Arama

Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
1 Mayıs 2008       Mesaj #350
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
F.Bahçe'de Zico ve Aurelio depremi

Fenerbahçe'nin başarılı hocası Zico'ya Lazio talip oldu. Lazio Başkanı Claudio Lotito, F.Bahçe ile henüz nikâh tazelemeyen Zico için "Onu istiyorum' dedi. Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu da "Fenerbahçe ile anlaşamadık. Aurelio'nun sözleşmesi bitmiştir ve artık serbesttir. Teklifleri değerlendiriyoruz" ifadesini kullandı.

Aurelio yolcu

"Bir karar aldık, uymadılar. Aurelio şu anda serbest oyuncu ve kendisine de birçok teklif var. Görüşmelerimiz sürüyor".

Fenerbahçe'nin Brezilyalı asıllı Türk futbolcusu Mehmet Aurelio yuvadan kopmak üzere. Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi adlı programa katılan Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu, Fenerbahçe yönetimiyle birtakım anlaşmazlıklar yaşadıklarını açıkladı. Tutumlu, sarı-lacivertli kulübün Aurelio'nun sözleşmesini tek taraflı uzatamayacağını ve Aurelio'nun viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
şu anda serbest bir oyuncu olduğunu da sözlerine ekledi.

Yıldırım'la konuştuk
Tutumlu, "Aurelio'nun sözleşmesi bitti. 3 hafta önce Ali Yıldırım ile konuştuk, karar aldık ama uymadılar. Şekip Mosturoğlu da bunu çok iyi biliyor. Fenerbahçe'ye yardımcı olabileceğimi söylemiştim ama artık işler değişti. Ben de Aurelio'nun haklarını korumak zorundayım. Aurelio'ya birçok teklif var ve görüşmelerimiz sürüyor" dedi. Bu açıklamalardan sonra Aurelio'nun sezon sonunda ayrılmasına kesin gözle bakılıyor.

İnanç turu!

Sarı-lacivertli camiada, şampiyonluk şansının devam etmesi nedeniyle kırmızı alarm verildi.

Henüz sona ermedi
Fenerbahçe, derbi yenilgisinin şokunu üzerinden attı ve kalan iki maç için kenetlendi. Yönetim, teknik heyet, futbolcu ve taraftar adeta seferberlik ilan ederken, "Şampiyonluk" inancını koruyor. Yönetim, Samandıra'da kamp kurdu. Başta Zico olmak üzere teknik heyet de Galatasaray'ın Sivas'ta puan kaybedebileceği düşüncesiyle, viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
futbolcuları motive ediyor.

Alex de çalışıyor
Derbi sonrası yaşananlar rafa kaldırılırken taraftar da son iki maç için sonuna kadar destek verme kararı aldı. Zico ve kaptan Alex de Souza da takım içindeki havayı değiştirmeye çalışıyor. G.Birliği ve Trabzonspor maçlarının zor olduğuna dikkat çeken Alex, "Kazanıp rakibimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. En azından Şampiyonlar Ligi'ni riske atamayız" diye konuşuyor.

kaynak:fotomac