Arama

Devlet Tiyatroları - Tek Mesaj #4

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Nisan 2006       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YENİ SEZONDAN YENİ OYUNLAR
Sığıntı, yeşil Gece, Ramazanla Cülide, Schubert ve Şevki Bey, Oyun Nasıl oynanmalı, Ferhat ile Şirin, Atları da vururlar, İki Pazartesi Hikayesi, Köleler Adası, Canavar


Schubert ve Şevki Bey


Ali İhsan Kaleci’nin yazdığı ve ünlü besteci Schubert ile Türk Müziği’nin ünlü bestecisi Şevki Bey’in hayâlî dostluklarını konu alan ‘Schubert ve Şevki Bey’ adlı oyun, 2 Ekim’den itibaren Şinasi Sahnesi’nde Başkent seyircisini selamlayacak.

İki romantik kahramanın aşklarını, arkadaşlıklarını, sanatlarını, tutkularını ve ortaklıklarını konu alan oyunda, iki sanatçının farklı lezzetlerdeki bestelerini piyanist Nihan Turnagöl seslendirecek. Mustafa Avkıran’ın yöneteceği oyunda, Ünsal Coşar, Harun Özer ve Elvin Beşikçioğlu rol alıyor.
Yönetmen Mustafa Avkıran, Şinasi Sahnesi’nde düzenlediği toplantıda oyuna ilişkin bilgiler verdi. Oyunun yazarı Ali İhsan Kaleci’nin Paris’te yaşadığını ve burada tiyatro üzerine araştırmalar yaptığını anlatan Avkıran, yazarın 1992 yılından bu yana üzerinde çalıştığı oyunun çok yeni olduğunu söyledi. Oyunda çok özlenen bir çalışma ortamı bulduklarını ve keyifle çalıştıklarını ifade eden Avkıran, “Seyircilerin çok hoşuna gidecek bir sanat eseriyle 2 Ekim’den itibaren Ankaralı seyirciyle buluşacağız” diye konuştu.
Oyunda Doğu’ya yüzünü dönen besteci Schubert ile Türkler’in Schubert’i Şevki Bey arasındaki düşsel bir karşılaşmanın konu edildiğini belirten Avkıran, çökmekte olan iki imparatorluğun merkezleri Viyana ve İstanbul’da yaşamış iki sanatçı üzerinden o döneme ışık tutulduğunu kaydetti. Avkıran, “Oyunda biz Viyana ve İstanbul’da yaşayan bu iki sanatçının gözünden, o dönemde sanata, aşka ve ölüme bakıyoruz” dedi.

“HER İKİSİ DE ÇOK DEĞERLİ...”
Avkıran şunları kaydetti: “Schubert ve Şevki Bey’in müziği üzerinden aslında bir dünyayı konuşuyoruz. Schubert ve Şevki Bey birbirlerini hiç görmedikleri halde nasıl birbirlerine çok yakın olduklarını ve çok fazla ortak yönleri olduğunu farketmeye başladık. Biz kültürümüz gereği Schubert’i sadece klasik müzik reyonlarındaki ucuz CD’ler arasında arayanlar, Şevki Bey’i de TRT’nin tozlu Osmanlı müziği raflarında arayanlar olarak aslında ikisinin de ne kadar değerli olduğunu farketmeye başladık. Ancak şunu itiraf etmeliyiz ki, derinleştikçe Schubert ile Şevki Bey’in ne kadar gözardı edilmiş olduklarını farkettik.
Belki de bu oyunda seyirciler, hem tiyatro oyunu izlerken hem de Klasik Batı Müziği ile Klasik Türk Müziği arasındaki ilişkiyi, bugün romantizm akımının ne anlama geldiği, çağdaş sanat yapıtı dediğimiz şeyin ne olduğu üzerine daha çok düşünmek ve araştırma yapmak isteyecekler.”
Rejisör yardımcılığını Volkan Özgömeç’in üstlendiği oyunun dekor ve kostümlerini Ali Cem Köroğlu, ışık düzenini Osman Uzgören, dans düzenini ise Övül Avkıran hazırladı.

