Arama

Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
4 Nisan 2008       Mesaj #526
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Şampiyon olacağız

Sambacı, son 6 hafta süper oynayıp takımı hedefe taşıyacağını iddia etti.

G.Saray'ın büyük ümitlerle transfer ettiği ancak şu ana kadar hayal kırıklığı yaratan Lincoln, takımı şampiyon yapıp kendisini affettireceğini iddia etti. Önceki gün yönetici Haldun Üstünel'le bir görüşme yapan Brezilyalı yıldızın, "Bu sezon beklentileri karşılayamadığımın farkındayım. Bu en çok beni üzüyor. Ancak finali viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
muhteşem yapacağım, size söz veriyorum" dediği bildirildi.

TEKMELER BENİ YILDIRDI

Hakkındaki eleştirilere, "Türkiye liglerine bakın, benim kadar tekme yiyen başka biri var mı? Top ayağıma gelmeden vuruyorlar. Hakemler de buna göz yumdu. Sakatlanınca form tutamadım" yanıtını veren Lincoln'ün, "Artık iyileştim. Son 6 maçta adıma yakışır futbol oynayıp takımı şampiyon yaparak borcumu ödeyeceğim" diye Üstünel'e garanti verdiği öğrenildi.

Galatasaray'a ya Götz ya Souness

Başkan Adnan Polat'ın G.Saray'ı ve Türk futbolunu tanıyan bir hocadan yana olduğunu söylemesi üzerine, ibre Götz ile Souness'a döndü.

Bildik biri gelecek!

Başkanın, Galatasaray'ı tanıyan bir hoca istemesi ibreyi Götz ve Souness'a çevirdi.

SIKINTI YAŞAMAYIZ

Kalli'nin yerine hoca arayan G.Saray'da başkan Adnan Polat'ın takımı tanıyan bir isimden yana olduğu bildirildi. Polat'ın, "Türk futbolunu bilen birini getirirsek uyum sıkıntısı yaşamayız" dediği belirtildi.

LUCESCU DA LİSTEDE

Polat'ın sözleri teknik direktör adayları arasında G.Saray'da top oynayan Götz ve hocalık yapan Souness'ın isimlerini ön plana çıkardı. Lucescu için de girişimlerin devam ettiği ifade ediliyor.

Korkunç düşüş

Süper Lig'in 15 ile 21. haftaları arasında ağlara 18 gol bırakan sarı-kırmızılı takım, son yedi haftada sadece 6 gol atabildi.

Son haftalarda futbolunda büyük bir düşüş olan Galatasaray, önceki haftalardaki performansını aratıyor. Sarı-kırmızılı ekip özellikle gol pozisyonuna girmekte ve gol atmakta büyük zorluk yaşıyor. Süper Lig'in 15 ile 21. haftalarında 40 gol pozisyonuna giren ve ağlara 18 gol bırakan Cimbom, buna karşılık son 7 haftada 29 gol pozisyonuna girerken, sadece 6 gol atabildi. 15- 21 haftalık periyotta 5 gol atan Nonda ile 4 gol atan Hakan Şükür bu düşüşte en büyük paya sahip olan iki oyuncu olarak göze çarpıyor. Nonda ve ile Hakan son 7 haftada hiç gol atamadı.

Annemi kutladım

Fenerbahçe'nin Chelsea galibiyetiyle ilgili yorum yapmayan Şardan, "Ama annem hasta bir Fenerbahçeli. Onu arayıp tebrik ettim" dedi.

Canaydın ile girdiği başkanlık yarışını kaybettikten sonra yeni dönemde Polat'ın listesinde yer alan Yiğit Şardan dün bir basın toplantısı düzenledi. Yaptığı açıklamalarla Galatasaray'a ne kadar hakim olduğunu gösteren Şardan, "Galatasaray'ın çözülecek birçok sorunu var ancak çözülemeyecek hiçbir konusu yok" dedi.

İki sene sonunda sorunlarından arınmış bir Galatasaray için çalışacaklarını kaydeden Şardan, şampiyonluğa gönülden inandıklarını belirtirken, Fenerbahçe'nin Chelsea galibiyetinin hatırlatılması üzerine şöyle konuştu: "O maçın yorumunu Fenerbahçelilere sorun. Ama annem hasta bir Fenerbahçeli ve onu arayıp tebrik ettim."

Yönetim sınıfta kaldı

Özellikle Lincoln'ün çok yanlış bir transfer olduğunu belirten Kıran "Arda varken Lincoln'e gerek yok. Lig sonunda gönderilmeli" dedi.

GÜÇLÜ DEĞİLLER

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Turgay Kıran, yeni seçilen yönetimin güçlü olmadığını söyledi. Eski yönetimdeki isimlerin yeniden yönetici olduğunu belirten Kıran, "Geçen dönemde başarısız bir Galatasaray vardı. Bu da devam ediyor. Alternatifleri olmayan bir yönetim olarak geldiler" diye konuştu. viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA

ZARAR VEREBİLİR

Alınan yabancı oyunculardan hiçbirinin başarılı olmadığını savunan Kıran şöyle devam etti: "Yönetim sıfır alarak sınıfta kalmıştır. Özellikle 30 milyon euro verilerek alınan Lincoln bunların başında geliyor. Takıma her an zarar verebilecek bir oyuncu. Arda varken Lincoln'e gerek yok. Lig sonunda gönderilmeli."
kaynak:fotomac