Arama

Nightwish - Tek Mesaj #5

hime - avatarı
hime
Ziyaretçi
26 Nisan 2008       Mesaj #5
hime - avatarı
Ziyaretçi
Bütün albümleri full arşivimde vardır öncelikle ve en sevdiğim gruptur ötesi var mı ki ruhuma kadar işliyo bütün şarkıları ...Hangi grup söylenirse söylensin nw e tapıyorum tek kelimeyle!!! Tarja gittikten sonra ağlamaktan gebersem de anette de yokluğunu arattırmadı bana göre...İyi bir albüm Dark Passion Play...Hatta bilmiyorum ama hakkını yemeyelim anette hatunumuzun tarjayla olan albümlerinin çoğundan daha iyi...(yok bunu diyemem içim sızladıcry)Bir işte tarja nın eğitimi çok fazlaydı onun dışında da iyi buluyorum ben utandım valla ne sövmüştüm hatunazipir
Angels fall first,Elvenpath,moondance,Wishmaster,come cover me,dead boy s poem,10th man down,over the hills and far away,ever dream,ocean soul ve taryalı once son albümünden de bütün şarkılarını seviyorum...
Dark passion play muhteşem bir albüm...Eva ve amaranth muhteşem singlelarıydı zati The Poet And The Pendulum ve Bye Bye Beautiful işte ağlama vaktim geldi taryama yazılan bir şarkıydı bucry...
Yeni albümün başarısıda gayet ortada....
albüm dünya sıralamalarına girdi. İşte Liste;

# 1 Germany
# 1 Finland
# 1 Switzerland
# 1 Hungary
# 1 Croatia
# 3 Czech
# 4 Sweden
# 5 Austria
# 5 Netherlands
# 5 Greece
# 6 France
# 7 Norway
# 14 Italy
# 24 Canada
# 18 Denmark
# 25 UK
# 36 Belgium
# 50 Poland
# 62 Ireland
# 84 USA
Taryayı merak eden olursa da onun da yeni albümü çıktırock Muhteşem ötesi ilk I walk alone singleı çıktı şimdi de 1 hafta önce çıkan albümünü dinliyoruz yeehu