Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Nisan 2006       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi


Siz erkekleri kendinizle karıştırdınız galiba ne o öyle mum ışığında, elinde çiçekler hikayeleri...Bunları geçeceksiniz çünkü erkekler bu tür romantizmden sizin kadar hoşlanmazlar.

Bir kere sevdiğiniz adama ilgi göstericem diye annesi gibi davranmaya başladığınız anda kaybedersiniz. Çünkü erkekler kadınlar gibi şefkatli bir sevgi istemezler. Onu sıkmamalısınız. Erkeklerin hoşlanmadıkları şeyler arasında en belirginleri herkesin içinde yapılan romantik hareketler erkeklerin kalbini kırar ve anlamlı jestler kelimelerden daha etkilidir. Yani ona kırmızı kalpli bir yastk alacağınıza iki kişilik bir maç bileti alın.

Erkekler sizden mumlar ve çikolatalar beklemiyor... Tek istedikleri, onları oldukları gibi kabul etmeniz. Kişiliğine değer veren bir kadın her erkek için ideal bir hayat arkadaşıdır.


Bunları yapmayın!

Hatalarının hatırlatılması

Erkek arkadaşlarıyla oldukça çirkin konuşsa da, ne onun gibi konuşmanızı ne de çirkin kelimelerini hatırlatmanızı ister. Eleştirileriniz onu yaralar.


Yapmacık övgüler


Erkeklerin egosunun arada sırada okşanması gerektiğini herkes bilir, ama ne olur, övgü dozunu iyi ayarlayın. Abartılmış iltifatlar hoşuna gitmez, hatta size olan güvenini kaybetmesine neden olur. Onunla dalga geçtiğinizi sanıp, kelimelerinize bir ikinci mana bulmaya bile çalışabilir.


Anlamlı çiçekler


Siz çiçekleri sevdiğiniz için sevgiliniz de çiçekleri sevmek zorunda mı? Hayır.

Sevgilinize çiçek veya çikolata götürmeyin, bunları ondan beklediğinizi düşünür. Bu tür hediyeler yüzünün kızarmasından başka bir şeye yaramaz.


Aşk mektupları


Erkekler duygusal mektuplardan nefret ederler. Cevap vermeleri gerektiği için, daha ilk cümlede paniğe kapılırlar. Bunun yerine, kısa mesajları kullanın, daha mutlu olacaklardır. "Seni seviyorum" yazmak, uzun bir aşk mektubu yazmaktan daha az yaratıcılık ister.


Bunu Bir Bayan Nasıl Yazdı Demeyin.
cadi_gizem= Feminist Naughty Naughty Naughty





ERKEKLER NEREDE YANLIŞ YAPAR


Kadınların etrafında hiç mi erkek yok, var tabii. Var sayalım ki iyiler kapılmış , kapılmamış olanları kadınlar neden beğenmiyor? İşte kadınlardan derlenen beğenilmeyen erkek halleri.


* Hâlâ aralarında karı-kız konuşuyorlar.

* Olgunlaşamıyorlar, esprileri çocuk düzeyinde.

* Kocaman adamlar sürekli itişip kakışıp, bağırarak konuşuyorlar.

* Aşık olmayı bile beceremiyor, bağlanmaktan korkuyorlar.

* Kendilerini yetiştirmek için en ufak bir gayret göstermiyorlar ama hepsi kendilerine hayran.

* Arsızca aldatıyorlar.

* Sekse doymuşlar, ilgisizler, görev gibi ve beceriksizce yapıyorlar, Kadını düşünmek ve iyi olmak gibi bir çabaları yok.

* Hala güçlü, koruyucu erkek olmak sevdasındalar.

* Okumuyor, sanat faaliyetleriyle ilgilenmiyorlar.

* İlişkiye karşı çok umursamaz davranıyorlar.

* Kendilerine çok dönükler, aynanın karşısından ayrılmıyorlar.

* Dans etmiyor, kazık gibi bir köşede kız kesiyorlar.

* Annelerinden hâlâ ödleri patlıyor.

* Parayı çok umursuyor, her kadının para için deli olacağını sanıyorlar.
Son düzenleyen GusinapsE; 28 Nisan 2006 18:19