MERHABA ARKADALAR
Windows Live parolanızı sıfırlayın
Windows Live parolanızı sıfırlamaya ilişkin isteğinizi aldık. İsteğinizi onaylamak ve parolanızı sıfırlamak için aşağıdaki yönergeleri izleyin. İsteğin onaylanması, hesabınıza yetkisiz erişimi engellemeye yardımcı olur.
Parolanızın sıfırlanmasını istemediyseniz, isteği iptal etmek için lütfen aşağıdaki yönergeleri izleyin.
İSTEĞİ ONAYLAMA VE PAROLAYI SIFIRLAMA
1. Aşağıdaki web adresini kopyalayın:
ÖNEMLİ: Sahte ("kimlik avı") e-postalarda çoğunlukla yanıltıcı bağlantılar kullanıldığından, Microsoft e-posta içindeki bağlantıları tıklatmamanızı, bunun yerine bu bağlantıları yukarıda açıklandığı gibi kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırmanızı önerir.
2. Web tarayıcınızı açın, bağlantıyı adres çubuğuna yapıştırın ve sonra ENTER tuşuna basın.
3. Açılan web sayfasındaki yönergeleri izleyin.
PAROLA SIFIRLAMAYI İPTAL ETME
1. Aşağıdaki web adresini kopyalayın.
ÖNEMLİ: Sahte ("kimlik avı") e-postalarda çoğunlukla yanıltıcı bağlantılar kullanıldığından, Microsoft e-posta içindeki bağlantıları tıklatmamanızı, bunun yerine bu bağlantıları yukarıda açıklandığı gibi kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırmanızı önerir.
2. Web tarayıcınızı açın, bağlantıyı adres çubuğuna yapıştırın ve sonra ENTER tuşuna basın.
3. Açılan web sayfasındaki yönergeleri izleyin.
DİĞER BİLGİLER
Windows Live gizliliğinizi korumak için çalışmaktadır. Microsoft İstenmeyen Posta Ã'nleme Politikası adresindeki gizlilik bildirimimizi gözden geçirmenizi öneririz.
Daha fazla bilgi için https://account.live.com adresindeki Windows Live Hesabı sitesine gidin.
Teşekkürler,
Microsoft Müşteri Desteği
NOT: İzlenmeyen bir e-posta adresinden gönderildiğinden lütfen bu iletiye yanıt göndermeyin. Bu adrese gönderilen postalar yanıtlanamaz.
Windows Live parolanızı sıfırlayın
MERHABA ARKADAŞLAR
BEN PAROLA İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR İŞLEM YAPMADIĞIM HALDE BU ŞEKİLDE MAİLLER ALIYORUM, ACABA NE YAPMAM GEREK?? ADRESMİ KAPATMAK İSTESEM BİLE BAŞKA TARAFINDAN AÇILDIĞI İÇİN AKTİF HALE GELİYOR. BUNUDA ŞU ŞEKİLDE ÖĞRENDİM' BAŞKA BİR ADRESİMDE KAPATMAK İSTEDİĞİM ADRES EKLİYDİ KAPATMA İŞLEMİNİ YAPTIĞIM HALDE AMA VE ÇEVRİM İÇİ GÖRÜNÜYORDU YA DA BAŞKA BİR BİL. AÇILDI DİYE UYARI GEİYORDU' BU NEDENLE NE YAPSAMDA ADRESİMİ KAPATAMADIM...
YARDIM EDERSENİZ ÇOK MAKBULE GEÇER.