Arama

Astroloji - Fallar - Boğa - Tek Mesaj #120

KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
11 Mayıs 2008       Mesaj #120
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Boga YBoga
TBoga
Boğa - Pazar , 11.05.2008
burcOzellik

Sevgili Boğalar bugün, sözel iletişiminiz, iç dünyanızdaki duygularınızla karşıtlık içinde olabilir. Her koşulda sahip olduğunuz değerlerinizi önemseyen ve kaybetmek istemeyen siz, çevrenizdeki insanların size karşı olan bazı davranışları, en yakınınızdaki insanların bile sadece işleri düştüğünde sizi hatırlamaları, belli etmesiniz de canınızı sıkmaktadır. Karamsarlık ve belki de gerçeklerden uzak kalma isteğiyle dolu olabilirsiniz. Aileniz veya kendinize çok yakın bulduğunuz kişiler sizi üzmüş ve yaralamış olabilirler. Çok değer verdiğiniz bazı kişiler veya genel olarak sosyal ilişkilerinizde iyimser davrandığınız için pişmanlık yaşıyor olabilirsiniz. Her insanın dayanacağı bir sınır olduğuna göre bugünkü enerjiler nedeniyle, agresif davranmanız mümkündür. Bu gayet doğaldır.


Bugün, aile içi ve sizin için özel önem taşıyan kişilerle aranızdaki iletişim problemi abartılı hale gelerek can sıkıcı olabilir. Bir yandan yakın bir desteğe ve korunmaya ihtiyaç duyarken, bir yandan ne kadar güçlü olduğunuzu ispat etmeye çalışabilirsiniz. Her zaman sağlam düşünmekten yana olduğunuz için, ister istemez bazı kişilerle olan bağ duygunuzun tekrar gözden geçirme gereği duyabilirsiniz. Lütfen sakin olunuz, bugünkü etkiler altında her burç için zorlu bir etki mevcuttur. Mantıklı düşünmek kesinlikle faydalıdır. Kaldı ki siz, her zaman son ana kadar sabretmesini bilen özel kişilersiniz. En azından bugünkü etkilerin size yanlış kararlar verdirmesine izin vermeyiniz. a

Not: Tüm Annelerin ve Anne duyarlılığına sahip herkesin mutlu gününü kutlar, yavrularıyla bir ömür boyu sağlıklı ve huzur içinde yaşamalarını temenni ederim.