Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
24 Nisan 2008       Mesaj #3308
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
dj_oznur_0106 adlı kullanıcıdan alıntı

biri sizi hackledi ve size o MSN deki adresler lazım.Gerci cogu insan hacklendim diye uzulmezzaten içindeki msnler için uzulur. Eminim biliyorsunuzdur ama ben yinede vermek istedim ..

MSN içindeki kaydettiğiniz mail adreslerini almanın bir yontemi var.şimdi MSN iniz hacklenmeden once bu onlemi almanız gerekiyor.

şimdi msn i acın."kişiler" e girin. "kişi listesini kaydet" e tıklayın.Sonra kaydeteceginiz yeri secin.Daha sonra varsın msn adresiniz hacklensin.sizde yeni hesap acarsınız."Kişiler" e tıklarsanız orda "dosyadan kişi al" var ona tıklarsınız.ve kaydettiğinizi acarsanız butun adresler eklenecektir.

SORU: ben yapamıyorum bu işlemi sorun nedir

bende kaydettiği dosya yı tekrar açmıyor farklı bir dosya şeklinde kaydediyor galiba açamıyorum..

Bu işlemi yapıp da kaydetme bölümüne geldiğinizde yeni bir pencere açılır ve boş bölümde yazı yazmaz ve sizden herhangi birşey bekler. Bunu yazmadan da kayıt yapılmaz. Mesela torchbearer diye yazdım ve kaydettim. Tam kayıt edilmiş mi diye baktım dosyaya, torchbearer.ctt olarak gördüğüm zaman olmuş diyebilirim. Ayrıca illa uzantısının ne olduğunu görmenize gerek yok. Kaydedilen dosyacığın başlığının hemen altında ctt dosyası olarak görünecektir. Bunu başka bir kullanıcı hesabına aktarmak da aynı sayılır. Sadece Kişileri Kaydet dediğiniz bölümden Kişileri Al diyeceksiniz ve daha önce kaydetmiş olduğunuz dosyayı göstereceksiniz. Sonuçta kendisi her birini eklemiş olacak. Sizde ki şekilde almıyor gibi olursa kaydedilmiş dosyaya iki kez tıklayın ve açmak için programı not defteri veya wordpad olarak seçin tamam diyin. Bütün adresler yazı şeklinde görünecektir.