MessengerLog Pro 6.61 kullanıyorum, adından da anlaşılacağı gibi konuşma kayıtlarını tutan bir program, silmem gereken bir log dosyası var ve bu programın logları nereye kaydettiğini bilmiyorum.
4 saate yakın süredir arıyorum ancak bir sonuca ulaşamadım. Programı siliyorum, sonra tekrar yüklediğimde şifrem ve konuşma kayıtları olduğu gibi kalıyor. Bunun ayar dosyalarını ve konuşma kayıtlarını nereye kaydettiğini arıyorum ancak bir türlü bulamadım. Windows'un içinde mi Documents & Settings'in içinde mi bilmiyorum defalarca aradım ama sonuç yok.
Windows/Prefetch klasöründe bir kaç dosya vardı programla ilgili ama ulaşamadım bunlara.
Kaydettiği logları bir an önce bulup bir kaç tanesini silmem gerekiyor, programın şifresi ile girip programı kullanarak silmek dışında başka bir çözüm arıyorum.
Önce kendi bilgisayarımda uygulayıp sonra kullanılacak bilgisayarda uygulayacağım bu çözümü. Kendi bilgisayarımda olan bir sorun değil yani bu, kendimde olsa zaten en son çare olarak format atıp sorunu bitirecektim.
Bunun olabilecek en kısa sürede çözümlenmesi gerekiyor, yardımcı olacaklara, ilgileneceklere şimdiden teşekkür ediyorum. Sabaha kadar bekleyeceğim burada bir sonuca ulaşana kadar..