Arama


KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
11 Mayıs 2008       Mesaj #110
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yengec YYengec
TYengec
Yengeç - Pazar , 11.05.2008
burcOzellik

Sevgili Yengeçler bugün, ileriye dönük hedeflerinizle ilgili konularda karmaşık duygular içinde olabilirsiniz. Bir yanda, yaşam karşısında güçlü durmak isteğinizin getirdiği güvenlik duygunuz, bir yanda tümüyle hassas tepkiler gösterişiniz, öncelikle dostlarınız tarafından hissedilebilir. Sahip olduğunuz arkadaşlıklar, grup içi faaliyetleriniz konusunda da birbirinden farklı düşünceler içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınıza olan düşkünlüğünüz ile onlardan uzak durma isteğiniz paralellik oluşturabilir.

Bugün, yenilikler yaşama isteğiniz güçlüdür. Yeni bir çevrede yeni dostluklar kurmak amaçlı faaliyetlere yönelebilirsiniz. Sizin gibi eskiye her zaman önem veren bir kişi için bu hakikaten hoş olabilir fakat tanıştığınız bazı insanların sizin için pek birşey ifade etmediğini düşünebilir, kendinizden uzak tutmaya çalışabilirsiniz. İleriye dönük kafanızın içindeki projeler için karamsarlaşır, hiçbir şeyin yolunda gitmeyeceğini düşünerek herşeyden elinizi ayağınızı çekebilir veya durup dururken olmayacak bir hedefe yönelebilirsiniz. Çok büyük tersliklerin veya düzeltilmeyecek kadar kötü şeylerin görülmeyeceği bugünü, olduğu şekliyle yaşamalı fakat kesin kararlardan uzak durmalısınız. Bu karmaşık etkili ve zihni yorabilecek enerjilerin tüm burçlar için yoğun olarak hissedileceği bugünü olabildiğince sakin bir şekilde geçirirseniz hiçbir sorun çıkmayacaktır.

Not: Tüm Annelerin ve Anne duyarlılığına sahip herkesin mutlu gününü kutlar, yavrularıyla bir ömür boyu sağlıklı ve huzur içinde yaşamalarını temenni ederim.