Arama

Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
1 Mayıs 2008       Mesaj #340
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Kalıcıyım

"En ufak baskıda pes edecek kadar zayıf bir kişiliğe asla sahip olmadım" "En zor günlerde dahi dimdik ayakta durduk. Tüm gücümüzle çalışacağız" "Mevcut durumdan ben de mutlu değilim ancak bu gerçeği değiştiremeyiz".

Fırsatları kaçırdık
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, içini BJK TV'ye döktü. Daha önce ellerine çok fırsat geçtiğini ancak bazı sorunlar nedeniyle bunu değerlendiremediklerini ifade eden Sağlam şöyle konuştu: "Mevcut durum bizi de memnun etmiyor ama gerçek bu. Tek düşüncemiz, kalan iki maçımızı da kazanmak."

Asla pes etmeyeceğim
Uzun yıllar hizmet etmek için Beşiktaş'a geldiğini belirten Sağlam, "En ufak bir baskıya ya da sıkıntıya dayanamayıp pes edecek ve hedefleri kovalamayacak kadar zayıf bir kişiliğe sahip değilim. En zor günlerde bile dimdik ayakta durmasını bildik. Bize inanan ve güvenen insanlara bunun karşığını vereceğiz" dedi.

Camia bize güvensin
Sağlam şöyle devam etti: "Benim, Beşiktaş'taki görevim kesinlikle çok uzun sürecek. Bunu herkes böyle bilsin. Bazı değişimler yaşadık, sıkıntılar çektik. Şunu söyleyebilirim, çok güzel günler bizi bekliyor. Hakem hatalarının bizi nerelere götürdüğünü herkes gördü. Ama camiamız bize güvensin ve biraz sabırlı olsun."

Ayrılık yok

Sambacı, Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunu dile getirdi ve ekledi: 2011'e kadar sözleşmem var. Kalmaktan yanayım.

Belediye maçında gördüğü kırmızı kartın ardından Beşiktaş'taki geleceği sürekli tartışılan Bobo, İstanbul'da mutlu olduğunu ve sözleşmesi bitene kadar (2011) kalmak istediğini söyledi. Takım arkadaşları Nobre, Delgado ve İbrahim Toraman ile birlikte TED İstanbul Koleji'nde düzenlenen panele katılan sambacı, "Beşiktaş'ta oynarken Avrupa'ya gitmeyi bile aklımdan geçirmiyorum. Türkiye'de en beğendim futbolcu Hakan Şükür. Nihat Kahveci de oldukça başarılı" dedi.

Taraftarlara övgü
Kartal'ın bir diğer sambacısı Nobre, "Türkiye'yi çok seviyorum. Ömrümün kalanını burada geçirebilirim. Taraftarımız harika. 'Kartal gol gol gol' tezahüratına bayılıyorum" açıklamasını yaptı. Aklı hâlâ yaşanan düşüşte olan İbrahim Toraman, "Genç bir kadromuz var ve stresi kaldıramadık" ifadelerini kullanırken, Delgado ise şunları söyledi: "Hayatım boyunca Beşiktaş taraftarı gibisini görmedim."

Haggui'de pazarlık

24 yaşındaki yıldız için 5 milyon euro isteyen Almanlar, rakamı 3.5 milyon euro'ya düşürdü.

Beşiktaş'ta antrenör Mutlu Topçu'nun izlediği ve Ertuğrul Sağlam'ın da alınmasını istediği Karim Haggui için yapılan pazarlıklar sonuç vermeye başladı. Siyah-beyazlı kulüp adına görüşmeleri yürüten GRSY menajerlik firması, genç oyuncunun 5 milyon euro'luk bonservis bedelini 3.5 milyon euro'ya kadar düşürmeyi başardı. Teknik patron Sağlam'ın, "Bize büyük güç katar" dediği Haggui için siyah-beyazlı yetkililerin önümüzdeki hafta içinde Leverkusen kulübüne giderek yüz yüze bir görüşme yapacakları belirtildi.

Karim Haggui kimdir?
Doğum tarihi: 20 Ocak 1984
Doğum yeri: Tunus
Boy: 1.90
Kilo: 82
Kariyeri: 91 maç / 4 gol
Milli takım: 40 maç / 5 gol

Beşiktaş'tan Biscan hamlesi

Hırvat stoper Gordon'un performansından memnun kalmadığı için Dinamo Zagreb'e "Geri alın" önerisini götüren Beşiktaş, karşılığında İgor Biscan'ı istedi.

Biscan Kartal'a doğru

Hırvat stoper Gordon'un performansından memnun kalmadığı için Dinamo Zagreb'e "Geri alın" önerisini götüren Beşiktaş, karşılığında İgor Biscan'ı istedi. Dün öğlen uçağıyla Zagreb'e giden menajer Engin, 2 milyon euro ödedikleri Gordon'u verip, Biscan'ı almak istediklerini iletti.

Biscan hakkında olumlu bir rapor hazırlayan Sinan Engin, akşam da Hırvat yetkililerle pazarlık masasına oturdu. Menajer Engin'in, Gordon- Biscan takasında herhangi bir ödeme yapmayacaklarını söylediği, Zagreb'li yöneticilerin de bu konuda düşünmek için süre istedikleri ifade edildi.
kaynak:fotomac