Arama


torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
8 Mayıs 2008       Mesaj #2
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
zeynebe adlı kullanıcıdan alıntı

benim pc de cd room gostermiyor bot o yüzden boot kabul etmiyor hata veriyor yardım edin lütfen
yoqsa cöpe atacam pc ^^

CD-Rom un arkasındaki kabloyu bağlantısını ve anakartla olan bağlantısını kontrol edin. Bunlarda bir sorun yoksa başka bir IDE kablosu deneyin veya takılı olan IDE kablosunun uç bölümü bağlıysa bir de orta bölümdeki bağlantıyı takarak deneyin. Harddiskle aynı kabloyu kullanıyorsa başka bir kabloyla denemeye çalışın. Aksi takdirde başka bir CD-Rom/CD-RW/DVD-Rom/DVD-RW bulmanız gerekecek

Alıntı
qten adlı kullanıcıdan alıntı

Selam, aynen bu şekilde format atmaya çalıştım dün pcye ama ses driverını yükleyemiyorum ayrıca live msn yükleyemiorm hata verio ne yapmalıyım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Ses driver ını yüklemeniz için Realtek, C-Media vs. hangisini kullanıyorsanız ona ait kurma .exe si olmalı. Driver ı bulamıyorsanız, ses kartı modelini söylerseniz yardımcı olabilirim size. Messenger ı da kuramamanızın sebebi Windows Installer Hizmetinin yüklenmemiş olmasından kaynaklanıyor. Formatta yüklenen hizmet Messenger ın kullandığı hizmetin sürümünden düşük kaldığı için kabul etmeyecektir. Aşağıdaki linkten gerekli hizmeti indirirek kurulum yaparsanız messenger ı kurabilirsiniz.

Windows Installer 3.1

Alıntı
CaNQueRoN adlı kullanıcıdan alıntı

kardes anlattıgın gıbı format cektım ben ama sonunda ne sıfre ıstedı nede bısey sastım kaldım bıraz bu konuda yardım etsene ha özel mesaj at

Format atıldıktan sonra oturumun şifreli açılmasını kastediyorsunuz sanırım. Sadece Administrator oturumu için şifreleme yapılır. Kullanılacak oturum için şifre koyulmamaktadır. Bu şifreleme durumu format anında koyulmaz. Siz normal olarak oturumu açtığınız zaman Denetim Masası > Kullanıcı Hesaplarına girin ve burada oluşturduğunuz kullanıcı ismine tıklayarak parola oluştur bölümüne girdiğinizde buradan yapabilirsiniz.
Son düzenleyen Safi; 22 Ekim 2018 16:12