AT Yazan Gyula Hay Çeviren Özdemir Nutku Rejisör Özdemir Nutku Dekor Sertel Çetiner Kostüm Nursun Ünlü Işık Zeynel Işık Oyuncular: HAKAN BOYAV, AHMET ERKUT, PELİN DİKMENOĞLU, KURTULUŞ ŞAKİRAĞAOĞLU, ALİ ÇÖLOK, FARUK GÜNUĞUR, ADVİYE ÖZTÜRK, BİRSU EREN, ÇETİN AZER ARAS, ENGİN DELİCE, ENGİN ÖZSAYIN, KAYHAN SARIGÖLLÜ, TOLGA TECER, MÜMTAZ MENGİ, ATİLLA KILIÇ,ÖZLEM TOPTAŞ, RABİA BAŞARAN, SEBİLAY YOLDAŞ,DUYGU YALÇINKAYA, SİMGEM TOKMAK, SİNAN HÜRKARDEŞ,ÖZGÜR CENGİZ, TUNCAY AYNUR ve TANSEL AKYOl “AT”; ezen ile ezileni naif bir biçimde gösteren ama değindiği gerçeklerle çağımızın ciddi sorunlarına yönelen bir oyundur. Oyunun amacı yalnızca güldürmek değildir. Güldürürken, eğlendirirken çağların dehşet veren Caligula’larına akıldan çıkarmamamız gerektiğine bir kez daha anımsatmaktadır.
aykiri ikili small AYKIRI İKİLİ Yazan Neil Simon Çeviren Murat Somay Rejisör Serhat Nalbantoğlu Dekor Işın Mumcu Kostüm Nursun Ünlü Işık Zeynel Işık Rol Dağılımı: SERAP SAĞLAR, GÜLSEREN GÜLTUNCA, GÜLİZAR IRMAK, SERVET PANDUR, BERRİN ÖNEY, EMİNE SEMRA GÖKALP, LEVENT ÜLGEN, ŞAHAP SAYILGAN 2 Perde 2 saat 15 dakika. Neil Simon’un en müthiş komedilerinden “Aykırı İkili”nin kadın versiyonu. Kocasından ayrılan Florance’la tek başına yaşayan Olive aynı evi paylaşırlarsa ne olur? Zıt karakterler bir arada yaşayabilirler mi? Her biri başka alem olan kız arkadaşları ve yakışıklı İspanyol komşuları da çabası. Neil Simon insan ilişkilerinde rastlanabilecek sorunları tatlı bir komedi üslubuyla sahneye taşımış.
bahcemdeki ayi 1 small BAHÇEMDEKİ AYI : Refik Erduran'ın yazdığı, Kemal Başar'ın yönettiği "Bahçemdeki Ayı" adlı müzikal, 27 Mart'ta, Ankara Devlet Tiyatrosu Küçük Tiyatro'da 100. temsilini yapıyor. Müziklerini Kemal Günüç'ün bestelediği ve orkestrasını opera orkestrası sanatçılarının oluşturduğu yapımda başlıca rolleri Miraç Eronat, Ali İpin, Adnan Erbaş, Benian Dönmez ve Dilara Keyf Günüç paylaşıyorlar. Oyunun dekor tasarımı Suar Şeylan, kostüm tasarımı ise Berna Yavuz imzasını taşıyor.
Bahcemdekiayi22
BİR KUŞLUK VAKTİ Yazan Raşit Çelikezer Rejisör Ali İpin Dekor Gül Emre Kostüm Gül Emre Işık Ahmet Karademir Oyuncular: Erol Kardeseci İhsan Sanıvar Yaşlı ve yalnız yaşayan, emekli iki erkeğin dostlukları, kavgaları, yalnızlık korkuları ve huysuzluklarının anlatıldığı burum bir komedi.
bir umit icin small BİR ÜMİT İÇİN (Sivas D.T.) Yazan Emmanuel Robles Çeviren Mina Urgan Rejisör Mehmet Ege Dekor Sertel Çetiner Kostüm Nursun Ünlü Işık Fahrettin Özen Rol Dağılımı: E. ERDİNÇ DOĞAN, BÜLENT ÇİFTÇİ, OZAN UÇAR, M. ORKUN GÜLŞEN, ULAŞ ERSOY, CEBRAİL ESEN, DEMET BÖLÜKBAŞI, A. TOLGA ÇİFTÇİ, Ö.DEVRİM AKKAYA, ARİF YAVUZ, EMRE BAŞER, GÜLİN AKDEVİLİOĞLU, İSMET NUMANOĞLU, N.MERT EGEMEN, MENEKŞE BENDEŞ 2
perde 2 saat 15 dakika 19. yüzyılın başında Venezuella’da İspanyol işgalcilere karşı –kurtarıcı- Simon Bolivar’ın önderliğinde verilen “Bağımsızlık Savaşı” anlatılıyor. Yazarın deyişi ile oyun : "Yalnızca tarihsel gerçeği yansıtmak adına değil, konuyu evrensel kılmaya özen gösterilerek yazılmış". Orta Çağın engizisyon mahkemelerinin işkence sehpalarında kalıba uygun hale getirilenlerden, modern işkence odalarında işkence altında can verenlere uzanan evrensel bir sesleniş... Bağımsızlık uğruna dünyanın herhangi bir yerinde işgalcilere karşı verilen savaşlara kadar evrensel bir gerçek...
