Arama

Epica - Tek Mesaj #2

hime - avatarı
hime
Ziyaretçi
28 Nisan 2008       Mesaj #2
hime - avatarı
Ziyaretçi
tapıyorum Epicaya!..Simone un 2.5 oktavlık sesiyle nasıl yapılır o soprano ya... Msn Thinking Solitary Ground Another me in lackech memoryyy' cry for the moon angel of deadh epitome (the phantom agony Consign To Oblivion) en sevdiğim iki şarkısıdır çok iyi yaa' hergün son ses dinlerim arka fondan da annem iremmm' yeter artık kendimi ayinde gibi hissediyorum demesi üzerine kısılarak dinlemeye devam edilen olaylı şarkılardır ahahahMsn Grin

Neyse son The Divine Conspiracy albümünden de Indigo sancta terra the divine conspiracy living a lie iyi en sevdiğim şarkı albümde indigo oldu zaten Onun haricinde de diğer şarkıları pek iyi olmamış aslında iyi olmamış demek epica için acımasız olur ama diğer önceki o fix şarkıları gibi Yine arkadan vokal brutalle giriyor aynı yerinde diğer şarkıların bence kendilerini biraz değiştirme zamanı gelmiş gibi gibi Yani The Obsessive Devotion şarkısında ben aynı yani çok aleni bir şekilde Consign to oblivion şarkısına benzettim hiç ama hiç farklı değil Msn Confused Yine de epica birtanedir ama...Msn Wink