Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
3 Mayıs 2008       Mesaj #2447
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Cehennem Melegi adlı kullanıcıdan alıntı

ya bır sey sorcam vısta oyunları xp de calısma yada calısmama durumu nedır.
bırde transformers the game oyunu acaba bıtı yuksek oldugu ıcınmı acılamıyor yoksa vısta srumluı bır oyunu xp ye yuklemeye calıstıgım ıcınmı bu konu hakkında bana hemen bır cevap gelırse cok sevınırım

Sistem gereksinimlerinde XP ye uyumluluk olarak belirtilmiş oyunların çoğu, hatta Vista sadece tasarı halindeyken çıkmış olan oyunlar Vista da rahatça ve sorunsuz bir şekilde oynanabiliyor. Ancak bazı oyunlar oynanamıyor tabiki. Bu oyunların sorun çıkarması kurulum sırasında anahtar kod girileceği zaman belli oluyor. Call of Duty 2 oyununda kod giriliyor ancak kurulum sonrasında oyunun başlat menüsü klasör ismine bakıldığında anlamsız bir isim olarak geçiyor. Mesela NFS Underground ve Underground 2 yi şahsen Vista Home Premium da sorunsuz ve problemsiz bir şekilde oynayabiliyorum. Oynanabilen (XP için olanlar) ve denediğim diğer oyunlardan bazıları

Prey
Battlefield 1942, Vietnam, 2142 serileri
Championship 03/04
Call of Juarez
Halo...

Şimdilik hatırlayabildiğim bunlar.

Xpand Rally Extreme de Vista da kuruluma izin vermeyen oyun. Transformers ı denemedim hiç ama kuruluma izin verip de daha önce dediğim gibi kod sorunu çıkarmıyorsa .exe nin üstünde sağ tıklayıp özellikler diyin ve uyumluluk sekmesinden Windows XP Service Pack 2 yi ayarlayın en alttan da bu programı yönetici olarak çalıştıra tıklayın ve tamam diyin.