Arama

Fıkralar/Komik Olaylar - Tek Mesaj #1183

odrii - avatarı
odrii
Ziyaretçi
6 Mayıs 2008       Mesaj #1183
odrii - avatarı
Ziyaretçi
Tam benlik bi konu bu Msn GrinMsn Grin
EVLİLİKTE YANLIŞ HESAP
Beraber yine aynı yastığa başlarını koyarak uyudular...
>

> Gece sabaha karşı uyanan kadın eşini yanında göremedi. Mutfaktan hafif bir ışık geldiğini farketti. eşi mutfakta masada oturuyor ; yanıbaşında içinde çok az kalmış bir şişe viski, bir elinde bardak diğerinde sönmek üzere bir sigara, gözleri küllüğün içindeki küllere ve izmaritlere dalmış derin derin düşünüyor.
>
> - " Hayırdır tatlım uykun mu kaçtı? Bu saatte ne yapıyosun burda?"
>

> Adam irkilerek kendine geldi ve eşine baktı, sonra yine dalgın dalgın konuşmaya başladı;
>
> - "Hatırlıyor musun kırk yıl önceydi. Annenlerin evde olmadığı bir gece beni eve almıştın. Üzerinde çiçek motifli kırmızı bir elbise vardı, çok hoş bir parfüm sürmüştün. O gece çok eğlenmiştik..."
>
> Aradan onca uzun zaman geçmesine rağmen eşinin o geceyi en ince detaylarına kadar hatırlaması karşısında kadın çok mutlu olmuş yüzünde tatlı bir tebessüm ve sevgi ifadesiyle kocasının omzuna başını koymuş her tavrıyla " hadi devam et " havasına girmişti.
>
> Adam yüzünde hafif acı ve kahreder bir ifade ile devam etti :
> -" Sonra annen bizi yarı çıplak yakalamıştı ve bana bu rezilliği, seninle evlenerek temizlemezsem beni hapislerde kırk yıl süründüreceğini söylemişti..."
>
> Biten sigarasını küllüge bırakıp yeni bir tane yaktı ve deriiiin bir nefes çekerken kadın dayanamadı;
>
> -" Evet , Devamet"
>
> -" Bu gün çıkmış olacaktım"

GUNUN FİKRASİ
>
> Temel ve Dursun Amerika nin İrak a savas acmasini hazmedemeyip Amerikaya savas acmaya karar vermisler.
> Ne yapip edip Bush un telefonuna ulasmislar..
> Ve arayip konusmaya baslamislar
> Temel: Sayin Bush siz İraka savas actinuz bizde size acayruz
> BushMsn Confusediz kimsiniz hangi ulkesiniz..
> Temel:Biz Rizeliyuz
> Bush: Peki asker sayiniz kactir
> Temel:Ben ve arkadasim Tursun toplam ici
> BushMsn Confusedilah sayiniz kactir
> Temel:Benim dede den kalma cakiralmaz,Tursun unda bi tekkirma tufek
> Bush:Buna karsilik bizim 20.000 askerimiz,5.000 ucaksavarimiz,3000 gemimiz var
> Temel:ben sizi tekrar arayacagum..
> Amerikalilar oturmuslar aramislar taramislar sonunda Rize yi bulmuslar,bakmislar ufak bir yer sok olmuslar
> Temel tekrar aramis..
> TemelMsn Confusedayin Bush biz size savas aciyoruz
> Bush:Asker sayiniz
> Temel:Ben,Tursun ve kahveden birkac arkadas toplam 5 cisiyuz
> Bush: Peki silah sayiniz
> Temel:Benim cakiralmaz,Tursunun tekkirma,kahvedeki arkadaslardan birunun cakisi bide bicerdöver
> Bush:Buna karsilik bizim asker sayimiz 50.000 e ulasti,10.000 ucaksavarimiz ve 7.000 gemimiz oldu
> Temel:Biz sizi tekrar arayacaguz...
> Bir muddet sonra Temel tekrar arar
> Temel:biz savastan vaz gectuk
> Bush:neden?
> Temel: o kadar savas esirunu barindiracak yerumuz yoktur..
>
> Bush: !!!!!!
>***********************

Son düzenleyen odrii; 6 Mayıs 2008 00:06 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi