir , sabırlı olunuz... |
Alıntı:
|
arkadaşlar msn imi 3 günöncesine kadar başlatabiliyordum panda anti virüsü kullanmaya başladığımdan beri msn imibaşlatmaya çalıştığımda direkt olarak karşıma hata raporu çıkıyo hata raporunda yazan yazı ise0xc0000005 kodlu bişi bende anlamadım nedir bu |
Selamun Aleyküm Arkadaşlar.Böyle Bi Sorunla İlk Defa Karşılaşıyorum Diyebilirim.:$ Ben Xp Service Pack 2 Kullanıyorum Ve Bu Seri Msn Messengeri Desteklemiyor.Bakın Msn Messenger 9.0'ı Kullanıyordum 1 Ay Sonra Oda Öldü Bilgisayarda Sorun Bu Caps'te Koyuyorum;) Windows Live Messenger Contacts Server bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz. AppName: wlcomm.exe AppVer: 9.0.1407.1107 ModName: kernel32.dll ModVer: 5.1.2600.2180 Offset: 00009eec http://img103.imageshack.us/img103/9485/adszhg3.png Cevap Bekliyorum Teşekkürler :) |
Alıntı:
Alıntı:
|
Eywallah Adminim O Sürümüde Deneyeceğim İnşallah Olur Sizlere Kolay Gelsin : ) |
Merhabalar.Çevrimdışı ileti nasıl yazabilirim? plugg mlugg olayı değil engelleyipte falan yazmak.yani ç.dışıyken normal wlm gibi yazmaktan bahsediyorum.Msn 7.5 kullanıyorum ve sürümümden vazgeçmek istemiyorum açıkçası.ve bunun bir yolu varsa, yarım ederseniz sevinirim. |
mail butonuna tıklayınca bu sayfa geliyor sayfada yazanları yaptığım halde çözülmüyor http://img301.imageshack.us/img301/678/clipboard01nr0.th.jpghttp://img301.imageshack.us/img301/678/clipboard01nr0.5259c322a2.jpg |
Alıntı:
7.5 sürümünde ise bir ileti yazıp bu yazdığınız iletinin sizin oturumunuz açıkken yazdığınız kişi çevrimiçiye gelirse ona gönderilmesi için Messenger Plus! 3'ü yükleyebilirsiniz: Messenger Plus! Live - Eski İndir Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Geçici Dosyalara izin verme bölümünü düzeltebilirsiniz ancak başka bir yerde de eksik yer varsa bunun da düzelmesi için sıfırlanması veya ilk haline döndürülmesi daha iyi bir yöntemdir. Masaüstünde Internet Explorer simgesine sağ tık > Özellikler veya Internet Explorer içinde Araçlar > Internet seçenekleri > Gelişmiş sekmesi > Internet Explorer Ayarlarını Sıfırla başlığı altında Sıfırla Butonuna basın ve Internet Explorer açık ise kapatıp tekrar açın. |
OLMADI Thank you for contacting the Microsoft Passport Network (now Windows Live ID) Support. We apologize for the inconvenience as this is an unmonitored mailbox. For assistance with your Windows Live ID, please visit: http://support.live.com/eform.aspx?productKey=wlid. For all other MSN and Windows Live product support, please visit: http://support.live.com. passport@css.one.microsoft.com BURAYA GÖNDERDİM CEVAP OLARAK ŞİFRE GELECEĞİNE ÜSTTEKİ PARAGRAF GELDİ:( |
Değerli Editörler BU HATA KODUNUN ÇÖZÜMÜNÜ HEMEN SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM.MSN HATA KODU:800706b5 msn 8.5 Saygılarımla... |
Alıntı:
İnceleyiniz : MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri |
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-programlari/176726-msncleaner-1-6-4-msn-cleaner.html programını indirin ve bilgisayarınızı temizleyin.Bu hatayı almadan önce sisteminizde 1 değişiklik yaptınız mı deneyin Sorun Çözülmüş Olur İnşallah... :)) Olmadı >>>(Yardım>Messenger Hakkında) :bilmem: |
selamlar herkese msn 8.5 kullanıcısıyım msn plus ve msn discovery ısında ıcbr eklentı yuklu degıl sorunum şu ki; Kameram gerek normalde grekse skype gıbı dıger programlarda normal sekılde calıstıgı halde ve msn ın kamera ayarları ıle ses ve goruntu ayarları menusunde de saglıklı sekılde calıstıgı halde karsı tarafa kamera acmaya calıstıgımda uzun sure beklıyor ve karsı tarafa kısa bır sure beyaz ekran ızlettırerek kendı kendıne kapanıor. sızce sorun nerden kaynaklanıyor ayrıca hıcbır hata kodu da vermemekle bırlıkte webcam davetınız ıptal edılmıstır yazıyor.. denedıgım cozumler msn ı kaldırıp yenı msn kurdum (tamamen temızleyerek) webcam drıverını tekrar yukledım yalın sekılde msn ıle (pls ve dıscovery olmadan) denedım codeclerı unınstall yapıp tekrardan kurdum duzelmedı sızce sorun nedır? |
Malesef bu konuda hiçbir bilgim yok :bilmem: Ama 1-2 ekran görüntüsü - Msn sürümleri : Ör ; WLM 8.5. , Plus 4.70 , Discovery 1.5 , Stuffplug 3.5 gibi .... İşletim Sistemi : Ör ; MS Windows Xp SP2 , Intel Pentıum 4 CPU 2.66 Ghz , 766 MB Ram , NVIDIA Geforce FX 5200 gibi... eklerseniz daha kolay yardımcı olabilirler.... |
selamlar herkese msn 8.5 kullanıcısıyım msn plus ve msn discovery ısında ıcbr eklentı yuklu degıl sorunum şu ki; Kameram gerek normalde grekse skype gıbı dıger programlarda normal sekılde calıstıgı halde ve msn ın kamera ayarları ıle ses ve goruntu ayarları menusunde de saglıklı sekılde calıstıgı halde karsı tarafa kamera acmaya calıstıgımda uzun sure beklıyor ve karsı tarafa kısa bır sure beyaz ekran ızlettırerek kendı kendıne kapanıor. sızce sorun nerden kaynaklanıyor ayrıca hıcbır hata kodu da vermemekle bırlıkte webcam davetınız ıptal edılmıstır yazıyor.. denedıgım cozumler msn ı kaldırıp yenı msn kurdum (tamamen temızleyerek) webcam drıverını tekrar yukledım yalın sekılde msn ıle (pls ve dıscovery olmadan) denedım codeclerı unınstall yapıp tekrardan kurdum duzelmedı sızce sorun nedır? Konfigurasyon Win XP Sp3 Live messenger 8.5 Live Msn Plus Msn Discovery.. Notebookta sadece bu hatayı vermekte noebookun tum driverları kurulu zaten dıger programlarda kamera rahat ve net sekılde acılmakta |
Alıntı:
|
Bendede ilginc bir sorun war. Son eklediklerim listemde olmasina ragmen bende onlarn listesinde olmama ragmen, beni silmis olarak gozukuyor... Plus da oyle gozukuyor ve MSN seceneklerden sag tusla tikladigimda " sil " secenegi aktif. Fakat ben kisilerin listesindeym.. Baska bilgisayardada denedim ayni... Acaba ne sorun olabilir ? Tesekkurler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Internet özelliklerinde gelişmiş sekmesindeyken çekmiş olduğum resimdeki ayarları kendi ayarlarınıza da uygulayın. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Messenger Kişi Listesinden sizi silenleri görmek istiyorsanız; |
yavvv inmiiiiiiiiii |
Ben tıkladım bir sorun yok gibi. Aşağıdaki bağlantıyı dene istersen bir de ... MSN Kişi Listesi Yöneticisi |
| Saat: 20:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık