Arama

Mafya - Tek Mesaj #28

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Nisan 2006       Mesaj #28
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İstanbul’u kana bulayacağım






Kardeşi öldürülen Sincar Aşireti reisi Murat Sincar ‘Kana kan alınacak’ diyerek intikam yemini etti.


Mardinli Sincar Aşireti'ne mensup Sadi Sincar'ın, karakoldaki ağabeyi için tehditle yemek yaptırdığı ve parasını ödemediği gerekçesiyle restoran sahibi Gaffur Karaca tarafından öldürülmesi, Büyükada' da gerginliğe yol açtı. Aşiretin reisi Murat Sincar'ın tehditleri üzerine polis önlemler aldı. Kafasına isabet eden tek kurşunla yaşamını yitiren Sadi Sincar'ın ağabeyi, Sincar Aşireti'nin reisi Murat Sincar, katil zanlısı Gaffur Karaca'ya tehditler yağdırdı.

Allah’ın gönderdiği psikopatlardan biriyim

Murat Sincar, ‘‘Allah'ın son zamanlarda gönderdiği en büyük psikopatlardan biriyim. Kana kan alınacak. Bu kan da bir candan alınmayacak. İstanbul'u kana bulayacağım. Gaffur Karaca, Taksim Meydanı'nda etekle dolaşsın’’ dedi. Sincar, kardeşi Sadi Sincar'ı Gaffur Karaca ile barıştıran ANAP Gaziantep Milletvekili Mustafa Taşar için de şunları söyledi:

Kardeşimin ölümünden Mustafa Taşar sorumlu

‘‘Kardeşim Sadi ile Gaffur Karaca arasında husumet vardı. Karaca, yaklaşık bir ay önce Mustafa Taşar'ı devreye sokarak barışmak istedi. Taşar arabulucu oldu ve barıştık. Kardeşimin ölümünden Mustafa Taşar sorumludur. İstanbul'da onun bir kedisini bile yaşatmayacağım.’’ Yazılı bir açıklama yapan Taşar ise ‘Öleni de öldüreni de tanımam’ dedi. Gaffur Karaca' ya, dün olay yerinde tatbikat yaptırıldı. Yoğun güvenlik önlemi altında cinayet yerine götürülen Gaffur Karaca, olayı detaylarıyla anlattı. Polis kıyafeti giydirilen Karaca, tatbikatta basın mensuplarına dönerek, ‘‘İşadamları korkmayın. Bütün pislikler temizlenecek’’ diye bağırdı.


Sadi Sincar Büyükada'da öldürüldü<


Büyükada'ya 1984'ten bu yana yoğun olarak yerleşen Sincar Aşireti'ne mensup Davut Sincar, önceki gün polis tarafından ruhsatsız tabancayla yakalandı. Davut Sincar'ın kardeşi Sadi Sincar (24), akşam saatlerin-de adanın ünlü Birtat Restoran'ın ortağı Gaffur Karaca'yı arayarak, ‘‘Karakol-daki abim için yemek hazırla’’ dedi. Karaca kebapları hazırlattı.

Restoranda 3 el ateş etti

Gece 23.00'te gelen Sadi Sincar, kebap paketini aldıktan sonra, silahını çekti ve önceden kavgalı olduğu Gaffur Karaca'ya gözdağı vermek için restoranda üç el ateş etti. Buna çok sinirlenen Gaffur Karaca, ruhsatlı tabancasını çıkardı ve Sadi Sincar'ı tek kurşunla şakağından vurarak öldürdü. Cinayet üzerine restorandaki müşteriler ve garsonlar büyük panik yaşadı.

Aşiret, ismini gazeteci cinayetiyle duyurmuştu
Sincar Aşireti adını ilk kez, 1989’da gazeteci Sami Başaran cinayetiyle duyurdu. Aşiret reisi Cemal Sincar, röportaj için bürosuna gelen Gazete Gazetesi'nin muhabirleri Sami Başaran ile Ahmet Altınkaya'yı kurşun yağmuruna tuttu. Başaran yaşamını yitirirken Altınkaya ağır yaralı kurtuldu. Aşiretin önde gelen isimlerinden, kapatılan DEP'in Mardin Milletvekili Mehmet Sincar, 1992'de, Batman'da uğradığı silahlı saldırıda öldürülmüştü. 50tur