Arama


Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
5 Nisan 2008       Mesaj #3
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
Çocuk kıyafetleri için en güzel adresler

Bebekler ve çocuklar kendileri için hazırlanan özel koleksiyonlarla modayı yakından takip ediyorlar. İşte miniklere özel kıyafet ve aksesuar bulabileceğiniz mağazalar

Benetton 0-12
İşte modayı takip etmek isteyen çocuklar için başka bir adres. İtalyan Benetton grubunun bebek, çocuk ve genç giyim kalıplarında çocukları, anne adaylarını düşünerek hazırladığı tişört, gömlek, triko, pantolon, ceket, ayakkabı, aksesuar ürünlerini kapsayan geniş bir yelpazede hizmet veriyor.

E-bebek Mağazası
Artık internetten bebek ve çocuklarınızın her türlü ihtiyaçınızı karşılayabilirsiniz. Bebek bakımı ve anne sağlığı konusunda annelerin hayatını kolaylaştıran yüzlerce ürünü Türkiye'nin her yerinde kapıya kadar teslim ederek alışverişi daha kolay hale getiren E-Bebek.com, Kızıltoprak'taki mağazasında da hizmet veriyor.

Diesel Kids

Modayı çocuklarda takip eder! İşte buna bir örnekte İtalyan spor giyim markası Diesel'in çocuk markası Diesel Kids. 2-16 yaş kız ve erkek çocuklara hitap eden Diesel Kids'de, jean pantolonlar, ayakkabılar, aksesuarlar ve dış giyim bulabilirsiniz.

Panço
Çocuk giyiminde tüm Türkiye genelinde mağazaları ve bayilikleri olan Panço, 0-14 yaş grubu çocuklar için dış giyim üzerine her şeyi kapsayan geniş bir koleksiyon sunuyor. Ayrıca, trendy olmak isteyen genç kızlar için abiye grubu da dikkat çekiyor.

Mothercare

Ünlü İngiliz marka Mothercare, 0-3 aydan 24-36 aya kadar bebek giyimi, 8 yaşa kadar çocuk giyimi, bebek oda, aksesuar, bebek puseti, ana kucağı, araba koltuğu, araba içinde çocuk güvenliği için ürünler, biberonlar, eğlence ve eğitim amaçlı oyuncaklar satıyor. Özelikle erken doğan ya da minyon bebekler için body, tulum ve kıyafetler de bulabileceğiniz Mothercare'de yüzde 50 indirim de var.

Zara Kids
Zara grubunun çocuk markası Zara Kids'de 0-14 yaş grubu tüm bebek ve çocuklar modayı yakından takip edebiliyor. Modaya uygun koleksiyonu trendy olmak isteyen çocuklara bol seçenek sunuyor.

Ceylan
50'yi aşkın mağazası bulunan Ceylan, Türkiye'nin en eski çocuk giyim markalarından. Koleksiyonu 0-16 yaş için etekten bluza, sweatshirtden monta takımlanabilen modellerden oluşuyor.

Chicco
İtalyan markası Chicco, 150'den fazla ülkede anne ve babalar tarafından en çok tercih edilen markalar arasında. 0-8 yaş tekstil ürünleri, ilk adımdan 34 numaraya çocuk ayakkabıları, hamile kıyafetleri, bebek beslenme ve anne sağlık ürünleri, bebek araç gereçleri, okul öncesi oyuncaklar, bahçe tipi büyük oyuncaklarla bebek ve çocuk ürünlerini geniş bir ürün çeşitliliğinde sunuyor. 0-8 yaş tekstil ürünleri bebeklerin ve çocukların en temel giyim ihtiyaçlarının yanında, günün her saati ve her türlü yaşam ortamı için tasarlanmış geniş bir ürün yelpazesi var.

B & G Store
B&G Store mağazaları dünyanın önde gelen bebek, çocuk ve junior markalarını bulabilirsiniz. Moshino Junior, Laura Biagiotti Jr, Betsy, Mariella Burani gibi markalara yer veren B & G, 0- 14 yaş koleksiyonlarını çok çeşitli seçeneklerle sunuyor. Bu ay boyunca tüm ürünlerde yüzde 50, nakit ve tek ödemelerde ise artı yüzde 10 indirim var.

Marks & Spencer
İngiliz markası Marks & Spencer bebek ve çocuk giyiminde de kaliteli ürünleri ile dikkat çekiyor. 0-14 yaş arasında bebek ve çocuklar için her türlü dış giyim ürünü ve iç giyim ve aksesuar da bulabilirsiniz. Şu an çocuk çorap ve çocuk iç giyim ürünlerinde ikinci ürünü alana yüzde 50 indirim de uygulanıyor.

Bücürük Kids

Çocuk giyiminde Türkiye genelinde 530 satış noktası olan Bücürük, 6-18 ay bebek, 2-5 yaş ve 6-9 yaş çocuk, 10-13 yaş genç gruplarından oluşan geniş ürün koleksiyonu bulunuyor. 700 modelden oluşan koleksiyonu ile Bücürük, nakit ödemelerde yüzde 50, vadeli ödemelerde 8 taksit ve yüzde 40 indirimli kampanya sunuyor.

Kanz Shop
Çocuk giyiminde dünya modasını yansıtan tarzı ve uygun fiyat politikasıyla dikkat çekiyor. 0-14 yaş arasındaki çocuklar için üretim yapan Kanz bebe iç giyimde cildin tahriş olmasını önleyen "dikişsiz" teknolojileri kullanıyor. Ayrıca bebek arabasından bebek cilt bakım ürünlerine, emzik-biberon gruplarından iç çamaşırına kadar her türlü ürün bir arada.

Son düzenleyen Efulim; 25 Ekim 2011 17:34 Sebep: Sayfa düzeni.