cimri adana small
CİMRİ (Adana D.T.) Yazan Moliere Çeviren Sabahattin Eyüboğlu Reji Işıl Kasapoğlu Dekor Hakan Dündar Işık İbrahim Karahan Kostüm Funda Çebi Oyuncular: Tevfik Tarhal, Nimet İyigün, Mustafa Kurt, Cüneyt Mete, Demet İyigün, R.Hikmet Çam, Burçin Börü Özyumuşak, Şekip Taşpınar, Tolga Tekin, Erdal Cindoruk, Murat Özben, Funda Mete Mal varlığından başka bir şey önemsemeyen cimri Harpagon'un öyküsü anlatılmaktadır. Harpagon çocuklarının zengin insanlarla evlenmesini ister. Kızını yaşlı bir adamla, oğlunu ise dul bir kadınla evlendirme düşüncesinde olan Harpagon'un karşısına uşak La Fleche çıkacaktır. Sonuçta aşıklar birbirine kavuşacak, Harpagon acı bir dersin sonunda kaybettiği çocuklarını bulacaktır.
DEMİR Yazan Rona MUnro Çeviren Eray Eserol Rejisör Kazım Akşar Dekor Ethem Özbora Kostüm Gülümser Erigün Işık Ersen Tunççekiç Oyuncular: Tülay Bursa, Yakut Urağ, Gülçin Yaşaroğlu, Altan Gördüm Müebbet hapisle cezalandırılmış olan Fay'in 15 yıl sonra kızıyla karşılaşmasının öyküsü. "Dünyada hiç kimse, kendine duyulan aşkı böylesine boşa harcamamıştır."
gazeteciden dost small GAZETECİDEN DOST Yazan Recep Bilginer Rejisör Ensar Kılıç Dekor Işın Mumcu Kostüm Funda Karasaç Işık Burhanettin Yazar Oyuncular: Yavuz Köken, Edip Tümerkan, Şirin Çelikbilek, Pervin Balcı, Erkan Alpago, Deniz Alver Çamlıdağ, Osman Nuri Ercan, Ayşe Atak, Nuray Kocabıyık 2 Perde 2 saat 20 dakika. Gazeteci halkın dostudur. Vurguncunun, soyguncunun ve talancının tabiyki dostu değildir. Şebeke kurarak devleti ve halkı soyanların ise hiç dostu değildir.
uc kurusluk2 small GERÇEK ÇEŞİTLEMELERİ Yazan Eric Emanuel Schmitd Çeviren Serap Babür Rejisör M.Bozkurt Kuruç Dekor Güven Öktem Kostüm Fatma Görgü Işık Mehmet Yaşayan Rol Dağılımı: ALPAY İZBIRAK, OKAN ŞENOZAN 2 Perde 2 saat 30 dakika. Gerçeğin kendisi ile insanın düşünceleri arasındaki kopukluğu (uçurumu) vurgulanır. Hayatın kendisi bir sırdır. Aşık olduğumuzda kimi severiz? Kendimizi mi? Yoksa karşımızdakini mi? Oyun bu “çeşitlemeler” ve sürprizler üzerine kuruludur.
