Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
11 Nisan 2008       Mesaj #2400
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Cinnamon adlı kullanıcıdan alıntı

benim masa ustundeki göruntu değişti mavi ekrana sadece bir kac program gözukuyor

exp yok olmus mozilla var klavyem F di Q duzeninde yazıyo baslat cubugunda dil seceneği

kalvye seceneği vardı yok olmus msn acıkmıyo mozilla calısıyor sadece

sistem geri yukleme yaptım yine

yardım edebilirmiisniz tamirci yolu mu gözuktu yoksa

Tahminimce bu kadar değişikliğin kullanıcı yönünden yapılması pek mantığa yatkın bir durum değil. O yüzden bilgisayarınıza çok etkili bir zararlı bulaşmış olabilir veya bayağı bir zaman geçtikten sonra programların bozma ihtimali olabilir. Ne kadar söylemesi kolay olsa da çok uğraştırıcı bir durum ama sizin format atmaktan başka bir çareniz olmadığını söylemeliyim. Format atma mevzusunu sizde çok basit bir şekilde yapabilirsiniz. Bu sayede gereksiz masraftan kaçmış olursunuz.

Kullanıcılar bilgisayarda ilk defa gerçekleştireceği bir şey olduğunda endişeye kapılırlar. Ya yanlış bişey yaparsam diye. Öncelikle konu hakkında yeterli bilgiyi aldıktan sonra endişeye ve yanlış yapma duygusunu ortadan kaldırmak çok kolay. Zaten formatta belki bir yanlış olabilir o da en son bölümde biçimlendirme yaparken NTFS yerine FAT32 yi kullanarak yapmak (Kesinlikle NTFS kullanılması gerekiyor).