Alıntı
First_Class adlı kullanıcıdan alıntı O zaman resimle anlatmaya çalışayım. bu sorunlu bilgisayar değil şuan işteyim sorunlu olan evdeki pc. daire içindeki paketler kısmından bahsediyorum burası evdeki pcde byte olarak gözüküyor ve bunun için rakamlar 775.451.215 buralara kadar yükseliyor bu bir sorun değil belki ama yinede bu byte yazan yeri paketlere çevirmek istiyorum. ama nasıl yapacağımı bulamadım... umarım açıklayıcı olmuştur...
Valla arkadaşım ilk defa böyle bir konuya rastladım değiştirme yapman imkansız gibi zira o mesaj panosu program içinde çalışan bir çeşit dosyadır yani kurcalaman olanaksız :.. benim şahsi kanattim ya eski bir xp sürümüne aittir çünkü son 2 senedir başka makinalarda kullandığım ve hatta benim de şu an makinamda olan ( ki son sürümüdür ve lisanslıdır) bayt yazar :... ve şayet buna ait bir gelişme olursa forumda açıklasan fena olmaz zira önemli olmayan bir konu ve şiddetle kafayı takmış durumundasın bu olaya :... müsterih ol biraz ve xp yi türkçeye çevirenlere sor :... zira belki bilir belki bilmesin ilk defa win 95 piyasaya çıkınca türkçesi 97 senesinde ilk sürüldü piyasaya hemen hemen her yeri türkçe olmasına karşın ( eksiği bol ) tam lazım olan help kısmı aynen ingilizce yazardı yardım alman için tıklasan yardımın tamamı ingilizce idi
:... o yüzden ha paketler ( ne demekse..? gösterdiği yer bant genişliğidir bu arada) ha bayt ( ki byte yazılır ingilizce ) ve fazla da önemi yoktur zira biz kendi türkçemizi bile katlediyoruz varsın biraz da yabancı lisanı katledelim....
> sağlıcakla kal kolay gelsin Son düzenleyen Blue Blood; 21 Ekim 2005 17:38