GHETTO Yazan Joshua Sobol Çeviren Ahmet Necdet Rejisör Erhan Gökgücü Dekor Ali Cem Köroğlu Kostüm Çevren Sarayoğlu Işık Ersen Tunççekiç, Mehmet Ataay Besteler Can Atilla Dans Düzeni İhsan Bengier Rejisör Asistanları Sükun Işıtan, T. Tolga Tecer, Ahmet Burak Bacınoğlu Oyuncular: Ünsal Coşar Hüseyin Avni Danyal Funda Gönlüşen Gökgücü Ergün Uçucu Elvan Eker İlhan Kantarcı Selçuk Özdoğan T.Tolga Tecer Engin Özsayın Şener Aytemur Ahmet Burak Bacınoğlu Sibel Türkoğlu Murat Bayer Orkun Gülşen Ali Aziz Çölok M.Serhat Kılıç Esat Tanrıverdi Bahadır Tunç 2 perde, 3 saat Bir anlatıcı ile başlayan oyun, geriye dönüşlerle devam eder. Olaylar, Panory Toplama Kampı'nın yanındaki Wilna gettosunda 1941-1943 yılları arasında geçmektedir. Yetmiş altı bin Wilna Yahudisi'nden yalnız on altı bini hayatta kalmıştır.
gulyabani small GULYABANİ Yazan Hüseyin Rahmi Günpınar Rejisör Tayfun Erarslan Dekor Behlüldane Tor Kostüm Fatma Görgü Işık İzzettin Biçer Oyuncular: Selda Özler, Gözen Müftüoğlu, Selim Bayraktar, Mine Medya Haktanır, Pınar Gün, M.Lebip Gökhan, Sertel Uğur, N.Hakan Dönmez, Birkan Görgün 2 perde 1 saat 50 dakika Batıl inançların, hurafelerin özellikle cahil insanlar üzerindeki etkileri komik ve abartılı bir dille anlatılıyor.
HAYVAN ÇİFLİĞİ Yazan George Oruell Çeviren Aclan Buyukturkoglu Uyarlama : Nelson Bond Reji Aclan Büyüktürkoğlu Dekor-Kostüm Hakan Dündar Işık Zeynel Işık Oyuncular: Durukan Ordu, Z.Ali Sinan Demir, Hakan Meriçliler, İclal Karaduman, Suat Karausta, Murat Çidamlı, Uğur Keleş, Buğra Koçtepe Erdinç Gülener, Leyla Aykan Gülener, Dilek Güven, Meltem Gülenç, OKtay Gözpınar, Şebnep Koçtepe, İlkay Akdağlı, Mesut Yüce, Cemalettin Çekmece, M.Ali Toklu Sınıf ayrımcılığını vurgulayan, toplumsal adaletin baskın olduğu kitlelerde bile, insanlardaki ayrımcılık eğiliminin nasıl ve neden ortaya çıktığını dile getiren bir yapıttır.
ikinci cad mahkumu 01 small
İKİNCİ CADDENİN MAHKUMLARI Şinasi Sahnesi Yazan: Neil Simon Çeviren: Cemil Büyükutku Rejisör: Emre Kınay Dekor: Ali Yenel Kostüm: Ayçin Tar Işık: Murat İpek Oynayanlar: Emre Kınay, Fidan Tek, Ayşe Demirel, Nurhayat Atasoy, İlter Genay ve Sait Genay Konu : Tipik bir Amerikan orta sınıf ailesi olan Mel ve Edna`nın trajikomik öyküsü üzerine kurulu olan oyun boyunca Mel ve Edna`nın, Amerikan kapitalizminin ve maddeci değerlerin ironik sembolü olarak karşımıza çıkan İkinci Cadde'deki evlerinde birer mahkuma dönüşmelerine tanıklık ederiz. Başdöndürücü temposu çileden çıkarsa da bir türlü terk edemediği New York'ta sinir krizinin eşiğinde gezinen Mel ile karısı Edna'nın
gürültücü komşular, umursamaz doktorlar, cam açtırmayan trafik ve hava kirliliğiyle boğuşma halinde geçen "modern hayat"larını mizahi bir dille anlatan "İkinci Caddenin Mahkumu"nda, yaşamı kolaylaştırmak üzere geliştirilen kimi teknolojilerin zaman zaman hayatı nasıl da zorlaştırdığının altını çiziyor.
komsu koyun delisi 01 small
KOMŞU KÖYÜN DELİSİ Yazan Üstün Dökmen Rejisör Ergün Uçucu Dekor Güven Öktem Kostüm Fatma Görgü Işık Burhanettin Yazar Dans Düzeni Deniz Çığ Müzik Düzeni Nedim Yıldız Oyuncular: Ali Hürol, Savaş Tamer, Hakan Çimenser, Bilal Gürdere, Nusret Şenay, Sinan Pekinton, Ahmet Türkoğlu, Tuncer Yığcı, Şemsettin Zırhlı, Levent Şenbay, Ercan Eker, Pervin Ünalp, Meltem Eserol, Ekin Turan, Mehtap Öztepe, Yeşim Şaşmaz, Refika Özbayar Deliyim, delisin, deli. Deliyiz, delisiniz, deliler. Sevginin, anlayışın, dostluğun, yardımlaşmanın delilik sayıldığı günümüzde, deliler deliliği yorumluyor. Haydi, içinizdeki deliyi salın dışarı... Bambaşka bir pencere açılacak önünüze.
