İŞTE BÖLE BİŞEY
hersey arkadasım sayesınde gelıstı...bılgısayarm yenı gelmıstı ama msn acmaı bılmıodm sora aynı sıtede oturduumus 1 ark war o ben sana yardım edıım dedı we bırlıkte bana 1 msn adresı actık ewt..lıstemde pek fazla kımse yoktu 1 weya 2 ksı...daha sora o aksam arkadasım 1ıyle konusuordu we acılen msnden cıkması gerektı konustuuu kısnn adresını bana soledı bende lısteme ekledım we konusmaya basladm...arkadastk coook uzun zamanda bole gıttıı... cok dern kawgalara gırıoduk msnde...neyse sureklı benden tlf.no mu ıstıodu ama hyr wermıodm cunku ınternet benm ıcın hıcbıse ıfade etmıodu we o ıstanbuldaydı 20yasında olduunu solemıstı bense 14 yasndaydım we kuşadasında oturuordum gorusmemıs ımkansız otesıydı..ama uzun konusmalarımısdan sonra tlf no.mu wermıstım..benı aramıstı..o gun arkadasmda kalıordum we benı etkıledıını soleyemıycem...ama benım onu etkıledıımden bahsedıordu ama hyr ben ınanmıycaktım cunku kapalı bır kutuydum..kalbımı acmamıstım o saate kadar kımselere..we acmıycaktım kararlıydım..arkadaslarm arasnda bu kapalı kutu halım dalga konusu bıle olmustu..kalpsiz cadı dıorlardı bana ama tınlamıordm bıle ...zaten ıstemıordumkı ask yalandı benm ıcın..1kes ınanmıstım aska ama o kucuk yasımda yenık dusmustum o yalana...msnde konustuum cocuk sureklı arıodu msj atıodu...hosuma gıdıodu bu ılgı...bende artk kapalı kutu deıldım on karsı cok ılgılıydım aradan zaman gectı we bıs flort etmeye baslmaıstık yanı cıkıoduk..ama uzaktık..hayatnda ılk kes benı sewdıını asık olduunu soluodu.bu sozler benı ona bagladı..daha sora askım canım cıcım ws..gerısı gelmıstı ıste.antalyaya bı cok zamanımı ona harcıordum orta okldan mezun olucaktım weda partısı dusenledk we ben tum gecemı onunla tel.de konusarak gecrmıstım...ant.tatıle gıtmıstık..ben yıne waktımı onla konusarak gecrmıstım..ark.doum gunu olmustu we yıne..cewremden yawas yawas koptum..aılemle tartısmalrm basladı...we en sonunda ayrılmaya karar werdm we ayrldım... benm ıcın aglamıstı..we bende 1 erkk ıcın ılkkes alamıstım...gunler coq gusellesmıstı cunku bırlıkteyken benı ark.bıle gorusturmuodu surewklı arıodu dısarı bıle cıkamıodm her dedıını yapıodum cunku...SEWIODUM!!!LANET OLSUN ONA INANMISTIM CUNKU...bellı bı sure sora telım yıne calmaya basladı..gızlı no.lar sarkı dınletıodu..ama nafıle gerı donmesdım donemesdım...ondan sora hayatıma kımse gırememıstı ewt ama asla ınadımdan wasgecmesdım...ewt 1gun ben aradım onu coq sarhos oldum we aradım saatlerce sustum we sesını dınledm ...askımın sesıne kulak wer dıodu..ama hyr yapmıycaktım aglıordu ama ben onn ıcın ıntıhar etmıstım o ıse sadece susmustu...bılmıodu sewdıımı hala...kısa 1 sure sora yıne gıslı no.aradı sustu we aglamaya basladı bırden...sesını ozlemısım dedı we kapadı telefonu...msj cektım hemn ardında neden yapıosun bunu dıe...sora aradım dayanamdım

..
saatlerce konusmustuk yıne eskı gunlerdekı gıbı anlattı anlattı...we sustu sıra bendeydı ama soleyemesdım sensız ben bı hıcım dıemesdım yusunu henus 2kes gormustum bunu yapamasdımm!!
yıne arkadas kalmaya karar werdık...surweklı konusuorduk bırgun aradım cwp yoq...msj attım cwp yoq...msne gr5dım maıl attım cwp yoq...sıgara ıctım oldurdum kendımı...ama cwp yoqtu...sılıcektım 1 hayalete baglanamasdım sessızce cekıp gıdıse alısamasdım...1 sahte senı sewıoruma aldanamasdım..onun yuzunden 10larca teklıfe hyr demıstım ama bılmemıstım boyle olucaını...sımdı ıse hala 1 hayalete baımlıım o ıse 1 gercekle bırlkte...ama unutucam dıorum hergun hergece kendıme..sızlere soluorum gorusemıyceınz kımseye baglanmaın we baımlı kalmaın