Arama

I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
20 Nisan 2006       Mesaj #62
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
forgottenhopes adlı kullanıcıdan alıntı

yaw yaptım hepsini,oluşturdum ziyaretçi defteri fakat spacemi ziyaret eden arkadaşlar ziyaretçi defterinin çalışmadığını söyledi,anlayamadım neden?lütfen help!

yazabilmeleri için kendi adreslerine login olmaları gerek bildiğim kadarıyla. sorunsuz yaptıysan tabi.

Alıntı
loko adlı kullanıcıdan alıntı

yok valla olmuyor arka plan resmi..html tuşladığımızda iki adet imge çıkıyor bunları siliyormuyuz aralarına mı koyuyoruz bu şifreyi orada kaldım..ne zor işmiş bu be..adamlar spacede harikalar yaratıyor valla..pehhh...Sevgili Buz Kalpli verdiğin spaceler müthiş hani biz bu kadar olmasa da şöyle adam akıllı şekle soksak yeter ama hep aynı gidiş yolu bize yazılıyor..yani arka plan ya da diğer isteklerde olduğu gibi..demek istediğim çok acemiler için daha basit bir anlatım yolu varsa güzel olur..saygılar..

Aşağıdaki resim işine yarayacaktır yine anlamazsan daha ayrıntılı şekilde anlatırım. Anlatımları yapanlar zaten tamamen amatörlerin anlayabileceği şekilde anlatmaya çalışmış yapmamız gereken tek şey kodları alıp arasına linkimizi pastelemek.

yakalama12xj

Eğer tamamen backgroundu değişmek istiyorsan bu şuan mümkün değil önceden izin veriliyormuş fakat kapatılmış. Şuan ancak yazabildiğin bloglara arka plan ekliyosun. Ekliyorum ama gözükmüyo flan dersen içine yazı yazdıkça gözükmeye başladığını farkedeceksin.
Son düzenleyen I3uz_KaLpLi; 20 Nisan 2006 10:31