Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
9 Nisan 2008       Mesaj #3245
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
uzay adamı adlı kullanıcıdan alıntı

msn de plus yüklüydü. bir gün bilmediğim bir sebepten plus gitmişti. bende plusı tekrar yükledim sonra hata vermeye başladı bende tekrar sildim. bu seferde msn yi açtıktan 3-4 saniye sonra kendiliğinden kapanıyordu. bende msnyi sildim. bir siteden indirip yine kurdum.

kurduktan sonra sorunsuz çalışıyor ama bilgisayarı kapatıp açıyım yine aynı oluyor. ve bu seferde ben dokunmadan "messenger installer" diye bir menü geliyor ve kendiliğinden yükleme yapıyor ondan sonra açılıyor. her açıp kapamamda messenger ı tekrar tekrar yüklüyor. program ekle kaldır da windows live messenger, windows live messenger installer, şimdi son yüklememde messenger oturum açma yardımcısıda var.

msxlabs daki programı tamamen kaldırda bulunan aşamaları denedim tekrar kurdum sonuç aynı: kuruyorum çalışıyor bilgisayarı kapatıyorum açıyorum çalışmıyor. ayrıca tekrar tekrar yüklenmesine sinir oluyorum. lütfen yardım edin!!!!!

kullandıklarım: windows xp , windows live meseenger 8.5, avast ve trojen hunter (şimdi yüklü olan) ,spybot- search and destroy (bozulduğu zaman kullanıyordum sildim) bu programlarda engeller diye duymuştum bunlasrdan kaynaklanabilir mi?

Sisteminizde bozulma olmuş. Kapanıp açıldıktan sonra oturum açıkken yapılan çoğu işlemleri kaydetmiyor ve sonraki oturumda istenilen ayarları yeniden yapmak gerekiyor. Benim önerim bilgisayara format atmanız. Kayıt defterinden oynama yaparak bu ayarları belki düzeltebilirsiniz ancak çok kısa bir süre sonra yeniden kaydetmeme durumu yaşanacaktır.

Not: Format atılıp da sistem yeniden kurulmuş hale gelince bilgisayara hiçbir program kurmadan önce var olan güncellemeleri tamamladıktan sonra gereksinim duyulan programlar da kurulabilir. Güncelleştirmelerden sonra kurulması daha stabil ve programların oluşabilecek hatalarını en az seviyeye indirmeyi sağlar.