Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
7 Nisan 2008       Mesaj #2376
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sinemiss_ adlı kullanıcıdan alıntı

selamlar,pcmdeki keyloggerı temizlemek için keyloogger killer yükledim fakat bunu nasıl kullanıcam yardımcı olur musunuz lütfennn..Msn Sad

Bende kullanmadım ama şunu diyebilirim ki herhangi bir zararlı içerik için yani spy için anti-spy programı, trojan için anti-trojan gibi programlar kullanmanıza gerek yok. Bilgisayarınıza güvenilir bir anti-virüs programı kurarsanız bu tip problemlerle karşılaşmazsınız ya da zorluk çekmezsiniz. Önereceğim Kaspersky Internet Security 7 (Windows XP ye kuruluyorsa bunun kurulmasını tavsiye ederim; Internet Security Güvenlik Duvarı başta olmak üzere komple şekilde güvenlik sağlar), Kaspersky Anti-Virüs 7 (Bu da içerisinde güvenlik duvarı olmadan bir güvenlik sağlar), NOD32 Anti-Virüs 3.0 kullanabilirsiniz. Bunu da söyleyeyim ayrıca Scan yazısına tıklayarak tarattırmaya başlayın ve çıkacak herhangi birşey olduğunda Disallow seçeneği silik yazıyorsa listede çıkanları tek tek seçerek ya da tümünü seçerek Disallow seçeneğine basın. Yalnız burada dikkat edilmesi gereken bişey var. Oyun oynadığınızda keylogger programı açık ise uyarı verebilir.

Alıntı
YÜRÜYENADAM adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba.
1000 Ytl Civarinda Masaüstü Pc Alacağim.
Ne Tür özellikleri Olmali?
Ben Pc Den Pek Anlamiyorum.
Ve Tekrar Kazik Yemek Istemiyorum.
Yardimci Olur Musunuz?

Alacağın bilgisayarın kullanım alanını belirtirsen kesin bir sonuç veya tablo çıkartabilirim. Oyun için mi yoksa sadece internet ve yazı vb. şeylerle mi ilgili olacak?