KURTULUŞTAN KURULUŞA Yazan Orhan Asena Rejisör Mehmet Ege Dekor Sertel Çetiner Kostüm Sevgi Türkay Işık Osman Uzgören, Varol Tüfekçi Özgün müzik Can Atilla Dans Düzeni Handan Özer Oyuncular: Adnan Başer, Adnan Erbaş, Aykut Ünal, Bahadır Özyurt, Cahit Öztüfekçi, Dara Tan, Günaydın Yaltırak, Mehmet Gürkan, Nezih Işıtan, N.Mert Tanık, Orhan Aral, Orhan Özyiğit, Özcan Pala,Umut Karadağ Atatürk'ün söylevi ve Orhan Asena'nın Kurtuluş Savaşı Destanı adlı eserinden yararlanarak Mehmet Ege tarafından uyarlanmıştır.
papuccu small
PABUCÇU AHMED'İN GARİP MACERALARI Yazan İskerleç Rejisör Ahmet Mümtaz Taylan Dekor Ali Cem Köroğlu Kostüm Ali Cem Köroğlu Işık Ersen Tunççekiç Müzik Düzeni Yalçın Tura Dans Düzeni Yasemin Altıoklar Oyuncular: ÜNSAL ÇOŞAR, NEJAT ARMUTÇU, CEM BALCI, GÜVEN BESİMOĞLU, TOLGA TECER, BENİAN DÖNMEZ, BAHADIR TUNÇ, SAFFET YÖRÜKEL ve ESAT TANRIVERDİ 1809’da yazılmış olup, kimi kaynaklarda ilk Türk oyunu olarak nitelendirilmektedir. Bağdat’ta pabucçuluk yapan Ahmet’in, Kütahya’da Deli Osman adında cevahirci bir ikiz kardeşi vardır. Deli Osman Bağdat’a gelince ikiziyle karıştırılır. Paşanın ailesinin oyunları ile olaylar karmaşıklaşır, komikleşir. Geleneksel tiyatromuzun pek çok motifine göndermeler içeren oyun, aynı zamanda klasik batı komedyasının dramaturjik özelliklerini taşır.
scarpin small SCAPIN'İN DOLAPLARI
Yazan Moliere Çeviren Orhan Veli Kanık Rejisör Ahmet Mümtaz Taylan Dekor Sertel Çetiner Kostüm Sevgi Türkay Işık Ersen Tunççekiç Oyuncular: Sadık Yağcı, Emre Erçil, Kuvvet Yurdakul, Uğur Kaya, Fulya Koçak, M.Serhat Kılıç, M.Fatih Dokgöz, Dilek Çetiner, Ahmet Burak Bacınoğlu, Meral Taytuğlu, Serkan Kunter Zeki ve uyanık uşak Scapin,

efendisinin sevdiği kızla evlenebilmesi için, bu evliliği istemeyen efendisinin babasına bir tuzak kurar. Oyunun sonunda genç aşıkların birbirlerine kavuşmasını sağlar.
seyh bedrettin small SİMAVNALI ŞEYH BEDRETTİN Yazan Orhan Asena Rejisör Cemil Özbayer Dekor Ali Cem Köroğlu Kostüm Funda Karasaç Işık Ersen Tunççekiç Müzik Turgay Erdener Koreografi Binnaz Dorkip Oyuncular: ERDAL KÜÇÜKKÖMÜRCÜ, FATMA ÖNEY, ZEYNEP YASA, ZAFER GÜLLÜ, ÇETİN AZER ARAS, CAN ÖZTOPÇU, ERAY ESEROL, EMRE ALPAGO, KURTULUŞ ŞAKİRAĞAOĞLU, ŞAHİN ERGÜNEY, ÜMİT HASRET ASLAN, MESUT TURAN, HAYRETTİN ENGİN, ALİ FUAT DAVUTOĞLU, TAYFUN ORHON, EDİP TÜFEKÇİ, ERDAL BEŞİKÇİOĞLU ”Moğol saldırısı sonrası taht kavgasına giren Beyazıt’ın oğulları döneminde halk savaştan ve fakirlikten kırılmaktadır. Şeyh Bedreddin, “Herkes kendinin efendisidir. Herkes tuttuğu işin
sahibidir.” diyerek başlar ilminin ışığını yaymaya. Taht kavgasını kazanan Mehmet Çelebi zamanında da, “halkın çektiği acı, masumun gözyaşı” gelir bulur Şeyh Bedreddin’i. Hıristiyan, müslüman, rum, tatar demeden”Herkesin malı mülkü. Yarın yanağından gayrı paylaşacak ne varsa” diyerek Şeyh Bedreddin düzene karşı gelir.
