Arama


NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
21 Nisan 2008       Mesaj #4
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
MessengerDiscovery Live için McAfee SecurityCenter Ayarları

McAfee SecurityCenter kurulu olan bilgisayarlarda MDL'yi kurduktan sonra WLM oturumu açılırken Windows Güvenlik Duvarı uyarısı yerine McAfee'nin kendi uyarısı ekrana geliyor:

mde9

MessengerDiscovery Live'a tam izin vermeniz için "Allow access" seçeneğini işaretleyip "OK" tuşuna tıklamalısınız. Buna rağmen WLM oturumunu açtığınızda hala "Oturum açmış değilsiniz" uyarısıyla karşılaşıyorsanız, WLM'yi saatin yanındaki sembolüne sağ tıklayıp "Çıkış" seçeneğini seçtikten sonra yeniden başlatınız.

Yanlışlıkla MessengerDiscovery Live'ı engelli listesine aldıysanız ya da MessengerDiscovery Live'ın izinli olup olmadığından emin değilseniz, saatin yanındaki McAfee sembolüne sağ tıklayın ve menüden "Change Settings" seçeneğine tıklayınız. "Basic Menu" panelini kullanıyorsanız, sol alt köşedeki "Advanced Menu" tuşuna yıklayıp gelişmiş arayüze geçiniz.

Resimde gösterildiği gibi Configure > Internet & Network altındaki ilk "Advanced" tuşuna tıklayın:

mde10

Açılan ekranda "Program Permissions" sekmesine tıklayın ve listeden MessengerDiscovery Live'ı seçin, bir kez tıklayın ve resimde gösterildiği gibi "Allow Access" seçeneğine tıklayın:

mde11

"OK" tuşuna tıklayıp McAfee ekranlarını kapatın, Windows Live Messenger'ı yeniden başlatın.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.