Arama

Ece Gürsel - Tek Mesaj #1

KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
20 Nisan 2008       Mesaj #1
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Ece Gürsel
MsXLabs.org & Vikipedi, özgür ansiklopedi
Ecegursel

Ece Gürsel Doğum tarihi 11 Aralık 1982 Doğum yeri Antalya, Türkiye Mesleği Manken, Model Ece Gürsel (d. 11 Aralık 1982, Antalya), Türk manken.
İlköğrenimini Akdeniz Koleji'nde yapan, 2002 yılında Akdeniz Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olan Gürsel, yabancı dil olarak İngilizce ve Rusça bilmektedir.
"Türkiye'nin Kate Moss'u" olarak ünlenen model aynı zamanda kitap okumak ve şiir yazmaktan hoşlanmaktadır. Bu nedenle 2007'de 200 şiirden oluşan bir şiir albümünü hayranlarına sunmayı planladı.

Yıllarla Kısa Öz Geçmişi
  • 1997'de Antalya'da mankenliğe başladı.
  • 1999 Miss Model of Turkey 2.si seçildi.
  • 2000 Star TV Güzellik Yarışması 2.si oldu. Yarışma sonrası Almanya Cosmopolit Ajans ile anlaşma imzaladı.
  • 2001'de İstanbul'a yerleşti. Başak Gürsoy Ajans'la 2 yıl mankenliğe devam etti.
  • 2003 Best Model Turkey 2.si seçildi.
  • 2003 yılında Malezya'da Best Model International'da ülkemizi temsil ederek 90 ülke içerisinden 4. seçildi. Aynı yarışmada Best Body Vücut Güzeli seçildi.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Jumong; 1 Kasım 2015 19:49