sen gara degilsin 01 small
YAŞASIN KAVUNİÇİ - SEN GARA DEĞİLSİN Yeni Sahne - 1 Perde - 1 Saat 15 Dakika Yazan : Aziz NESİN Rejisör : Münir CANAR Reji Asistanı : Okan ŞENOZAN Dekor Tasarımı: Buğra İLGÜN Kostüm : Berna YAVUZ Sahne Amiri : Sibel GÜVERCİN Kondüvit : Bayram UÇAR Işık : Zeynel IŞIK Işık Kumanda : Kemal KOYUNCU Oynayanlar :Haydar GÜLTEPE, Aydın UYSAL, Okan ŞENOZAN, Eylül AKTÜRK, Mustafa ŞEKERCİOĞLU, Işıl POYRAZ (Sen Gara Değilsin) Konu : Bir put yaparız, sonra ona taparız. Ama işin bir de gerçeği var. Hangi gerçek, gerçek? Halkın gerçeği mi, gerçek gerçek mi? (Yaşasın Kavuniçi) Konu : Toplumun çekirdeği olan aile, sevgi üzerine kurulması gerekirken bakalım neyin üzerine kuruluyor?
yerdemirgokbakir small YER DEMİR GÖK BAKIR
Yazan Yaşar Kemal Uyarlayan Nihat Asyalı Rejisör Şakir Gürzumar Dekor Sertel Çetiner Kostüm Gülümser Erigür Işık Ersen Tunççekiç Müzik Can Atilla Dans Düzeni İhsan Bengier Oyuncular: MEHMET EGE, ALPAY İZBIRAK, VOLKAN ÖZGÖMEÇ ERDAL BEŞİKÇİOĞLU, OKTAY DAL, ŞAHİN ERGÜNEY OSMAN NURİ ERCAN, ÜMİT HASRET ASLAN, ZAFER GÜLLÜ TÜLAY ARTUK, SERPİL GÜL, BUKET TÜRKYILMAZ PELİN DİKMENOĞLU, LALE BAŞAR, FÜSUN AKAY

VEKURTULUŞ ŞAKİRAĞAOĞLU Kötü tarlaya düştükleri için pamuk dönüşü borçlarını ödeyemeyen köylü göreneği bozmuştur. Alacaklı Adil’in adamı olan muhtar Sefer’de durumdan faydalanıp köylüyle oynamaktadır. Çaresiz kalan köylü kurtuluş yolunu Taşbaş’ı ermiş etmekte bulmuştur.
YİRMİBİRONBEŞ TRENİ Yazan Toygun Orbay Rejisör Cem Emüler Dekor Hakan Dündar Kostüm Hakan Dündar Işık Osman Uzgören Oyuncular: Şefika Ümit Tolun Nihat Hakan Güney Teoman Gülen Bir kadın... Bir erkek... Bir istasyon şefi... Ve hep beklediğimiz O TREN!
palyaco prens small
PALYAÇO PRENS - ÇOCUK OYUNU Yazan Turgay Yıldız Rejisör Eray Eserol Dekor Güzin Yamaner Evliyaoğlu Kostüm Güzin Yamaner Evliyaoğlu Işık Şükrü Kırımoğlu Müzik Ali Aykaç Dans Düzeni Nurdan Menemencioğlu Rol Dağılımı: ELVAN EKER, MEHMET AKAY, YAPRAK ONAT ATİK,YASEMİN KARATAŞ ŞEYDA AKOVA 1 saat 30 dakika. Aynı gün iki farklı ülkede biri kız biri oğlan iki çocuk dünyaya gelir. İkisi içinde iyi dileklerde bulunmaları için periler çağrılır. Fakat saraya çağrılmayan cadı iki çocuğa da farklı büyüler yapar.